Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Sindre Veum Apneseth

– En opplagt vinner

Rommen SK fikk IKEA-penger:

– En opplagt vinner

Publisert:

Nabofond-juryen var ikke i tvil da de så det falleferdige kjøkkenet i klubbhuset til Rommen. Jurymedlem Knut Røli mener kjøkkenet er en av de mest opplagte vinnerne han har sett.

Forrykende show med Samsaya

Skjønnhaug skole fylte 40 år:

Forrykende show med Samsaya

Publisert: - Oppdatert: 27.09.2018 kl 20:13

Skjønnhaug skole feiret 40 år og inviterte både foreldre, elever og ansatte til å ta del i feiringen. Bursdagselskapets mest populære gjest, Samsaya, leverte et forrykende show.

Elevene på Lindeberg imponerte ordføreren

60.000 elever feiret Epledagen:

Elevene på Lindeberg imponerte ordføreren

Publisert:

Elevene på Lindeberg skole er samstemte i at skolens frukt- og grøntordning gir ekstra overskudd i skole-hverdagen. Ordfører Marianne Borgen er helt enig og ønsker en «Lindeberg-ordning» i alle byens skoler.

- F*ck svenske tilstander

Bryter ned stereotypier med forestilling:

- F*ck svenske tilstander

Publisert:

Streetart-forestillingen «Asfaltpuls- paranoia som faen i solnedgang» har de siste ukene vært på østkantturné i Oslo. Regissør Mine Nilay Yalcin kaster lys over debatten om ungdomsproblematikk og «svenske tilstander» øst i Oslo.

Apalløkka skole nominert til Dronningens pris

Apalløkka skole nominert til Dronningens pris

Publisert:

Prisen vil gå til en skole som jobber godt med likeverd og inkludering. Vinnerskolen vil få besøk av Dronningen som overrekker 250.000 kroner og et kunstverk. Apalløkka ungdomsskole er en av tretten skoler som er nominert til prisen.

Grønn satsing bærer frukter

Grønn satsing bærer frukter

Publisert:

Teisen vest barnehage har fått grønne midler til grønnsakshagen sin, og på torsdag startet innhøstingen. Utbyttet er både kunnskap og grønne godbiter, bare spør Zackarias (2).

Muna og Aqib vant kåringen

Her er årets Veitvetpike og -gutt

Publisert: - Oppdatert: 22.09.2018 kl 18:54

Muna Isman (15) og Aqib Mohammad Butt (15) kunne slippe jubelen løs da det ble klart at de er årets Veitvetpike og -gutt.

Overlegne i «Slaget om Stovner»

Tok et kjempesteg mot 3. divisjon:

Overlegne i «Slaget om Stovner»

Publisert:

Rommen viste hvorfor de er overlegne i avdelingen sin da de knuste Vestli foran hundrevis av tilskuere på tribunen og 10.000 tv-tittere.

Indiske rytmer for hele familien

Indiske rytmer for hele familien

Publisert:

Hver tirsdag finner du et lite stykke Bollywood på Rommen skole og kultursenter. Der holder nemlig Oslo Masala Bhangra crew til, og de kombinerer trening med både kultur, musikk, dans og familie.

Märtha Louise debuterte som travkusk

- Skjønner hvorfor det heter hestekrefter:

Märtha Louise debuterte som travkusk

Publisert:

Hun kom sist i mål, men prinsessen var strålende fornøyd etter debuten på Bjerke travbane.

Festdag for barna i kirken

Festdag for barna i kirken

Publisert: - Oppdatert: 15.09.2018 kl 21:18

På lørdag arrangerer menighetene i Bydel Stovner barnefestival i Stovner kirke, og barn og unge inviteres til å bli kjent med både kirken og andre festglade barn.

Markedsdag i parsellhagene

Gjenbruk gir grønnere hverdag:

Markedsdag i parsellhagene

Publisert:

Parsellhagene på Ellingsrud, Trosterud og Tveita inviterte nærmiljøet til markedsdag med salg av både kjøkkenredskaper, klær og leketøy. Fellesnevneren er at alt er gjenbruk, og på Ellingsrud håper Anne-Grete Orlien at det vil synliggjøre tiltak for en grønnere hverdag i bydelen.

«Slaget om Stovner» ut til folket!

Vestli-Rommen blir tv-kamp:

«Slaget om Stovner» ut til folket!

Publisert: - Oppdatert: 11.09.2018 kl 16:13

Eurosport har valgt lokaloppgjøret mellom Vestli og Rommen på Jesperudjordet til rundens breddekamp som oppladning til Eliteserie-oppgjøret mellom Vålerenga og Rosenborg.

Jørn Hoel vender alltid «hjem» til Årvoll

Jørn Hoel vender alltid «hjem» til Årvoll

Publisert: - Oppdatert: 11.09.2018 kl 14:20

Den ydmyke nordlendingen har nærmest blitt en gjenganger på Årvoll gård og er en soleklar publikumsfavoritt - særlig blant damene. Igjen var det duket for nytt Hoel-show da Årvoll gård inviterte til grilling og tunkveld.

Lørdag: Skal gjenta fjorårets suksess

Lørdag: Skal gjenta fjorårets suksess

Publisert: - Oppdatert: 08.09.2018 kl 00:22

Philip Emilio sier han ble overrasket da han så bilder og «snaps» av folkehavet fra kompisene Arif og Unge Ferraris opptreden på Granittrock i fjor. Nå er det hans tur til å trollbinde publikum.

Lørdag: Skal fylle hjemmebanen

Kenneth Engebretsens første Granittrock:

Lørdag: Skal fylle hjemmebanen

Publisert: - Oppdatert: 08.09.2018 kl 00:21

Lørdag går Kenneth Engebretsen på scenen på Granittrock for aller første gang, og det med et smell, ifølge ham selv. Jonas «Benyoub» Shablo skal også opptre og sier han gleder seg til å møte «hele» Groruddalen fra scenen.

Stor suksess og utsolgte forestillinger

«Don Martin» på teaterscenen:

Stor suksess og utsolgte forestillinger

Publisert: - Oppdatert: 05.09.2018 kl 11:32

Martin «Don Martin» Ahzami Raknerud er en av pionerene i norsk hiphop, men nå blomstrer Romsås-mannen på en helt annen scene. Teaterforestillingen «Blokk til blokk» høster utelukkende positive anmeldelser - hver forestilling på det Det Norske Teatret går for fullt hus.

Feirer bydelens kulturliv med festival i skogen

Familiefestivalen Kulturlia:

Feirer bydelens kulturliv med festival i skogen

Publisert:

Lørdag er det duket for familiefestival ved Liastua med både joikekurs med Mikkel Gaup, musikk- og danseopptredener og prisutdelinger.

Banket junior-gutta

Banket junior-gutta

Publisert: - Oppdatert: 30.08.2018 kl 16:49

Høybråten og Stovner ILs G15 var nådeløse mot sine eldre klubbkamerater da de filleristet juniorlaget i klubbens interncup-finale.

Gratis svømmeknapp

Svømmedagen lørdag 25. august:

Gratis svømmeknapp

Publisert: - Oppdatert: 25.08.2018 kl 10:42

Alle barn og unge skal få sjansen til å ta svømmeknappen og lære seg å bli komfortabel i vannet under lørdagens store badefest i badedammen på Grorud.

Samlet Oslo-hockeyen til camp

Samlet Oslo-hockeyen til camp

Publisert: - Oppdatert: 23.08.2018 kl 16:21

Da Furuset IF arrangerte sommerhockeycamp i forrig uke var det stor deltakelse fra flere klubber i Oslo. Hasle/Løren og Furuset stilte naturligvis mannsterke, men det var Jenny (9), som eneste jente på campen, som stjal showet.

Sprudlet første skoledag

Sprudlet første skoledag

Publisert:

Julia Makarowicz (5) og Julia Konkel (5) hadde sin første skoledag på Tveita med sine nye klassekamerater i 1B. Kontaktlærer Nils André Kragholm både sang og danset for sine nye elever. Til stor begeistring for Julie-duoen.

Lysglimt i et mørkt år

Lysglimt i et mørkt år

Publisert:

Etter et tungt år med mye reising, sykdom og mislykkede medisinske tester, kunne Rosa Helene Sabbasen slippe jubelen løs med sølvmedalje i NM i feltritt.

Historisk mester

Historisk mester

Publisert:

Jonathan Lykke Nessjøen (17) var bare 16 år gammel da han tidligere i sommer ble NM-mester i roadracing. Det har ingen i så ung alder tidligere klart.

Idrettskids uten grenser

Idrettskids uten grenser

Publisert:

Mandag gikk startskuddet for årets Multisportuka på Ammerud. 180 barn og unge skal stå på rulleski, bryte, turne og svømme. To ble sendt til legevakten med både knekt tann og kutt i pannen, men på Ammerud er idrettsgleden grenseløs.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...