Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Sindre Veum Apneseth

Grorud gikk på trynet

Grorud gikk på trynet

Publisert: - Oppdatert: 23.04.2019 kl 08:36

Årets første hjemmekamp ble en trist affære for alle med hjertet i Grorud. Alta murte igjen bakover, det greide ikke hjemmelaget som tapte 0-2 på en dag der lite stemte for gultrøyene.

«Humorkongen» og Sinnasnekker'n på Romsås

Temaavslutning på Bjøråsen:

«Humorkongen» og Sinnasnekker'n på Romsås

Publisert: - Oppdatert: 23.04.2019 kl 09:33

Bjøråsen skole har gjennom hele året hatt temaer på skolen som for eksempel «verden i krise» og «globalisering». Før påskeferien avsluttet elevene årets nest-siste tema «urfolk» i stappfull samlingssal. På første rad satt Yousef Hadaoui og Otto Robsahm.

Løftet korset ut i gatene

Høybråten, Fossum og Stovner menighet:

Løftet korset ut i gatene

Publisert: - Oppdatert: 23.04.2019 kl 09:37

For 27 år på rad inviterte Høybråten, Fossum og Stovner menighet til påskegudstjeneste med korsvandring fra Høybråten til Stovner.

Nabosamhold og vårrengjøring

På Stovner:

Nabosamhold og vårrengjøring

Publisert:

Steinar (72), Mona (16) og andre eldre og yngre har brukt deler av påsken på vårrengjøring på Stovner. Ikke bare får man fjernet søppel fra bakken, men man knytter bånd mellom den eldre og yngre befolkningen i bydelen. Det er gevinster begge parter verdsetter.

- Jeg garanterer påskestemning

Richard i Varingskollen:

- Jeg garanterer påskestemning

Publisert:

Kommer man seg ut i marka er det fremdeles mulig å få seg en fin påsketur på ski i Groruddalen. I slalåmbakkene er det fremdeles snø, men samtlige bakker i dalen er stengt. Heldigvis ligger nabo-bakken Væringskollen kun en liten kjøretur unna Grorud, og de holder åpent i påsken.

Mareritt-start på påskeferien

Ber Grorud-folk være på vakt

Mareritt-start på påskeferien

Publisert: - Oppdatert: 17.04.2019 kl 13:21

Da Atle og Grethe kom hjem etter en helgetur på hytta var verdisaker for flere titusener borte.

Jentene erobret Apalløkkahallen

Rosa sko-dagen:

Jentene erobret Apalløkkahallen

Publisert: - Oppdatert: 12.04.2019 kl 22:18

Det var mange blide fjes da 4. klasse-jentene fra 13 Groruddals-skoler fikk sin egen fotball-cup på Ammerud. Turneringen markerer slutten på årets Rosa sko-prosjekt, der formålet er å øke interessen for fotball og idrett blant jenter. I Apalløkkahallen så man resultatet av tilrettelagt aktivitet for...

Klar for nye poster

Lill-O-Dilten 2019:

Klar for nye poster

Publisert:

Lørdag gikk startskuddet for årets Lill-O-Dilten med blant annet oppvarmingsrunder på Ammerud.

Tre konserter på tre dager

Et oppløftet Årvoll Sangensemble:

Tre konserter på tre dager

Publisert:

Fra torsdag til lørdag gjennomførte Årvoll Sangensemble tre konserter for full sal på Årvoll gård, og når årets store begivenhet blir en suksess er det lov å være fornøyd.

Skiferie i dalen

Skiferie i dalen

Publisert:

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) kommer med en gladmelding til skiglade groruddøler som forbereder seg til påske.

Diakonhjemmet overtar driften på Ammerudlunden

Diakonhjemmet overtar driften på Ammerudlunden

Publisert:

Tidligere var det Unicare Omsorg som hadde ansvaret for driften av Ammerudlnden sykehjem, men nå overtar Diakonhjemmet stafettpinnen og det ble markert med sjampis og taler.

Bevilger millioner til barn og unge

Populært byråd-besøk på Veitvet:

Bevilger millioner til barn og unge

Publisert:

Byrådet og Tone Tellevik Dahl slår på stortromma når de serverer Groruddals-bydelene en ekstra-bevilgning på drøyt ni millioner kroner. Pengene skal gå til tiltak rettet mot barn og unge. Bydel Bjerke får hele 1.9 millioner kroner og Nysirkus Bjerke er et av flere tilbud i bydelen som blir styrket.

Av selveste Lisa Aisato

Ny Líf Laga-etikett:

Av selveste Lisa Aisato

Publisert:

Hver måned lanserer Líf Laga en ny etikett på flaskene, og i april er det Lisa Aisatos illustrasjon som pryder eplemosten.

Jubileumsshow med Høybråten-jenta Eline i spissen

«Trollmannen fra Oz» 80 år

Jubileumsshow med Høybråten-jenta Eline i spissen

Publisert:

Familieteater-stykket har solgt over 1000 billetter til visningen i Lørenskog Hus i kveld.

Norges råeste uten luft

Seiret i NM:

Norges råeste uten luft

Publisert: - Oppdatert: 03.04.2019 kl 15:15

Simen Fjellstad Holm sikret seg gull i NM i fridykk i Kristiansand. «Feiringen» la han til Sverigemesterskapet, der ble det også ble gjeve resultater. Nå er han i rute før alvoret begynner i sommer.

Drømmedag for Haugenstua borettslag

Nabosamhold på landslagskamp:

Drømmedag for Haugenstua borettslag

Publisert:

Haugenstua borettslag fyller 50 år og la feiringen til EM-kvalifiseringen mellom Norge og Sverige på Ullevaal. Det endte med poengdeling, men for Haugenstua-beboerne ble bursdagsfeiringen en eneste stor opptur.

Nå er rivingen i gang

Nå er rivingen i gang

Publisert:

Nå rives Grorud ILs gamle klubbhus, og allerede denne uka kan hele bygget være jevnet med jorden.

Boksalg på skolen finansierer tur til Polen

Boksalg på skolen finansierer tur til Polen

Publisert:

Elevene i 8a på Årvoll må ut med 6000 kroner fra egen lomme når de skal til Polen med Hvite Busser. Da hjelper det med kake- og boksalg på skolen. Selv om det gikk litt tregt til å begynne med er elevene motiverte og fast bestemt på å komme i mål. Det er tross alt to år til avreise.

Kommunen ber naboene om innspill

Stovner bad:

Kommunen ber naboene om innspill

Publisert:

Kultur- og idrettsbygg (KID) har rettet oppmerksomheten mot naboene på Stovner og ber nærmiljøet om deres tanker og meninger vedrørende det nye badet.

- Gå fra sport til korps, er det frafall?

Idrettspresidenten på Bjerke:

- Gå fra sport til korps, er det frafall?

Publisert:

Det ble debatt om både NIF, frafall fra idretten og gambling da Tom Tvedt og de andre kandidatene til idrettspresident-vervet besøkte Bjerke videregående.

Siktet for voldtekt

Overfalt to kvinner og en jente:

Siktet for voldtekt

Publisert: - Oppdatert: 26.03.2019 kl 11:00

Mannen som i forrige uke ble arrestert etter at tre unge jenter ble forsøkt voldtatt er nå siktet og varetektsfengslet i fire uker.

Nabo-samhold på Stovner

Nabo-samhold på Stovner

Publisert: - Oppdatert: 25.03.2019 kl 15:43

Med pizza, quiz og blide fjes var det duket for nye bekjentskap da Stovner Leaders inviterte til nabofest i bydelen.

Vil åpne naboperlen for hele byen

Vil åpne naboperlen for hele byen

Publisert: - Oppdatert: 25.03.2019 kl 15:55

Tveten gård er en bortgjemt og historisk byperle, men Kulturetaten håper at et felles hageanlegg vil gjøre at Oslo-borgerne får øyne opp for Aker-gården. Forslaget blir tatt godt imot hos politikerne.

Til topps i Tunisia

Til topps i Tunisia

Publisert:

Furuset tennis' Malene Helgø (19) vant sin tredje internasjonale turnering på seniornivå da hun kjempet seg helt til topps under helgens finale i en 15.000-dollarturnering.

Fra elev til soldat

Bjerke vgs på Krigsskolen:

Fra elev til soldat

Publisert:

Idrettsfag-elevene på Bjerke videregående skole har vært på besøk hos Krigsskolen på Linderud. I 2015 ble det innført allmenn verneplikt i Norge, men fremdeles er det behov for flere jenter i førstegangstjenesten og Forsvaret generelt. Jentene på Bjerke virker motiverte og klare.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...