Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Sindre Veum Apneseth

Eksplosiv danserevy

Bjerke-revyen «Hjerne for meg»:

Eksplosiv danserevy

Publisert: - Oppdatert: 06.03.2019 kl 15:44

Heftig musikk og energisk dansing trollbandt publikum da danserevyen «Hjerne for meg» hadde premiere på tirsdag.

Kappløp mot tiden

Lever med hjernesvulst:

Kappløp mot tiden

Publisert:

Etter at han ble diagnostisert med hjernesvulst i 2017, lever Lars Bestum et nytt liv der det viktigste er blitt enda viktigere; Familien! Samtidig er ikke kampen over. Lars løper et kappløp mot tiden og han håper forskningen kommer først i mål.

Ungdom i Norge skal støtte ungdom i Kongo

Operasjon Dagsverk 2019:

Ungdom i Norge skal støtte ungdom i Kongo

Publisert:

I år skal bidraget fra Operasjon Dagsverk støtte ungdom i DR Kongo og deres kamp mot seksuell vold, barnearbeid og andre slaveliknende forhold.

Nye kilometer med sykkelvei i Grorudddalen

Nye kilometer med sykkelvei i Grorudddalen

Publisert: - Oppdatert: 04.03.2019 kl 12:38

Til høsten skal den nye sykkelveien i Brubakkveien være ferdig. Den er 2.5 kilometer lang, og er en forlengelse av en eksisterende sykkelvei som snart strekker seg gjennom to kommuner og tre bydeler.

VM-jubel i avishuset

VM-jubel i avishuset

Publisert: - Oppdatert: 04.03.2019 kl 11:15

Det er obligatorisk på alle norske arbeidsplasser med en pause fra arbeidet når det er langrenn på TV-skjermen. Akers Avis Groruddalen er intet unntak.

Gravingen er i gang

Grorud flerbrukshus:

Gravingen er i gang

Publisert:

Bunnplata til Groruds nye flerbrukshus er på 3.500 kvadratmeter og vil ta seks uker å grave ut. Onsdag var første gravetak.

Mann siktet for drap på egen mor

En drept på Ellingsrud:

Mann siktet for drap på egen mor

Publisert: - Oppdatert: 01.03.2019 kl 12:26

Klokka 04.30 i natt fikk politiet melding om en alvorlig voldshendelse på Ellingsrud. På den aktuelle adressen fant de kvinnen hardt skadet. Sønnen, som selv varslet politiet, ble arrestert i leiligheten.

Gullbrøl på Årvoll

Sjur Røthe til topps i VM:

Gullbrøl på Årvoll

Publisert:

Lørdag ble Sjur Røthe verdensmester i langrenn med gull på 30-kilometeren. Å motta gullet på pallen mens nasjonalsangen ble sunget var en enorm opplevelse, bekrefter Røthe. Hjemme på Årvoll er naboene i ekstase over den ferske verdensmesteren.

Spanske rytmer på morsmålsdagen

Spanske rytmer på morsmålsdagen

Publisert:

Rafael og Fernando fremførte musikk fra hele Sør-Amerika, og både pakoraen og samosaen gikk unna som varmt hvetebrød. Morsmålsdagen på Furuset falt virkelig i smak.

Kuben innfører e-sport

Kuben innfører e-sport

Publisert:

Fra og med høsten av kommer Kuben videregående skole til å tilby e-sport i skolehverdagen.

Mye slåssing i ferien

Politidøgnet:

Mye slåssing i ferien

Publisert: - Oppdatert: 01.03.2019 kl 12:26

Politioverbetjent Audun Jevnaker opplyser at det har vært flere slåssepisoder i Bydel Bjerke i vinterferien. Mynter har også blitt funnet i flere døråpninger hos husstander i Groruddalen, og Jevnaker sier av erfaring at dette minner om forberedelser til et innbrudd.

Fantastiske skiforhold i både bakker og løyper når Groruddalen tar vinterferie

Fantastiske skiforhold i både bakker og løyper når Groruddalen tar vinterferie

Publisert:

Både alpintsentrene og markastuene holder åpent i vinterferien og melder om gode forhold i både slalåmbakkene og skisporene i marka.

80.000 kroner til Teisen IF

Bydel Alna med en hjelpende hånd:

80.000 kroner til Teisen IF

Publisert:

Det blir både mer penger til klubben og mer attraktivt å spille for Teisen IF når det gamle og fraværende kjøkkenet i klubbhuset til Teisen skiftes ut med et nytt til en verdi av 80.000 kroner.

Frykter for barnas sikkerhet langs veiene

Frykter for barnas sikkerhet langs veiene

Publisert:

Aksjonsgruppa «Trygg skolevei på Ammerud» har sett seg lei på den trafikkerte og kronglete veien til både skolen og barnehagen. Kombinasjonen med små barn, trange veier og vanskelig vinterføre bekymrer både foreldre, skole- og barnehageansatte.

Guddommelig boklansering

Litterær opplevelse i hindutempelet:

Guddommelig boklansering

Publisert:

Leseløvene på Linderud skole var invitert til en helt ekstraordinær boklansering i hindutempelet på Kalbakken med høytopplesning, spørrerunder og grøtspising.

Matberging på menyen

Matberging på menyen

Publisert:

Meny sørget for at en halv million brød og 500.000 tonn med mat fant veien til veldedige formål fremfor søppelkassa. Meny Tveita er butikk-kjedens femte beste mathelt i landet.

- Flytt bilen din før kommunen gjør det for deg

Brøytemannskapet med klar beskjed:

- Flytt bilen din før kommunen gjør det for deg

Publisert: - Oppdatert: 06.02.2019 kl 09:24

Bymiljøetaten opplyser at de jobber på spreng og har alle brøytebiler ute på oppdrag. På bymelding.no kan man melde direkte i fra til entreprenøren i et gitt område, men står bilen din i veien når bortkjøring av snø pågår taues bilen bort på din regning.

Brøytetraktor havarerte på Furuset

Brøytetraktor havarerte på Furuset

Publisert: - Oppdatert: 01.02.2019 kl 13:39

Traktoren skulle egentlig brøyte veien i Professor Birkelands vei, men fikk problemer og måtte stoppe.

Poteten fra Romsås

Poteten fra Romsås

Publisert: - Oppdatert: 01.02.2019 kl 12:14

Bright Owusu er 27 år gammel. Han er småbarnspappa og miljøterapeut på Tiurleiken. Nå er også artisten fra Romsås ute med ny låt.

Tilbake til der det hele begynte

«Blokk til blokk»:

Tilbake til der det hele begynte

Publisert: - Oppdatert: 25.01.2019 kl 16:22

«Blokk til blokk» har siden i sommer spilt for utsolgte forestillinger på Det Norske Teatret, og det var selvfølgelig smekkfullt da Don Martin og gjengen endelig skulle fremføre teaterstykket hjemme i Groruddalen - på Rommen Scene.

Fant drømmelinja på Hellerud

Åpen skole

Fant drømmelinja på Hellerud

Publisert:

Jessheim-guttene Sander og Edvin ønsker å gå bygglinja og kombinere hockey, men med adresse i Akershus får de ikke skoleplass i Oslo. Da ble løsningen å flytte inn til byen så gutta kan benytte seg av studietilbudet Hellerud er alene om å ha.

Glupe hoder, de koder!

Glupe hoder, de koder!

Publisert:

På Veitvet senter finnes det en liten kodeklubb. Hver tirsdag kommer de sammen og koder både spill og andre programmer. Nå har de fått med seg Kuben Vgs på laget som skal bidra og inspirere de unge kodehodene, men Tommy (13) er krystallklar på at han har full kontroll.

Nå får Grei fotballhallen sin

Nå får Grei fotballhallen sin

Publisert:

Ved juletider kom gladmeldingen hele SF Grei har ventet på. Kommunen har godkjent etableringstilskuddene, og idrettsbyråd Rina Mariann Hansen har åpnet pengesekken. Nå kan byggingen av fotballhallen endelig begynne.

Gratis i bakken!

Gratis i bakken!

Publisert: - Oppdatert: 10.01.2019 kl 20:30

Onsdag begynte endelig skitrekket i Liabakken å gå. Godt vinterføre og lave grader skapte fantastiske forhold i bakken. I år er det også gratis utlån av utstyr for store og små, og det sammer gjelder for tilgang til trekket og bakken.

Gode forhold i slalåmbakkene

Gode forhold i slalåmbakkene

Publisert: - Oppdatert: 10.01.2019 kl 20:31

Minusgradene gjør det mulig for alpinanleggene å kjøre snøkanonene for fullt, og allerede nå er det gode forhold i både Liabakken og Oslo skisenter Grefsenkollen. På Lindeberg jobber man på spreng med å få åpnet sesongen også i Jerikobakken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...