Søkeresultat

Nyheter av: Caroline Bremer

En annerledes jul

En annerledes jul

Publisert: - Oppdatert: 02.01.2017 kl 10:52

Hvert år får over 30.000 mennesker i Norge kreft. Jula handler mye om å feire sammen med familie og venner, men Cathrine Fagerli mistet selve symbolet på dette på lille julaften i fjor – hennes egen farmor.

Anerkjenner ridning<BR> som en Oslo-idrett

Anerkjenner ridning
som en Oslo-idrett

Publisert: - Oppdatert: 02.01.2017 kl 10:53

Nå har ridesentrene i Oslo blitt en del av Osloidretten med strengere rammer for tilskudd. Alna ridesenter har gått i bresjen for saken – selv om deres egen fremtid er usikker.

Tar regninga for undervarme

Tar regninga for undervarme

Publisert:

Jesperudjordet ble Groruddalens første kunstgress med undervarme. Nå skal kommunen ta regninga.

Skal bli Tveitas storstue

Skal bli Tveitas storstue

Publisert:

Tveten gård har blitt pusset opp for rundt 90 millioner kroner. Bydel Alna og Kulturetaten skal samarbeide om gårdens fremtid. Sveler og historie sto på programmet da spesielt inviterte gjester fikk en eksklusiv omvisning.

Raymond fikk være <BR>hjemmehjelp for Reidun (79)

Bydel Stovner i tet med digitalisering av trygghetsalarmer:

Raymond fikk være
hjemmehjelp for Reidun (79)

Publisert:

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) fikk komme inn i stua til Reidun Martinsen (79) på Vestli. Stovner er bydelen som går i bresjen for digitalisering av trygghetsalarmer.

En spontan erstatter

En spontan erstatter

Publisert:

Øyvind Henriksen har tatt over som bydelsdirektør i Bydel Bjerke fram mot sommeren. Han får nok å gjøre med å lede to bydeler; Bjerke og Nordre Aker. Og så kan han slappe av på sin egen vingård i Ungarn til sommeren.

Jan Bøhlers julekort

Publisert:

Hele Groruddalens Jan Bøhler ønsker alle en god jul med en ny sang han har valgt å kalle «Så julete eller no'».

Groruddals-satsingen <BR>står øverst på lista

Lokalpolitiske refleksjoner i Groruddalen:

Groruddals-satsingen
står øverst på lista

Publisert: - Oppdatert: 29.12.2016 kl 19:49

Hos lokalpolitikerne i Groruddalen er det effektene av den avsluttende Groruddals-satsingen og spenningen om innholdet i den nye perioden som er høyest prioritert.

Én million til ungdommen

Bydel Stovner budsjettforhandling:

Én million til ungdommen

Publisert: - Oppdatert: 21.12.2016 kl 09:49

Bydelsutvalget i Bydel Stovner vedtok å øremerke én million kroner til opprettelse av ungdomsklubb i bydelen – mot stemmer fra Frp og Høyre.

Beholder én SMART-barnehage

Budsjettforhandlinger i Alna bydel:

Beholder én SMART-barnehage

Publisert:

Avisen skrev i forkant av Alna bydels budsjettmøte om bydelsdirektørens planer for å legge ned SMART-barnehagene på grunn av liten tilslutning. Lokalpolitikerne reddet én; Furuhuset.

Kulturhuset Påbanen<BR>blir historie

Budsjettforhandlinger i Bydel Bjerke:

Kulturhuset Påbanen
blir historie

Publisert: - Oppdatert: 20.12.2016 kl 16:07

Under budsjettforhandlingene i Bjerke bydelsutvalg forrige uke stemte politikerne for at aktiviteten i Kulturhuset Påbanen skal fordeles i bydelen. Budsjettforhandlingene bar preg av en vanskelig økonomisk situasjon.

Fikk metallstang<BR> gjennom øyet

Alvorlig ulykke i Barneslottet barnehage

Fikk metallstang
gjennom øyet

Publisert: - Oppdatert: 15.12.2016 kl 11:55

Lea, en tre år gammel jente, fikk en metallstang gjennom øyet i Barneslottet barnehage i Bydel Alna i november på grunn av svikt i rutiner. Nå skal politiet og bydelen granske hva som egentlig skjedde.

– Flere vet ikke hva prevensjon er

– Flere vet ikke hva prevensjon er

Publisert:

Byrådsleder Raymond Johansen fikk høre om bydelsprosjektet om etterkontroll fra jordmødre i Bydel Grorud. I bydelen finnes det kvinner som aldri har hørt om prevensjon.

Tar trikken til Stortinget

Tar trikken til Stortinget

Publisert:

I dag skal SVs stortingsgruppe foreslå at staten skal betale halve regninga for trikk over Tonsenhagen og ned til Linderud. Hele prosjektet vil trolig koste rundt 1,5 milliarder kroner.

– Oslo trenger Groruddalen...

– Oslo trenger Groruddalen...

... og Groruddalen trenger veksten

Publisert:

Direktør i Plan- og bygningsetaten, Ellen S. de Vibe, utfordret utbyggerne og kommunen til å satse på Groruddalen med konferansen «Boligbygging, small-medium-large». Hun mener Groruddalen er tjent med nye og moderne boligtyper.

Blir trygge i vann

Blir trygge i vann

Publisert:

5-åringene Vedo, Naud, Sama, Mahoor, Sahitian og Mathias har lært å bli trygge i vann med vanntilvenning i Bydel Grorud.

Flere suksess-prosjekter

Flere suksess-prosjekter

Publisert:

Groruddals-satsingen har gitt liv til flere prosjekter i de fire bydelene. De har nå blitt en del av bydelenes tilbud til lokalbefolkningen.

– Skapte en smitteeffekt

– Skapte en smitteeffekt

Publisert:

Umar Munir er styreleder for Nordre Gran borettslag på Furuset. Han ble invitert til paneldebatt med fagfolk og politikere for å snakke om bydelen som samfunnsutvikler. Et av de største forandringene med Groruddals-satsingen er at bydelene ble snudd på hodet.

Løfter skolen sammen

Løfter skolen sammen

Publisert:

De siste årene har Stovner videregående skole hatt synkende søkertall. I fjor valgte 15 av 120 elever VG1 studiespesialisering på Stovner vgs. som førstevalg. Da bestemte skolen seg for å snu utviklingen.

Groruddalens rolle<BR> i byutviklingen

Stor konferanse om Groruddals-satsing og boligbygging:

Groruddalens rolle
i byutviklingen

Publisert:

På torsdag og fredag samles politikere og fagfolk til to konferanser om utviklingen i Groruddalen med vekt på Groruddals-satsingen og boligbygging. Målet er å markere dalens innflytelse fra 2007 og inn i fremtiden.

Glemmer ikke <BR>Alna ridesenter

Budsjettforhandling 2017:

Glemmer ikke
Alna ridesenter

Publisert: - Oppdatert: 07.12.2016 kl 15:39

Frp velger å sette av én million kroner i sitt alternative budsjett til å nedbetale deler av Alna ridesenters lån og håper på bred politisk støtte. Budsjettet skal vedtas i dag.

Trenger din stemme

Skal sette ut ti benker:

Trenger din stemme

Publisert: - Oppdatert: 06.12.2016 kl 21:32

Programleder Ingvild Risnes for områdeløft Trosterud-Haugerud vil ha forslag til hvor ti benker i området kan plasseres. Områdeløftet har fått 400.000 kroner til strakstiltak.

Lansering i en pub

Lansering i en pub

Publisert: - Oppdatert: 06.12.2016 kl 21:34

I forrige uke ble den lokale baren Rudolf på Vestli brukt til noe litt annet enn det den pleier å brukes til. Lise Forfang Grimnes valgte å bruke Rudolf for å lansere sin nye bok «Blodskraft».

Nok er nok <BR>for Standing Rock

Nok er nok
for Standing Rock

Publisert: - Oppdatert: 06.12.2016 kl 21:37

Den siste tiden har det vært snakket mye om Standing Rock, og at de amerikanske mydighetene skal «innvadere» Dakota/Lakota/siouxindianernes reservat. De skal nemlig legge et veldig omdiskutert oljerør gjennom indianerreservatet Standing Rock i Nord-Dakota i USA.

Lanserer «Asfaltøl»

Lanserer «Asfaltøl»

- med hint av svevestøv

Publisert: - Oppdatert: 06.12.2016 kl 21:38

Forfatter Yngve Kveine kom i 2014 ut med boka «Lyden av asfalt». Nå har han kommet med smaken til boken sammen med St. Halvars bryggeri.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...