Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Martine Myhre

- Vi jobber med de samme ungdommene

Holdningsmøte på Grei:

- Vi jobber med de samme ungdommene

Publisert:

Voldshendelser, hets og trakassering på sosiale medier og dårlig oppførsel har fått formann Asgeir Moripen i SF Grei til å se på ungdomskulturen med nye øyne. Nå ønsker han å samarbeide med bydelen og skolene i nærmiljøet.

Alna åpner opp for en prat

Skravlekoppen på Tveita senter:

Alna åpner opp for en prat

Publisert:

«Skravlekoppen» har funnet seg til rette på Tveita senter, noe som vil si at Alna nå er en «Skravlekopp»-bydel. Ønsket er å bidra til et rausere og mer inkluderende samfunn.

Byggeplaner avgjørende for fremtiden

Fürst på Furuset:

Byggeplaner avgjørende for fremtiden

Publisert:

Med stort behov for utvidelse ser Fürst på Furuset to alternativer. Enten får de bygge ut og gitt de ansatte mer albuerom, eller så må de etter hvert finne et nytt sted til landets største private medisinske laboratorium.

Moro på vann - og land

Øyfestival på Vesletjern:

Moro på vann - og land

Publisert:

På søndag blir det nok en gang muligheter til å begi seg ut på vannet på Vesletjern. Det er nemlig klart for den åttende utgaven av Øyfestivalen.

... men tilbudene er for få

Ungdommen vil ha sommerjobb

... men tilbudene er for få

Publisert:

Alle fire bydelene i Groruddalen er fulle av arbeidsvillige ungdom, men antall søkere er flere enn arbeidsplassene. Derfor er ønsket nå å få det private næringslivet på banen.

- Alle skal ha en fin hverdag

Løkta åpnet dørene:

- Alle skal ha en fin hverdag

Publisert:

Helsebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) reiser i disse dager rundt for å se på tilbudene som finnes til de med psykiske helseutfordringer. Da ble det et stopp innom Løkta aktivitetssenter på Romsås, til hyggelig prat og blomkålsuppe.

Festklare på Ellingsrud

Festklare på Ellingsrud

Publisert:

Med flere dager å rutte med enn i fjor, er det plass til mer lek og moro på programmet til Ellingsruddagene. Selv mener arrangørene det er mye å glede seg til, og nedtellingen er allerede godt i gang.

Dugnad for eldres frivillighetsdeltakelse

Dugnad for eldres frivillighetsdeltakelse

Publisert:

Eldregenerasjonen har aldri vært større, friskere eller bedre utdannet enn nå. Derfor samler byrådet trådene og inviterer til dugnad for å få enda flere om bord for å gjøre en innsats for eldres helse og trivsel, og ikke minst fellesskapet.

Høyre først ut med å adoptere tre i eplehagen

Høyre først ut med å adoptere tre i eplehagen

Publisert:

Eplehagen bak Stovner videregående skole er nå i full blomst. 30 trær er plantet og arbeidet med å finne «foreldre» til trærne er i gang, og på den politiske sti har Høyre tatt det første steget.

Vil ha slutt på mobbingen

Inviterte til åpent foreldremøte

Vil ha slutt på mobbingen

Publisert: - Oppdatert: 24.05.2019 kl 10:25

Etter mye mobbing og dårlig språkbruk på Vestli og Tokerud skoler har Foreldrearbeidsutvalget (FAU) og rektor på begge skoler gått sammen for å se hva de alle kan gjøre for å bedre skolemiljøet.

Senter-gangvei blir bilfri

Senter-gangvei blir bilfri

Publisert:

Beboerne på Linderud har sett seg lei av alle bilene som står parkert og holder for høy fart i gangveien mellom Linderud senter og skolen. Nå skal videre utvikling av veien diskuteres.

I flaggborg med rød genser

I flaggborg med rød genser

Publisert: - Oppdatert: 16.05.2019 kl 11:15

I fjor stilte Vestli skoles flaggborg med hvite gensere i sentrums barnetog på 17. mai. I år er fargen rød, mens til neste år skal blå genser bestilles.

17. mai = familiedag

17. mai = familiedag

Publisert:

Elise (11), Shem (12) og Gerard (10) har hver sin faste plan de følger hver 17. mai. Likevel har de alle til felles at Norges nasjonaldag feires med de nærmeste.

Besøker alle kriker og kroker

17. mai-toget tilbake på Veitvet:

Besøker alle kriker og kroker

Publisert:

I år feirer Veitvet skole 17. mai hjemme. Barnetoget i sentrum får vente til neste år, for på fredag skal Veitves gater fylles med barn, voksne og korpsmusikk.

100.000 sneiper og snusposer på fire dager

Avsluttet Ruskenuka med utstilling:

100.000 sneiper og snusposer på fire dager

Publisert:

På den siste dagen av Ruskenuka ble alt av rusk og rask som har blitt plukket presentert i en utstilling langs «Ruskenbyen» i Spikersuppa.

Grorudhusets Omsorg+ åpnet dørene offisielt: Da ble det feiring

Grorudhusets Omsorg+ åpnet dørene offisielt: Da ble det feiring

Publisert: - Oppdatert: 10.05.2019 kl 15:23

Selv om det har vært aktivitet på Grorudhuset en stund, er det først i vinter at leilighetene i høyblokka sto ferdig og at Grorudhuset offisielt ble et Omsorg+-tilbud. Og da kommer man ikke unna en feiring.

Grunnlovsfeiring i moskeen

Grunnlovsfeiring i moskeen

Publisert: - Oppdatert: 10.05.2019 kl 14:17

For femte året på rad inviterte Lajna Imaillah Norge (kvinneforeningen til Ahmadiyya Muslim Jama'at Norge) kvinner til feiring av Grunnloven i Moskeen på Furuset.

Avsluttet litteraturreisen på Stovner

Kronprinsessens bokbane:

Avsluttet litteraturreisen på Stovner

Publisert: - Oppdatert: 10.05.2019 kl 13:15

Årets bokbane har gått gjennom byen, fra vest til øst. En knippe forfattere og slampoeter har tatt t-banen sammen med kronprinsessen til seks ulike biblioteker. I går, torsdag, ble det satt strek for litteraturreisen for denne gang - på Deichman Stovner.

Egen «by» i Spikersuppa

Ruskenuka i Oslo:

Egen «by» i Spikersuppa

Publisert: - Oppdatert: 09.05.2019 kl 11:33

På mandag åpnet årets Rusken-uke. I den forbindelse er en egen «Ruskenby» etablert i Spikersuppa, hvor aktiviteter, lek og moro vil foregå fram til lørdag.

Ikke glem gråsonene

Mange flinke ruskere, men...

Ikke glem gråsonene

Publisert: - Oppdatert: 02.05.2019 kl 13:09

Groruddalsrusken er rett rundt hjørnet, og nå ønsker initiativtakerne at man finner fram ryddeånden både i og utenfor eget nærområdet.

Kvelden før dagen

Opptakt til 1. mai:

Kvelden før dagen

Publisert:

Kvelden før 1. mai er ikke det samme uten arbeidersang og appell i Grorud samfunnshus. Som alltid inviterer Grorud Arbeiderparti og Groruddalen Arbeiderkor til allsangkveld.

Klare for vårens loppemarked

Klare for vårens loppemarked

Publisert:

Grorud skoles musikkorps arrangerer loppemarked på skolen fra lørdag 4. til søndag 5. mai. Fram til førstkommende tirsdag har alle muligheten til å rydde i kriker og kroker og levere sine skatter øverst i kirkesvingen.

Ammerud og Rødtvets teaterspirer

Ammerud og Rødtvets teaterspirer

Publisert:

Ammerud barneteater satte opp sin første forestilling «De tre røverne», og det til mange runder med applaus fra stolte foreldre, søsken og besteforeldre.

Coop rusker Groruddalen

Coop rusker Groruddalen

Publisert:

Den gule genseren til Ruskengeneral Jan Hauger blir stadig tydeligere. Sammen med vårens inntog reiser han rundt på en ruske-runde i dalen, og siste stopp før den store «Groruddalsrusken»-dagen ble hos Coop på Haugenstua.

- Hele dalen skal sammen til Aker

Lokalsykehusets venner klare for tog:

- Hele dalen skal sammen til Aker

Publisert:

Aker sykehus venner oppfordrer nok en gang til å gå i 1. mai-tog. Denne gang er hovedfokuset rettet mot å samle alle Groruddals-bydelene igjen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...