Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Martine Myhre

På utkikk etter flere eldre

Bydel Groruds «Ung hjelper eldre»:

På utkikk etter flere eldre

Publisert: - Oppdatert: 02.11.2018 kl 15:04

Prosjektet «Ung hjelper eldre» i Bydel Grorud startet opp for tre år siden. Nå ønsker de å få flere eldre med på laget som kan tenke seg en besøksvenn.

- Klimafestivalen ble en suksess

«Farget» Ellingsrud kirke grønn:

- Klimafestivalen ble en suksess

Publisert:

Ellingsrud kirke ble mildt sagt fylt til randen da «Grønn festival» gikk av stabelen. Mye moro, litt alvor og mange gode samtaler sto på programmet for dagen.

Basardager på Furuset

Basardager på Furuset

Publisert: - Oppdatert: 29.10.2018 kl 15:50

Nå har tiden kommet for basardager i Furuset kirke. Med tryllekunstner, musikk og kveldstanker ligger alt til rette for to hyggelige dager.

Klar med ny Sandberg-bok

Forfatter Roger Pihl:

Klar med ny Sandberg-bok

Publisert: - Oppdatert: 04.11.2018 kl 21:22

I sommer ryddet Roger Pihl kalenderen og sa til alle han kjente at nå skulle han være maks usosial en tid fremover. Om en uke kommer resultatet av det han drev med i denne perioden, også kalt «Fremmede makter har flyttet inn».

Vannspeil, bekk, turvei og belysning

Nærturperle på Rommensletta er ferdigstilt:

Vannspeil, bekk, turvei og belysning

Publisert:

I april i fjor ble første spadetak tatt, og i desember ble ny belysning etablert. Nå er det også anlagt en ny turvei og en bekk med vannspeil på Rommensletta.

Skal jakte på mestertyven

Skrekk og gru på Linderud gård:

Skal jakte på mestertyven

Publisert: - Oppdatert: 26.10.2018 kl 09:59

Halloween-fest er noe som er kommet for å bli på Linderud gård. I år inviteres barnefamilier til å være med på jakten av mestertyven Ole Høiland - som vender tilbake til gården.

Kickstartet tv-aksjonen:

Marthe Wang sang på Årvoll

Publisert: - Oppdatert: 22.10.2018 kl 09:43

I dag, søndag 21. oktober, skal bøssebærerne banke på dører for å samle inn penger til årets tv-aksjon. Allerede på fredag startet innsamlingen på Årvoll skole.

Mindre alene sammen

Tv-aksjonen 2018:

Mindre alene sammen

Publisert:

Om bare noen dager er det tid for årets tv-aksjon. I år går den til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

- «Alle» på Vestli er irriterte

Beboerparkering skaper kaos i Vestlisvingen:

- «Alle» på Vestli er irriterte

Publisert: - Oppdatert: 17.10.2018 kl 16:40

Etter at det ble innført beboerparkering i Bydel Stovner, har bekymringene rettet seg mot Vestlisvingen. Nå ønsker beboerne og bydelen å få på plass parkering forbudt-skilt igjen.

Romsås kirke består

Romsås kirke består

Publisert:

Denne uka kom den hyggelig nyheten om at Romsås fortsetter som soknekirke. Selv om det alltid er fullt rundt middagsbordet i kirken på onsdager, har nok betasuppe aldri smakt bedre enn nå.

Vil ha parkering forbudt i Vestlisvingen

Stovner BU tar opp beboerparkering på dagens møte:

Vil ha parkering forbudt i Vestlisvingen

Publisert: - Oppdatert: 11.10.2018 kl 18:23

Bydel Stovner har vedtatt å innføre beboerparkering, noe som har medført at det er innført parkering på veier hvor det har vært oppfattet at det er parkeringsforbud. Her er Vestlisvingen et eksempel.

- Mer stabile tiltak må til

SVs familiepakke til øst og sør:

- Mer stabile tiltak må til

Publisert:

Med et land hvor forskjellene øker mer og mer, og da mest i byene, ønsker SV nå at flere langsiktige tiltak kommer på banen.

Vakre toner på Grorud Rotary

Vakre toner på Grorud Rotary

Publisert: - Oppdatert: 05.10.2018 kl 15:26

Da Frode Birkeland ble spurt om å være Rotary-klubbens foredragsholder var det bare å pakke ned kasettspilleren og spisse minnene fra hans tid i operaen.

Sosialt og sikkert høsttegn

Bjerke Lions klare for kunstutstilling:

Sosialt og sikkert høsttegn

Publisert: - Oppdatert: 05.10.2018 kl 15:27

Kunstutstillingen som har blitt arrangert i en årrekke er et sikkert høsttegn for Lions Club Oslo/Bjerke. Neste helg er de klare for årets utgave.

Her er første alternativ:

Planene for nye Aker sykehus...

Her er første alternativ:

Publisert: - Oppdatert: 03.10.2018 kl 10:51

Helse Sør-Øst RHF inviterte til informasjonsmøte om nytt Aker sykehus. Bakgrunnen er at de ønsker å informere om arbeidet som er gjennomført etter varsel om oppstart av planarbeid.

Styrer alt fra Alnabru

XXLs hovedkontor vokser på Alna senter:

Styrer alt fra Alnabru

Publisert: - Oppdatert: 02.10.2018 kl 17:41

Etter som XXL har utvidet seg og blitt større har hovedkontoret på Alna senter nå blitt bygget ut, slik at alle avdelingene sitter sammen.

Fortsetter i samme Groruddals-spor

Oslo-budsjettet 2019, byrådets forslag:

Fortsetter i samme Groruddals-spor

Publisert:

Budsjettet for 2019 er ikke fylt med mange overraskelser for Groruddalens del, og: Områdesatsingen fortsetter.

- Nødvendig velferdsløft

Finansbyråd Robert Steen:

- Nødvendig velferdsløft

Publisert:

På onsdag la det rødgrønne byrådet fram sitt siste budsjett for Oslo i denne bystyreperioden. Med 73 milliarder kroner i pengesekken går kommunen inn i 2019 med et bedre utgangspunkt enn på mange år.

- Satser på idretten

- Satser på idretten

Publisert:

Med en plan om å investere 6,2 milliarder i nye idrettsanlegg i perioden 2019-2022, ser fremtiden lys ut for Groruddalens idrettsentusiaster, mener byrådet.

Mye bra, men skolen må få mer

Opposisjonspartiene om Oslo-budsjettet 2019:

Mye bra, men skolen må få mer

Publisert:

Opposisjonspartiene ser mye bra ved byrådets budsjettforslag for 2019, men når det ligger såpass mye penger på bordet stusser de over hvorfor skolene ikke blir mer prioritert.

12 av Groruddalens barnehager skal pusses opp

Setter av 46 millioner ekstra til rehabilitering av barnehager:

12 av Groruddalens barnehager skal pusses opp

Publisert: - Oppdatert: 25.09.2018 kl 22:38

Med et stort behov for å ruste opp i barnehagene rundt omkring i hele byen, blir det nå en ny satsing på rehabilitering.

På lørdag kåres årets Veitvetpike og -gutt

60 år med Veitvetpiken:

På lørdag kåres årets Veitvetpike og -gutt

Publisert:

Den tradisjonsrike kåringen har 60-årsjubileum i år. I løpet av årene har Veitvets gutter også blitt en del av festen, og på lørdag står årets kandidater klare til kjempe om den gjeve tittelen.

Kulturmøter, fremmedgjøring og manglende tilhørighet

Grorud-forfatter lanserte ny roman

Kulturmøter, fremmedgjøring og manglende tilhørighet

Publisert: - Oppdatert: 23.09.2018 kl 20:09

I sin nye bok «Effekten av måneskinn på nyfallen snø» skildrer Tove Braathen østkanten og belyser denne gangen et helt annet miljø enn i hennes forrige bok.

10 år med pilegrimsvandring

10 år med pilegrimsvandring

Publisert:

I løpet av 10 år har Fortellerhuset hatt med 10.000 elever på pilegrimsvandring. Sist uke feiret de med elever fra 6. trinn på Ammerud skole og biskopen i Oslo.

Permanent «snarvei» til idrettsbanen

Åpnet ny gangvei på Linderud:

Permanent «snarvei» til idrettsbanen

Publisert:

Etter at skråningen rett bak t-banestasjonen og grøntarealene til borettslagene har blitt brukt for å komme seg til fotballbanen på Linderud i mange år, er endelig en lett tilgjengelig gangvei kommet på plass.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...