Søkeresultat

Nyheter av: Martin Vik

Jubilanten, Tore Bakker

Jubilanten, Tore Bakker

Publisert: - Oppdatert: 01.02.2017 kl 10:54

I 40 år har elevene gitt hverandre stafettpinnen. Løpt for hverandre. Løpt for seier. Og representert skolen. Men de har alle én ting til felles. De er representanter for ekte idrettsglede. De representerer Tore Bakker.

Hvem er best i Groruddalen?

Hvem er best i Groruddalen?

Nå starter alvoret for innebandyherrene...

Publisert:

Grei og Sveiva sikter mot toppen, mens GIF blir spådd en dyster skjebne før seriestart. Men de største ulvene er nødvendigvis ikke de farligste rovdyrene…

Nasjonaldag for travinteresserte

Nasjonaldag for travinteresserte

Publisert:

Bjerke travbane åpnet slusene og inviterte til folkefest. Folket kom, det samme gjorde Support Justice, som lekte med konkurrentene.

Trafikkulykke på Kalbakken

Trafikkulykke på Kalbakken

Publisert: - Oppdatert: 04.09.2015 kl 11:09

En person er fraktet med ambulanse til sykehus, mens føreren av den andre bilen er kjørt til legevakta. Politiet skriver på sin Twitter-konto at en av bilistene ikke har overholdt vikeplikten.

Fotballfest på hjemmebane

Fotballfest på hjemmebane

Publisert:

Bendit Fotballcup ble en strålende opplevelse for i overkant av 1400 barn og unge, og ikke minst foreldre. Akkurat som i fjor, ble årets utgave en oppvisning i smil, latter og ekte idrettsglede.

Slik forklarer de Furuset-suksessen

Slik forklarer de suksessen

Publisert: - Oppdatert: 27.08.2015 kl 10:43

Furuset Tennis slår knockout på konkurrentene på damesiden. Norges Tennisforbund peker på miljø og samhold når de skal forklare den store suksessen.

Malene Helgø (15) <BR>er historisk

Kongepokalen til Furuset:

Malene Helgø (15)
er historisk

Publisert: - Oppdatert: 21.08.2015 kl 10:15

Tenniskometen Malene Helgø er Norges beste kvinnelige tennisspiller på seniorsiden etter at hun knuste Caroline Murer Rohde-Moe (23). Med det er også 15-åringen tidenes yngste norgesmester på kvinnesiden i tennis.

Lei av snikparkerere

Innfører parkeringsavgift:

Lei av snikparkerere

Publisert:

Men Linderud senter mener at det er kundene som vil tjene på det. Nå tror senterlederen på flere fornøyde kunder på senteret…

Triksekongen klar for Norway Cup

Triksekongen klar for Norway Cup

Publisert:

Tobias Brandal Busæt (23) er fast inventar når Ekebergsletta forvandles til verdens største fotballturnering for barn og unge. Fotballartisten er på plass for å vise hvorfor han regnes som en av verdens beste i freestyle.

Sikret «kassa» i grevens tid

Sommerdart'n:

Sikret «kassa» i grevens tid

Publisert:

Rune Svebakken har vært rusten foran skiva så langt i årets Sommerdart’n. Men på Økern senter svarte Magaluf-kongen på kritikken – nå venter grønne palmer og tropisk klima.

25-åring blir ny hovedtrener i Furuset

Skal føre «Ulva» tilbake til toppen

25-åring blir ny hovedtrener i Furuset

Publisert: - Oppdatert: 17.07.2015 kl 14:16

Sindre Jessen er ikke redd for oppgavene som venter, 25-åringen er klar på at Furuset skal bli bedre under hans vinger. Og jobben som ny hovedtrener er godt i gang…

Knallsignering for Romsås

Knallsignering for Romsås

Publisert:

Robin Isaksen (25) skal spille for de oransje og grønne ut sesongen. Det er en signering som får Romsås-treneren til å se oppover på tabellen og glise bredt.

Grorud-jubel før ferien

Grorud-jubel før ferien

Publisert:

To på rappen gjør godt før sommerferien. Tre nye poeng mot Stabæk 2 betyr at Grorud henger med i toppen. Nå tror Groruds kaptein på en spennende høst…

Ragnar seiret på Stovner

Ragnar seiret på Stovner

Publisert:

Den kaldeste fisken i dammen er tilbake. På Stovner senter var Ragnar Sandvold fra Ammerud sikker på labben og gjenerobret tronen som bruskonge i dalen.

Pallplass i Sverige

Pallplass i Sverige

Publisert:

Løperen Ane Uglem Mobakken (14) imponerer også utenfor Norges grenser. Verdensungdomsspelen i Gøteborg ble en skikkelig opptur for Ammerud-jenta.

Klart for løpefest

Klart for løpefest

Publisert:

Årvoll IL vil i samarbeid med Bydel Bjerke og Oslo kommune arrangere et løp i bydelen 11. oktober. Det blir det største løpet i Groruddalen og skal bli et årlig tiltak i regi av klubben.

Fikk drømmejobben

Fikk drømmejobben

Publisert:

Et samarbeid mellom Linderud skole og Linderud Senter har gitt seks ungdommer sommerjobb. I utgangspunktet var det bare plass til to ansatte, men senterlederen lot seg imponere av elevene.

Ny rekord for sommercampen

Ny rekord for sommercampen

Publisert:

Furuset Sommercamp skal sørge for at alle barn og unge får en innholdsrik ferie. Sommeren skal brukes til aktivitet ute med venner – og ikke minst stifte bekjentskap med nye lekekamerater.

Klar for nye eventyr

Klar for nye eventyr

Publisert:

Rocky Lekaj legger ikke skjul på at han sikter seg inn på en tilværelse på det øverste nivået i Norge. Angrepsspilleren imponerer på prøvespill i Viking.

Dropper Syden – velger fotballskole

Dropper Syden – velger fotballskole

Publisert:

HSILs fotballskole sørger for at de minste glemmer drømmen om tropisk klima og kritthvite strender. Ingenting kan toppe en tradisjonsrik uke med fotball og lek, omkranset av gode venner.

Skytedrama på Løren

Skytedrama på Løren

Publisert: - Oppdatert: 20.06.2015 kl 00:31

Store politistyrker rykket ut til en restaurant ved Løren Torg fredag kveld. Det er funnet en tomhylse inne på stedet, foreløpig er ingen pågrepet.

Leter etter dement mann

Leter etter dement mann

Publisert: - Oppdatert: 19.06.2015 kl 14:57

Letemannskap og frivillige leter etter en dement mann som har vært savnet fra Furuset sykehjem siden i går.

Fortsetter parademarsjen

Fortsetter parademarsjen

Publisert:

Ane Uglem Mobakken er uslåelig med løpesko på beina. To nye triumfer betyr at 14-åringen fortsatt er ubeseiret så langt i år. Nå har Ammerud-jenta satt seg nye mål…

Ferdig i Hasle/Løren

Ferdig i Hasle/Løren

Publisert:

Etter åtte strake tap og jumboplass i serien, har Øyvind Albinussen og Hasle/Løren valgt å skille lag. Nå handler alt om å overleve krisen på Løren.

Perleporten er åpen

Sommer på Linderud gård:

Perleporten er åpen

Publisert:

Linderud gård er igjen klar for å vise fram sine majestetiske sider. Hver søndag blir det omvisning, konsert og muligheter for å utforske den grønne oasen som omkranser gården.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...