Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Sindre Veum Apneseth

Idrettskids uten grenser

Idrettskids uten grenser

Publisert:

Mandag gikk startskuddet for årets Multisportuka på Ammerud. 180 barn og unge skal stå på rulleski, bryte, turne og svømme. To ble sendt til legevakten med både knekt tann og kutt i pannen, men på Ammerud er idrettsgleden grenseløs.

Ny rektor på Jeriko

Ny rektor på Jeriko

Publisert:

Naima Snare hadde ikke jobbet mer enn ett år på Jeriko skole før hun gikk over i ny rolle som rektor. Nå ser hun fram til nye ansvarsområder, men aller mest et gledelig gjensyn med elevene etter en lang og fin ferie.

Klare for første skoledag

Klare for første skoledag

Publisert:

Mandag setter 46 elever seg på skolebenken på Skjønnhaug skole for aller første gang. De vordende førsteklasseelevene har store forventninger til både seg selv og skolen.

Utvider på Trosterud skole

Utvider på Trosterud skole

Publisert:

Du har kanskje sett den den grå paviljongen bak kunstgressbanen på Haugerud? På Trosterud skole er etterspørselen etter skoleplass så stor at skolen måtte utvide skolebygget for å få plass til alle sammen.

Grei-gutta lekte seg

Grei-gutta lekte seg

Publisert:

Petter Jacobsen Severeide og resten av Grei-herrene fikk det etter hvert veldig komfortabelt hjemme mot Stålkameratene. Da blåtrøyene satte på turboen i andre omgang hang ikke bortelaget med. Grei hadde stålkontroll på nordlendingene og vant hele 4-1.

Gudene badet da presten velsignet familiene

Hindufestivalen på Rødtvet

Gudene badet da presten velsignet familiene

Publisert:

På fredag ble gudene båret ut i vannet og feiret med bading. Senere ba presten om velsignelse, mens mennene hedret sine avdøde fedre.

Full uttelling på Sommerskolen

Full uttelling på Sommerskolen

Publisert:

20.000 gutter og jenter har i år brukt sommeren til å både gjøre matte, engelsk og norsk. Med 72 forskjellige kurs, og et morsomt og lærerikt miljø, har Sommerskolen Oslo blitt et populært tilbud for barn og unge. Sommerskolen på Rommen er intet unntak.

Stolte over NM på hjemmebane

Stolte over NM på hjemmebane

Publisert:

I begynnelsen av august ble NM i discgolf arrangert i Oslo. Bestemann fra Stovner Frisbeeklubb ble Espen Møkkelgjerd med 12. plass, men Stovner-gjengen kan likevel slippe jubelen løs etter å ha arrangert det som blir regnet som historiens beste NM.

Jentene tok over Greibanen

Jentene tok over Greibanen

Publisert: - Oppdatert: 09.08.2018 kl 21:54

50 store og små jenter har denne uka deltatt på Greis jentefotballskole. Guttene er sendt på dør for nå er det jentenes tur til å være stjerner.

Har avhørt mistenkt

Utslippet i Veitvetbekken:

Har avhørt mistenkt

Publisert:

Politiadvokat og påtaleansvarlig, Eric Lindset, vil ikke røpe for mye av hensyn til etterforskningen, men sier at de har funnet kilden til utslippet.

Møtte sin overmann i ghanesisk motstander

Norway Cup over for Årvoll

Publisert: - Oppdatert: 03.08.2018 kl 16:34

Avisas forhåndsfavoritter har imponert på Norway Cup, men i kvartfinalen sa det stopp.

Sølv på Haugerud-guttene

Haugerud i B-sluttspillet:

Kjempet seg til en sterk sølvmedalje

Publisert: - Oppdatert: 03.08.2018 kl 16:35

Haugerud G15 tok fredag formiddag sølv på Ekebergsletta.

«Ingen» greier balldroppet

Norway Cup

«Ingen» greier balldroppet

Publisert:

Fra 22,5 meter blir ballen sluppet ned og den som kan dempe ballen uten at den treffer bakken vinner. Det har vist seg å nesten være helt umulig. Bare spør Chonrasit (14).

Til 1/8-finale etter straffedrama

Til 1/8-finale etter straffedrama

Publisert:

Kaptein Mikkel Fjellhammer Martinsen forventet tøff motstand i 1/16-delsfinalen, men det spiller liten rolle når du har en keeper som leverer i begge ender.

Klare for A-sluttspill

Ubeseiret gjennom gruppespillet:

Klare for A-sluttspill

Publisert:

Årvoll-juniorene slapp ikke inn ett eneste mål i gruppespillet.

Espen turnerer med Arif og Unge Ferrari

Espen turnerer med Arif og Unge Ferrari

Publisert: - Oppdatert: 31.07.2018 kl 17:17

Espen Kopreitan Jensvold (24) bruker sommeren på å reise Norge rundt på turnéer. Han lager både sceneeffekter på storskjermene og videoer av konsertene.

Verdensmester i disc-golf var på Rommen-besøk

Verdensmester i disc-golf var på Rommen-besøk

Publisert:

Det var høy stjernefaktor i Stovner DiskGolfPark da regjerende verdensmester, Ricky Wysocki, kom på besøk.

Vis foreldrevett på Ekebergsletta

Vis foreldrevett på Ekebergsletta

Publisert:

Norges Fotballforbund (NFF) har utarbeidet et sett med «retningslinjer» de ønsker at foreldre, familie, venner og supportere generelt skal følge når de følger barna fra sidelinja.

2018: Tatt 1541 stolper

2016: Falt og brakk nakken

2018: Tatt 1541 stolper

Publisert:

Da Frank Filling brakk nakken for to år siden var det fare for at han aldri skulle kunne gå igjen. To år senere går han halvannen mil hver dag, og er blant landets beste «stolpejegere» med sin 13. plass på landsbasis.

Oslo får en «ny» by på Økern

Lokalavis-stolpe nr. 76 i Stolpejakten

Oslo får en «ny» by på Økern

Publisert:

Nybyen Økern skal blant annet huse Oslos største kjøpesenter. Det vil koste opp mot seks milliarder kroner. Økern er det siste gamle industriområdet i Bydel Bjerke som nå våkner til liv.

Grønt og ungdommelig på Furuset

Lokalavis-stolpe nr. 41 i Stolpejakten

Grønt og ungdommelig på Furuset

Publisert:

De nye boligene på Kirkehøy skal gi en grønnere boligtilværelse med blant annet solfanger og solceller. Det gamle hvite huset fungerte som barnehjem for «uheldig stillede barn».

I smørøyet av aktiviteter på Stovner

Lokalavis-stolpe nr. 39 i Stolpejakten

I smørøyet av aktiviteter på Stovner

Publisert:

Liastuas plassering gjør den idyllisk om vinteren med kort avstand til både skispor, akebakker, og slalåmbakke.

Kulturrik hageperle på Grorud

Lokalavis-stolpe nr. 1 i Stolpejakten

Kulturrik hageperle på Grorud

Publisert:

Prestegårdshagen på Grorud er ikke bare et vakkert syn med sine fargerike blomster og grønne gressplen. Det er gjort flere arkelogiske funn fra både steinalderen og bronsealderen.

Bjerkesirkelen nominert til Norges beste turrute

Bjerkesirkelen nominert til Norges beste turrute

Publisert: - Oppdatert: 25.07.2018 kl 10:18

Gjensidigstiftelsen skal kåre Norges beste turrute, og på lista over de nominerte finner vi Bjerkesirkelen. En idyllisk turrute med mangfoldig innhold, mener Tonsenhagen nærturgruppe.

Oromo Stavanger til topps på Grorud

Oromo Stavanger til topps på Grorud

Publisert: - Oppdatert: 24.07.2018 kl 10:50

Oromo Stavanger revansjerte fjorårets finalenederlag mot Oromo Oslo på Grorud kunstgress. Den etiopiske folkegruppen inviterte til fest i helgen, og på gjestelisten var blant annet Oromo-lag fra både Nederland og Sverige.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...