Søkeresultat

Nyheter av: Caroline Bremer

Over 6000 beboere i ryggen

Tveita reiser seg i
protest mot motorvei

Publisert: - Oppdatert: 01.06.2017 kl 09:53

Aksjonsgruppa «Bevar Tveita, nei til E6 i Smalvollveien» inviterer til folkemøte og paneldebatt om planer for utvidelse av Smalvollveien til åtte felts motorvei. Sju borettslag sier klart nei til planene - og har fått med seg både stortings- og bystyrepolitikere til paneldebatt.

Vil ha fotoboks i Hellerudveien

Vil ha fotoboks i Hellerudveien

Publisert:

Odd Einar Dørum (V) har nå fremmet forslag om forsøksordning med fotoboks på skoleveier i Oslo. En av veiene som blir brukt som eksempel er Hellerudveien i Bydel Alna.

Ung gutt falt igjennom skoletak

Ung gutt falt igjennom skoletak

Publisert: - Oppdatert: 29.05.2017 kl 16:17

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Avviser gjengkriminalitet bak hendelsene på Stovner i helga:

Ungdom kastet steiner og tente på bil

– to ungdommer pågrepet

Publisert: - Oppdatert: 30.05.2017 kl 12:07

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser. Tirsdag ble to ungdommer på 19 og 20 år ...

Kan få slutt på utleie-haiene

Behandler eierseksjonsloven på Stortinget:

Kan få slutt på utleie-haiene

Publisert:

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Publisert:

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

- Går fra ord til handling

Penger til flerbrukshall på Tokerud:

- Går fra ord til handling

Publisert:

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

«Rydder» opp i Bergensveien 2 og 8:

Alle leietakere må ut

Publisert:

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Færre lekser og mindre regn

Demokrati for barna på rådhuset:

Færre lekser og mindre regn

Publisert:

Det var mange kreative forslag som kom til ordfører Marianne Borgen (SV) da hun åpnet forslagskassen til Tigerstadsteateret inne på sitt kontor. Nå skal alt sorteres og presenteres for byrådet.

Kan smelle når som helst

Trafikkfarlig situasjon i Tvetenveien:

Kan smelle når som helst

Publisert:

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

Byrådets reviderte budsjett 2017:

Pengene renner inn i Årvolldammen

Publisert:

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

Publisert: - Oppdatert: 23.05.2017 kl 13:00

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Norge på kreft-toppen – sjekk deg

Publisert:

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Publisert:

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Gjør om på kommuneplanen:

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Publisert:

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Hurtigspor ut i arbeidslivet:

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Publisert:

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.

Syv nye skoler får gratis kjernetid

Syv nye skoler får gratis kjernetid

Publisert:

Flere elever på 1. trinn i Bjerke bydel får nå tilbud om gratis kjernetid i aktivitetsskolen (AKS). Byrådet forlenger nå tilbudet til å gjelde syv nye skoler i Groruddalen, som gjør at alle bydelene har fått tilbudet.

Tor Arne vant påskekrimmen

Tor Arne vant påskekrimmen

Publisert:

Tor Arne Pedersen fra Hellerud stakk av med seieren i årets påskekrim. Han fikk et gavekort på 5000 kroner av Grønvold Maskinservice utdelt av bryterkongen Stig-André «Stigga» Berge.

Biblioteket flytter inn på sentret

Helt nytt på Stovner:

Biblioteket flytter inn på sentret

Publisert:

Stovner bibliotek flytter inn på Stovner senter i løpet av året. Det betyr meråpent til klokka 23 hver dag - og mye større lokaler.

Løfter nabolaget med millioner

Løfter nabolaget
med millioner

Publisert: - Oppdatert: 15.05.2017 kl 16:40

Bydel Stovner og Grorud har fått penger fra byrådet til boligsosialt arbeid og bomiljø i kommunale boliger.

Søker etter kreative kafedrivere

Søker etter kreative kafedrivere

Publisert: - Oppdatert: 08.05.2017 kl 23:28

Kulturetaten leter etter folk med innsatsvilje og pågangsmot til å drifte kafeen i låven på Bånkall gård.

Smeller mot skytebane-forslag

Smeller mot skytebane-forslag

Publisert:

Stovner SV reagerer på forslag om å flytte skytebanen fra Skjetten til Gjelleråsmarka - ikke langt unna grensa til Stovner bydel. Nå ber bydelen at kommunen engasjerer seg i saken.

Nordre Gran borettslag fikk Obos-prisen

Fra fare for sikkerheten til total fornyelse:

Nordre Gran borettslag fikk Obos-prisen

Publisert: - Oppdatert: 05.05.2017 kl 13:06

I 2011 begynte rehabiliteringen av Nordre Gran borettslag. Styreleder Umar Munir forteller at borettslaget har gått fra å ha store problemer til å fremstå som helt nytt. Derfor har de nå fått Obos-prisen på 200.000 kroner.

Solgte 34 av 56 boliger på Vollebekk

Solgte 34 av 56 boliger på Vollebekk

Publisert:

I forrige uke var det salgsstart for de nye boligene til Obos på Vollebekk. 34 ble revet vekk på én og samme dag.

– Arbeidsledighet er <BR>et samfunnsproblem

– Arbeidsledighet er
et samfunnsproblem

Publisert:

SVs førstekandidat til høstens stortingsvalg, Kari Elisabeth Kaski, holdt appell i Lindeberglokalet for Alna SV mandag 1. mai.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...