Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Sindre Veum Apneseth

Frykter for barnas sikkerhet langs veiene

Frykter for barnas sikkerhet langs veiene

Publisert:

Aksjonsgruppa «Trygg skolevei på Ammerud» har sett seg lei på den trafikkerte og kronglete veien til både skolen og barnehagen. Kombinasjonen med små barn, trange veier og vanskelig vinterføre bekymrer både foreldre, skole- og barnehageansatte.

Guddommelig boklansering

Litterær opplevelse i hindutempelet:

Guddommelig boklansering

Publisert:

Leseløvene på Linderud skole var invitert til en helt ekstraordinær boklansering i hindutempelet på Kalbakken med høytopplesning, spørrerunder og grøtspising.

Matberging på menyen

Matberging på menyen

Publisert:

Meny sørget for at en halv million brød og 500.000 tonn med mat fant veien til veldedige formål fremfor søppelkassa. Meny Tveita er butikk-kjedens femte beste mathelt i landet.

- Flytt bilen din før kommunen gjør det for deg

Brøytemannskapet med klar beskjed:

- Flytt bilen din før kommunen gjør det for deg

Publisert: - Oppdatert: 06.02.2019 kl 09:24

Bymiljøetaten opplyser at de jobber på spreng og har alle brøytebiler ute på oppdrag. På bymelding.no kan man melde direkte i fra til entreprenøren i et gitt område, men står bilen din i veien når bortkjøring av snø pågår taues bilen bort på din regning.

Brøytetraktor havarerte på Furuset

Brøytetraktor havarerte på Furuset

Publisert: - Oppdatert: 01.02.2019 kl 13:39

Traktoren skulle egentlig brøyte veien i Professor Birkelands vei, men fikk problemer og måtte stoppe.

Poteten fra Romsås

Poteten fra Romsås

Publisert: - Oppdatert: 01.02.2019 kl 12:14

Bright Owusu er 27 år gammel. Han er småbarnspappa og miljøterapeut på Tiurleiken. Nå er også artisten fra Romsås ute med ny låt.

Tilbake til der det hele begynte

«Blokk til blokk»:

Tilbake til der det hele begynte

Publisert: - Oppdatert: 25.01.2019 kl 16:22

«Blokk til blokk» har siden i sommer spilt for utsolgte forestillinger på Det Norske Teatret, og det var selvfølgelig smekkfullt da Don Martin og gjengen endelig skulle fremføre teaterstykket hjemme i Groruddalen - på Rommen Scene.

Fant drømmelinja på Hellerud

Åpen skole

Fant drømmelinja på Hellerud

Publisert:

Jessheim-guttene Sander og Edvin ønsker å gå bygglinja og kombinere hockey, men med adresse i Akershus får de ikke skoleplass i Oslo. Da ble løsningen å flytte inn til byen så gutta kan benytte seg av studietilbudet Hellerud er alene om å ha.

Glupe hoder, de koder!

Glupe hoder, de koder!

Publisert:

På Veitvet senter finnes det en liten kodeklubb. Hver tirsdag kommer de sammen og koder både spill og andre programmer. Nå har de fått med seg Kuben Vgs på laget som skal bidra og inspirere de unge kodehodene, men Tommy (13) er krystallklar på at han har full kontroll.

Nå får Grei fotballhallen sin

Nå får Grei fotballhallen sin

Publisert:

Ved juletider kom gladmeldingen hele SF Grei har ventet på. Kommunen har godkjent etableringstilskuddene, og idrettsbyråd Rina Mariann Hansen har åpnet pengesekken. Nå kan byggingen av fotballhallen endelig begynne.

Gratis i bakken!

Gratis i bakken!

Publisert: - Oppdatert: 10.01.2019 kl 20:30

Onsdag begynte endelig skitrekket i Liabakken å gå. Godt vinterføre og lave grader skapte fantastiske forhold i bakken. I år er det også gratis utlån av utstyr for store og små, og det sammer gjelder for tilgang til trekket og bakken.

Gode forhold i slalåmbakkene

Gode forhold i slalåmbakkene

Publisert: - Oppdatert: 10.01.2019 kl 20:31

Minusgradene gjør det mulig for alpinanleggene å kjøre snøkanonene for fullt, og allerede nå er det gode forhold i både Liabakken og Oslo skisenter Grefsenkollen. På Lindeberg jobber man på spreng med å få åpnet sesongen også i Jerikobakken.

Maktdemonstrasjon av FIF

Slo serieleder Comet:

Maktdemonstrasjon av FIF

Publisert:

Furuset hentet inn Comets 3-1-ledelse og sørget for at serielederen reiste tomhendt hjem til Halden.

Flyter over med søppel

Flyter over med søppel

Publisert:

Redaksjonen har fått e-poster med bilder av frustrerte naboer som opplever at søppelbeholderne i nabolagene er stappfulle og at det flyter med avfall på bakken rundt både søppelkassene og containerene. Renovasjonsetaten har sendt ut en pressemelding og lover opprydding.

Skuffet hjemme mot serielederen

Skuffet hjemme mot serielederen

Publisert:

Det ble ingen hyggelig start på 2019 for Hasle-Løren da Comet kom på besøk og røvet med seg alle poengene med en sterk 5-1 seier i Oslo.

Nå begynner bytte-kaoset!

Nå begynner bytte-kaoset!

Publisert:

Torsdag var butikkene åpne igjen etter en kort juleferie, og på XXL var det ekstra hektisk med masse mennesker som skulle bytte gavene sine.

Nå er Sjur Røthe verdens beste skiløper

Fant oppskriften på Årvoll:

Nå er Sjur Røthe verdens beste skiløper

Publisert:

Selv om han tok VM-gull i 2013 og vant femmila i Holmenkollen i 2015, er det først i år at 30 år gamle Sjur Røthe virkelig har fått gjennombruddet sitt. Nå regnes han som verdens beste skiløper og er Norges fremste medaljehåp.

Iskunst i verdensklasse

Fra Monaco til Stovner:

Iskunst i verdensklasse

Publisert: - Oppdatert: 18.12.2018 kl 10:17

Tidligere i år prydet kunsten hans bursdagsselskapet til prins Albert av Monaco, men nå skal Mario Amégées skulpturer spre julestemning på Stovner.

Grønt lys for nye skolebygg

Trosterud skole og Haugerud ungdomsskole:

Grønt lys for nye skolebygg

Publisert:

På Haugerud/Trosterud har de allerede åpnet den første julegaven i år. Nå er det nemlig politisk enighet om at nye Haugerud ungdomsskole og Trosterud skole skal stå ferdig i 2023.

Tøffe tak og blide fjes

Tøffe tak og blide fjes

Publisert:

Det ble tørket både tårer og neseblod, men for det meste satt smilet løst da Oslo Bryteklubb arrangerte brytestevne i helgen.

- En virkelighet langt fra vår egen

Magne bygger sykehus i Afghanistan:

- En virkelighet langt fra vår egen

Publisert: - Oppdatert: 11.12.2018 kl 15:31

Bånkall-mannen Magne Bondkall er hjemme på juleferie fra feltarbeid i Afghanistan. Der driver han med logistikk og medisiner, og bygger det som blir Leger uten grensers største sykehus noensinne.

Ruter henter barna på skolen

Busses til fotballtrening:

Ruter henter barna på skolen

Publisert:

Går alt etter planen kan flere fotballklubber snart få fotballspillerne sine busset fra skolen og rett til trening. Pilotprosjektet får tommel opp av byråd Lan Marie Nguyen Berg.

Venter kun på minusgradene

Lillomarka arena:

Venter kun på minusgradene

Publisert:

I Lillomarka arena venter man kun på det siste av milde temperaturer før man kan produsere og kjøre ut snøen- samt preparere skisporene.

«Ringer» jula inn

30 år med Lions julemarked:

«Ringer» jula inn

Publisert:

Grorud Lions' årlige julemarked er blitt «alles» favoritt-juletradisjon. Venner og familier samles og hygger seg med både julegavehandel og salgsutstilling.

Lekende lett

Grei leker seg i Eliteserien

Publisert: - Oppdatert: 22.11.2018 kl 16:06

Grei hadde full kontroll på sine naboer fra vest, men kaptein Kine Hedlund Eriksen irriterer seg over at blåtrøyene giret ned, og mener Grei burde og kunne vunnet med mye mer.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...