Søkeresultat

Nyheter av: Martine Myhre

Soknepresten klar for nye utfordringer

Kåre Rune gir stafettpinnen videre:

Soknepresten klar for nye utfordringer

Publisert: - Oppdatert: 23.07.2019 kl 17:48

Etter åtte år i Høybråten, Fossum og Stovner menighet pakker nå sokneprest Kåre Rune Hauge sammen. Han flytter ut av presteboligen på Stovner og inn i en bolig for prost i Eidsberg.

Klubbens eldste?

Stråhattgjengen:

Klubbens eldste?

Publisert:

Velkommen inn i gjengen, Connie!

Stråhattgjengen:

Stråhattgjengen:

Publisert:

Som tidligere år har stråhatten blitt plassert der den skal. Følg med i avisa for sommerhilsninger av både store og små «stråhatter».

Treffer han blink i Groruddalen?

Treffer han blink i Groruddalen?

Publisert: - Oppdatert: 15.08.2019 kl 11:29

Eirik Lae Solberg er Høyres byrådslederkandidat til kommunevalget 9. september. Skole- og samferdselspolitikk ligger hjertet nært og en oppvekst fylt med mangfold, mobbing og en pause fra politikken, mener han har hatt stor verdi.

Elsker Romsås

Jordbærprat med Thor Johnsen:

Elsker Romsås

Publisert: - Oppdatert: 19.07.2019 kl 12:44

Stifter og leder av Romsås vel, Thor Johnsen, får med seg om et hull i veien er for stort eller om det er for lite vann i Svarttjern. Lederrollen i vellet har blitt som en heltidsjobb, og det passer ham helt perfekt.

Viktig talentpris til Stovnerrevyen

Viktig talentpris til Stovnerrevyen

Publisert: - Oppdatert: 17.07.2019 kl 17:59

«Stovnerske tilstander» har nå skrevet seg inn i revyhistorien. De har gått fra å gjeninnføre revytradisjonen på Stovner til å bli landets mest omtalte revy. Og nå har de mottatt talentpris i NM.

Líf Laga-butikken selger most og verver hageeiere

Styrer «eplebutikken» på Stovner senter:

Líf Laga-butikken selger most og verver hageeiere

Publisert: - Oppdatert: 17.07.2019 kl 17:47

I Líf Lagas nyetablerte butikk «Stovnerhagen» på Stovner senter tilbringer syv jenter fra bydelen sommerferien. Arbeidsoppgavene består av å selge eplemost og verve eplehageeiere.

Sommerminnene tilhører Glomma

Jordbærprat med Leif Frantzen:

Sommerminnene tilhører Glomma

Publisert: - Oppdatert: 12.07.2019 kl 10:05

Leif Frantzen blir fort dratt tilbake til fisketurene på Glomma og hytta på fjellet. To steder han ofte «drar tilbake» til om dagen. Selv mener han slike mimreturer kommer med alderen.

Snart badeklart på Årvoll

Nå fylles dammen opp...

Snart badeklart på Årvoll

Publisert:

Som i fjor fylles Årvolldammen opp med bekkevann. Lite vann i bekken gir svakt trykk, men til uka skal det være muligheter for å ta en dukkert.

Nå er Røverkollen fri for hogst-trusler

Kjempet for naturreservatet i 37 år:

Nå er Røverkollen fri for hogst-trusler

Publisert: - Oppdatert: 12.07.2019 kl 09:51

Kampen for å verne Røverkollen naturreservat har endt med både seire og tap opp gjennom, og vi må helt tilbake til 1982 for å høre startskuddet. Nå, 37 år senere blir området vernet.

– Lillomarka har allerede en barnehage

Reagerer på Høyres barnehageutspill:

– Lillomarka har allerede en barnehage

Publisert: - Oppdatert: 11.07.2019 kl 21:17

Tale Pleym (SV) mener Høyre glemmer en viktig ting når de dagdrømmer om friluftsbarnehage ved Lillomarka.

Turbonegro tilbake til Steinbruddet

Årets Granittrock tar form:

Turbonegro tilbake til Steinbruddet

Publisert: - Oppdatert: 10.07.2019 kl 09:38

Forberedelsene til den store musikkfestivalen er i gang for fullt, og fredagens headliner er allerede booket. Turbonegro entret hovedscenen i Steinbruddet for første gang i 2007. Nå, 12 år senere, kommer de tilbake.

- Vi jobber med de samme ungdommene

Holdningsmøte på Grei:

- Vi jobber med de samme ungdommene

Publisert:

Voldshendelser, hets og trakassering på sosiale medier og dårlig oppførsel har fått formann Asgeir Moripen i SF Grei til å se på ungdomskulturen med nye øyne. Nå ønsker han å samarbeide med bydelen og skolene i nærmiljøet.

Alna åpner opp for en prat

Skravlekoppen på Tveita senter:

Alna åpner opp for en prat

Publisert:

«Skravlekoppen» har funnet seg til rette på Tveita senter, noe som vil si at Alna nå er en «Skravlekopp»-bydel. Ønsket er å bidra til et rausere og mer inkluderende samfunn.

Byggeplaner avgjørende for fremtiden

Fürst på Furuset:

Byggeplaner avgjørende for fremtiden

Publisert:

Med stort behov for utvidelse ser Fürst på Furuset to alternativer. Enten får de bygge ut og gitt de ansatte mer albuerom, eller så må de etter hvert finne et nytt sted til landets største private medisinske laboratorium.

Moro på vann - og land

Øyfestival på Vesletjern:

Moro på vann - og land

Publisert:

På søndag blir det nok en gang muligheter til å begi seg ut på vannet på Vesletjern. Det er nemlig klart for den åttende utgaven av Øyfestivalen.

... men tilbudene er for få

Ungdommen vil ha sommerjobb

... men tilbudene er for få

Publisert:

Alle fire bydelene i Groruddalen er fulle av arbeidsvillige ungdom, men antall søkere er flere enn arbeidsplassene. Derfor er ønsket nå å få det private næringslivet på banen.

- Alle skal ha en fin hverdag

Løkta åpnet dørene:

- Alle skal ha en fin hverdag

Publisert:

Helsebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) reiser i disse dager rundt for å se på tilbudene som finnes til de med psykiske helseutfordringer. Da ble det et stopp innom Løkta aktivitetssenter på Romsås, til hyggelig prat og blomkålsuppe.

Festklare på Ellingsrud

Festklare på Ellingsrud

Publisert:

Med flere dager å rutte med enn i fjor, er det plass til mer lek og moro på programmet til Ellingsruddagene. Selv mener arrangørene det er mye å glede seg til, og nedtellingen er allerede godt i gang.

Dugnad for eldres frivillighetsdeltakelse

Dugnad for eldres frivillighetsdeltakelse

Publisert:

Eldregenerasjonen har aldri vært større, friskere eller bedre utdannet enn nå. Derfor samler byrådet trådene og inviterer til dugnad for å få enda flere om bord for å gjøre en innsats for eldres helse og trivsel, og ikke minst fellesskapet.

Høyre først ut med å adoptere tre i eplehagen

Høyre først ut med å adoptere tre i eplehagen

Publisert:

Eplehagen bak Stovner videregående skole er nå i full blomst. 30 trær er plantet og arbeidet med å finne «foreldre» til trærne er i gang, og på den politiske sti har Høyre tatt det første steget.

Vil ha slutt på mobbingen

Inviterte til åpent foreldremøte

Vil ha slutt på mobbingen

Publisert: - Oppdatert: 24.05.2019 kl 10:25

Etter mye mobbing og dårlig språkbruk på Vestli og Tokerud skoler har Foreldrearbeidsutvalget (FAU) og rektor på begge skoler gått sammen for å se hva de alle kan gjøre for å bedre skolemiljøet.

Senter-gangvei blir bilfri

Senter-gangvei blir bilfri

Publisert:

Beboerne på Linderud har sett seg lei av alle bilene som står parkert og holder for høy fart i gangveien mellom Linderud senter og skolen. Nå skal videre utvikling av veien diskuteres.

I flaggborg med rød genser

I flaggborg med rød genser

Publisert: - Oppdatert: 16.05.2019 kl 11:15

I fjor stilte Vestli skoles flaggborg med hvite gensere i sentrums barnetog på 17. mai. I år er fargen rød, mens til neste år skal blå genser bestilles.

17. mai = familiedag

17. mai = familiedag

Publisert:

Elise (11), Shem (12) og Gerard (10) har hver sin faste plan de følger hver 17. mai. Likevel har de alle til felles at Norges nasjonaldag feires med de nærmeste.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...