Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Sindre Veum Apneseth

Boksalg på skolen finansierer tur til Polen

Boksalg på skolen finansierer tur til Polen

Publisert:

Elevene i 8a på Årvoll må ut med 6000 kroner fra egen lomme når de skal til Polen med Hvite Busser. Da hjelper det med kake- og boksalg på skolen. Selv om det gikk litt tregt til å begynne med er elevene motiverte og fast bestemt på å komme i mål. Det er tross alt to år til avreise.

Kommunen ber naboene om innspill

Stovner bad:

Kommunen ber naboene om innspill

Publisert:

Kultur- og idrettsbygg (KID) har rettet oppmerksomheten mot naboene på Stovner og ber nærmiljøet om deres tanker og meninger vedrørende det nye badet.

- Gå fra sport til korps, er det frafall?

Idrettspresidenten på Bjerke:

- Gå fra sport til korps, er det frafall?

Publisert:

Det ble debatt om både NIF, frafall fra idretten og gambling da Tom Tvedt og de andre kandidatene til idrettspresident-vervet besøkte Bjerke videregående.

Siktet for voldtekt

Overfalt to kvinner og en jente:

Siktet for voldtekt

Publisert: - Oppdatert: 26.03.2019 kl 11:00

Mannen som i forrige uke ble arrestert etter at tre unge jenter ble forsøkt voldtatt er nå siktet og varetektsfengslet i fire uker.

Nabo-samhold på Stovner

Nabo-samhold på Stovner

Publisert: - Oppdatert: 25.03.2019 kl 15:43

Med pizza, quiz og blide fjes var det duket for nye bekjentskap da Stovner Leaders inviterte til nabofest i bydelen.

Vil åpne naboperlen for hele byen

Vil åpne naboperlen for hele byen

Publisert: - Oppdatert: 25.03.2019 kl 15:55

Tveten gård er en bortgjemt og historisk byperle, men Kulturetaten håper at et felles hageanlegg vil gjøre at Oslo-borgerne får øyne opp for Aker-gården. Forslaget blir tatt godt imot hos politikerne.

Til topps i Tunisia

Til topps i Tunisia

Publisert:

Furuset tennis' Malene Helgø (19) vant sin tredje internasjonale turnering på seniornivå da hun kjempet seg helt til topps under helgens finale i en 15.000-dollarturnering.

Fra elev til soldat

Bjerke vgs på Krigsskolen:

Fra elev til soldat

Publisert:

Idrettsfag-elevene på Bjerke videregående skole har vært på besøk hos Krigsskolen på Linderud. I 2015 ble det innført allmenn verneplikt i Norge, men fremdeles er det behov for flere jenter i førstegangstjenesten og Forsvaret generelt. Jentene på Bjerke virker motiverte og klare.

Alvorlige knivepisoder

Politiloggen:

Alvorlige knivepisoder

Publisert: - Oppdatert: 19.03.2019 kl 14:58

Tirsdag gikk det riktig galt da fire lærere på Brynseng skole ble sendt til legevakta med knivskader. På Veitvet har det nok en gang vært uroligheter og det resulterte i at to ble kjørt til arresten.

Jenny Jenssen sjarmerte på Årvoll

Jenny Jenssen sjarmerte på Årvoll

Publisert: - Oppdatert: 18.03.2019 kl 16:43

Mandag formiddag var Jenny Jenssen på Årvoll gård og holdt konsert. Publikum var heldige og ble servert både Abba-låter og Jenssens egne slagere, og blidest av dem alle var Per Andersen som attpåtil fikk kyss av nordlendingen.

Sulten på mer

Sjur Røthe på vei til Canada:

Sulten på mer

Publisert: - Oppdatert: 19.03.2019 kl 09:27

Det har ikke blitt medalje etter VM-returen, men fra flyplassen på vei til Canada sier Sjur Røthe at selvtilliten er stor og ambisjonene er gull under mini-touren i Nord Amerika.

James Bond-innspilling på Lutvann?

James Bond-innspilling på Lutvann?

Publisert: - Oppdatert: 14.03.2019 kl 19:15

Mye tyder på at det pågår en filminnspilling på Lutvann, og det spekuleres i om det er det nyeste og siste kapittelet i James Bond-universet som filmes inne på vannet.

Kompetansen veier tyngst

Jannicke er ny varehussjef:

Kompetansen veier tyngst

Publisert: - Oppdatert: 12.03.2019 kl 14:06

31 år gamle Jannicke Eriksen er Maxbo Alnas nye varehussjef. Alder og kjønn spiller ingen rolle, men det gjør kompetanse og ambisjoner, og det har sjefen rikelig med.

Pølsene ga Ullevålseter mersmak

Mesternes mester imponert:

Pølsene ga Ullevålseter mersmak

Publisert: - Oppdatert: 12.03.2019 kl 16:21

Det ble både en og to pølser og burgere på Pål Anders Ullevålseter da YX 7-Eleven Alna åpnet dørene mandag formiddag.

Kandidat til entreprenør-NM

Entreprenørgruppa OneGames:

Kandidat til entreprenør-NM

Publisert: - Oppdatert: 11.03.2019 kl 13:50

Kompisene Manchuthan, Apisan, Vinoch og Thanusan kom til et veiskille og måtte velge mellom idretten og skolen. Dilemmaet til de fire kompisene la grunnlaget for entreprenør-ideen som er aktuell for NM.

Fra sølepytt til storstue

Første spadetak for Grorud flerbrukshus:

Fra sølepytt til storstue

Publisert: - Oppdatert: 08.03.2019 kl 21:13

Etter tolv års arbeid kunne endelig en samlet bydel og idrettslag smile, da byrådsleder Raymond Johansen tok det første spadetaket til byggingen av Grorud flerbrukshus.

Hvor var du da Oddvar Brå besøkte Bjerke?

Hvor var du da Oddvar Brå besøkte Bjerke?

Publisert: - Oppdatert: 07.03.2019 kl 18:57

Visste du at Oddvar Brå allerede som guttunge spådde jobbflukt fra bygda og inn til byene? I høst kom biografien om Brå, skrevet av Thor Gotaas, og på torsdag, i et fullsatt Deichman Bjerke, ble det både skravling og mimring da duoen kom på besøk.

Eksplosiv danserevy

Bjerke-revyen «Hjerne for meg»:

Eksplosiv danserevy

Publisert: - Oppdatert: 06.03.2019 kl 15:44

Heftig musikk og energisk dansing trollbandt publikum da danserevyen «Hjerne for meg» hadde premiere på tirsdag.

Kappløp mot tiden

Lever med hjernesvulst:

Kappløp mot tiden

Publisert:

Etter at han ble diagnostisert med hjernesvulst i 2017, lever Lars Bestum et nytt liv der det viktigste er blitt enda viktigere; Familien! Samtidig er ikke kampen over. Lars løper et kappløp mot tiden og han håper forskningen kommer først i mål.

Ungdom i Norge skal støtte ungdom i Kongo

Operasjon Dagsverk 2019:

Ungdom i Norge skal støtte ungdom i Kongo

Publisert:

I år skal bidraget fra Operasjon Dagsverk støtte ungdom i DR Kongo og deres kamp mot seksuell vold, barnearbeid og andre slaveliknende forhold.

Nye kilometer med sykkelvei i Grorudddalen

Nye kilometer med sykkelvei i Grorudddalen

Publisert: - Oppdatert: 04.03.2019 kl 12:38

Til høsten skal den nye sykkelveien i Brubakkveien være ferdig. Den er 2.5 kilometer lang, og er en forlengelse av en eksisterende sykkelvei som snart strekker seg gjennom to kommuner og tre bydeler.

VM-jubel i avishuset

VM-jubel i avishuset

Publisert: - Oppdatert: 04.03.2019 kl 11:15

Det er obligatorisk på alle norske arbeidsplasser med en pause fra arbeidet når det er langrenn på TV-skjermen. Akers Avis Groruddalen er intet unntak.

Gravingen er i gang

Grorud flerbrukshus:

Gravingen er i gang

Publisert:

Bunnplata til Groruds nye flerbrukshus er på 3.500 kvadratmeter og vil ta seks uker å grave ut. Onsdag var første gravetak.

Mann siktet for drap på egen mor

En drept på Ellingsrud:

Mann siktet for drap på egen mor

Publisert: - Oppdatert: 01.03.2019 kl 12:26

Klokka 04.30 i natt fikk politiet melding om en alvorlig voldshendelse på Ellingsrud. På den aktuelle adressen fant de kvinnen hardt skadet. Sønnen, som selv varslet politiet, ble arrestert i leiligheten.

Gullbrøl på Årvoll

Sjur Røthe til topps i VM:

Gullbrøl på Årvoll

Publisert:

Lørdag ble Sjur Røthe verdensmester i langrenn med gull på 30-kilometeren. Å motta gullet på pallen mens nasjonalsangen ble sunget var en enorm opplevelse, bekrefter Røthe. Hjemme på Årvoll er naboene i ekstase over den ferske verdensmesteren.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...