Søkeresultat

Nyheter av: Martine Myhre

- Nå skal det snakkes om Aker

Valg 2019

- Nå skal det snakkes om Aker

Publisert:

Oslo Senterparti er inne i bystyret for første gang på 24 år. Partiets førstekandidat Bjørg Sandkjær er ikke i tvil om hva som blir viktigst å diskutere først.

– Ikke helt fornøyde

Valg 2019

– Ikke helt fornøyde

Publisert: - Oppdatert: 13.09.2019 kl 13:45

Fremskrittspartiet gikk inn i valgnatta med en utfordrende valgkamp bak seg. Selve resultatet er heller ikke noe å smile bredt over.

Taperen ble vinneren

Valg 2019

Taperen ble vinneren

Publisert: - Oppdatert: 11.09.2019 kl 15:10

Arbeiderpartiet ble den største taperen i Oslo-valget, med en nedgang på 11,9 prosent. Likevel sto jubelen i taket da Raymond Johansen gikk på talerstolen - det holdt nemlig akkurat til fornyet tillit i byråd.

Frp møter velgerne

Valgkampinnspurten:

Frp møter velgerne

Publisert:

Frp har nylig vært på turné, Groruddalsturné. Sammen med partiets førstekandidat Aina Stenersen og Ombir Upadhyay fra Stovner og Vidar Haugan fra Grorud, tok tidligere samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen en tur innom Grorud senter, avishuset og Veitvet.

Grønn duell i fargerik bydel

Bjerke bydel: De kjemper om din stemme

Grønn duell i fargerik bydel

Publisert:

Med både Venstre og Miljøpartiet de Grønne rundt bordet, har Bydel Bjerke to grønne partier som kjemper om de grønne stemmene - men fra hver sin leir. Venstre er med i den blå regjeringen og MDG i det rødgrønne Oslobyrådet. Vi slo av en prat for å høre hvor skoen trykker, og det med en ...

Språk er nøkkelen

Stovner bydel: De kjemper om din stemme

Språk er nøkkelen

Publisert:

Viktigst i Bydel Stovner er jobb og språk. Det er to ting som står høyt på prioriteringslista til lokalpolitikerne de neste fire årene.

Hjertesaker og hjertesukk

Valgmøtet i Grorud samfunnshus:

Hjertesaker og hjertesukk

Publisert:

Etter hvilen var det duket for det mange nok anså som indrefileten på møtet, nemlig muligheten til å utfordre politikerne på konkrete saker. Grunnet møtets natur var det ikke alle sakene panelet kjente detaljene i, men det ble like fullt en livat runde om byutvikling.

Hvordan skal dalen bygges?

Valgmøte i Groruddalen:

Hvordan skal dalen bygges?

Publisert: - Oppdatert: 03.09.2019 kl 20:07

Tirsdag kveld var det duket for valgkampens store evenement i Groruddalen, nemlig det tradisjonelle valgmøtet på Grorud samfunnshus. Denne gangen med et spesielt fokus på byutviklingen opp og ned vår langstrakte dal.

Hurra for nyoppusset barnehage!

Hurra for nyoppusset barnehage!

Publisert:

Vestliskogen barnehage er nyoppusset. Det ble markert i kjent stil, men denne gangen var den røde tråd byttet ut med en kvist. Med hjelp av byråd for oppvekst og kunnskap, Inga Marte Thorkildsen, og pappa Nicklas Skalin, åpnet Amalia (5) sin nye barnehage.

- Politiet må vinne tilbake respekten

Frps tiltakspakke for en tryggere by:

- Politiet må vinne tilbake respekten

Publisert:

Justisminister Jøran Kallmyr (Frp) er opptatt av at alle skal føle seg trygge i hverdagen. Selv om Oslo er et fint grunnlag for det, mener han dagens ungdomskriminalitet er en viktig grunn til å sette inn støtet.

Årvolltoppen utsatt for sykkeltyverier til millioner

Ønsker låsbart sykkelskur:

Årvolltoppen utsatt for sykkeltyverier til millioner

Publisert:

Beboerne i Årvolltoppen sameie har i år vært utsatt for flere utspekulerte sykkeltyverier. De anslår selv at tapet er i millionklassen. Lan Marie Nguyen Berg (MDG) og byrådet har en løsning. Hun tok turen da hun skulle lansere en ny tilskudsordning for trygg sykkelparkering.

Høy temperatur på valgmøtet

Høy temperatur på valgmøtet

Publisert: - Oppdatert: 27.08.2019 kl 21:34

Groruddalen Miljøforum valgte kommuneplanen (det viktigste dokumentet som sjelden diskuteres) som gjennomgående tema under tirsdagens valgmøte i Grorud samfunnshus. Og diskusjon, det ble det til gagns.

Stormfullt på brygga

Sommerbildet 2019:

Stormfullt på brygga

Publisert:

Eastwood-navnet er en gjenganger i fotokonkurransen. Denne uka utkonkurrerer Hege Eastwood både familiemedlemmer og resten av bidragsyterne med dette bildet av sønnen Rasmus.

Skal være en hyggelig by å vokse opp i

Skal være en hyggelig by å vokse opp i

Publisert:

Selv om kampen for sykkelvei, kollektivtrafikk og reduksjon av bil ikke er over, er det «barnas by» som går igjen i Miljøpartiet De Grønnes satsinger neste periode.

Møtes på tvers av høytider

Stovner Frivilligsentral:

Møtes på tvers av høytider

Publisert: - Oppdatert: 23.08.2019 kl 15:01

Å skape inkluderende arenaer hvor folk med ulik bakgrunn kan utveksle erfaringer og stille spørsmål er noe Stovner frivilligsentral er opptatt av. I den forbindelse inviterte de til «Smak av ulike høytider».

Nå selger de Stig gård

Nå selger de Stig gård

Publisert: - Oppdatert: 27.08.2019 kl 10:57

Marte Berg-Eriksen og Dhita Siauw har hatt «åpen dør» siden de kjøpte gården i 2012. Nå selger de gården som ligger midt i drabantbyen og legger ut på nye eventyr.

Steinhoggerfestivalen 2019, lørdag

Årets festival er i gang

Publisert: - Oppdatert: 11.08.2019 kl 12:53

Med lyden av hammer mot stein og Groruddalen Arbeiderkors steinhoggertablå i bakgrunn kunne redaktør Hjalmar Kielland åpne årets internasjonale steinhoggerfestival på Grorud.

Krystallklar utsikt

Sommerbildet 2019:

Krystallklar utsikt

Publisert: - Oppdatert: 09.08.2019 kl 11:35

Unni Lian har alltid fotoapparatet med seg og har vært medlem av Steinbruddet Fotoklubb siden 2015. Akkurat nå er krystallkuler noe hun liker å leke seg med, og slik kreativitet blir verdsatt.

Kaster i medvind

Hvem treffer blink i Groruddalen? - Hanna E. Marcussen (MDG)

Kaster i medvind

Publisert: - Oppdatert: 15.08.2019 kl 11:27

Hanna E. Marcussen har bodd i Oslo siden hun var 16 år. Nåværende bosted beskriver hun som sin by, men senere valg i livet viser seg å ha røtter i barndomsstedet.

Hamrer løs i dag

Steinhoggerfestivalen 2019:

Hamrer løs i dag

Publisert: - Oppdatert: 09.08.2019 kl 10:34

«Klink, klink», er lyden man vil høre om bare noen timer. Da banker årets utgave av Steinhoggerfestivalen på Grorud i gang. Selve åpningen til den internasjonale festivalen er på lørdag, og på søndag avsluttes det hele med auksjon.

Steinhoggertreff på Grorud - for fjerde gang

Steinhoggertreff på Grorud - for fjerde gang

Publisert:

Historien til steinhoggerne går langt tilbake i tid her på Grorud. For fire år siden ble en ny tradisjon startet, og allerede til helgen går årets utgave av Steinhoggerfestivalen av stabelen.

Charlotte Brænna i Jahn Teigen-show

Hyller den folkekjære artisten:

Charlotte Brænna i Jahn Teigen-show

Publisert: - Oppdatert: 26.07.2019 kl 10:00

12. september går teppet opp for den nyskrevne musikalen «Optimist» på Chateau Neuf. Der finner vi Grorud-jenta Charlotte Brænna i rollen som masterstudenten «Sarah Beck».

Dugnadsånden lever fortsatt

Dugnadsånden lever fortsatt

Publisert: - Oppdatert: 26.07.2019 kl 13:43

I sommer holder flere av beboerne i Ammerudenga borettslag på å male den 270 meter lange sokkelen til bananblokka på dugnad.

Blomsteridyll i fjellheimen

Sommerbildet 2019:

Blomsteridyll i fjellheimen

Publisert: - Oppdatert: 26.07.2019 kl 09:55

Finn Jensen vet å ta bilder av vakker natur og alt som hører til, noe han atter en gang viser med sin sommerlige blomstereng.

Kos med stråhatt på Kosvik

Kos med stråhatt på Kosvik

Publisert: - Oppdatert: 26.07.2019 kl 09:47

Stråhattgjengen vokser stadig. Nye medlemmer tikker inn, og vi har alle to ting til felles: Stråhatt og godt humør.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...