Søkeresultat

Nyheter av: Martine Myhre

Besøker alle kriker og kroker

17. mai-toget tilbake på Veitvet:

Besøker alle kriker og kroker

Publisert:

I år feirer Veitvet skole 17. mai hjemme. Barnetoget i sentrum får vente til neste år, for på fredag skal Veitves gater fylles med barn, voksne og korpsmusikk.

100.000 sneiper og snusposer på fire dager

Avsluttet Ruskenuka med utstilling:

100.000 sneiper og snusposer på fire dager

Publisert:

På den siste dagen av Ruskenuka ble alt av rusk og rask som har blitt plukket presentert i en utstilling langs «Ruskenbyen» i Spikersuppa.

Grorudhusets Omsorg+ åpnet dørene offisielt: Da ble det feiring

Grorudhusets Omsorg+ åpnet dørene offisielt: Da ble det feiring

Publisert: - Oppdatert: 10.05.2019 kl 15:23

Selv om det har vært aktivitet på Grorudhuset en stund, er det først i vinter at leilighetene i høyblokka sto ferdig og at Grorudhuset offisielt ble et Omsorg+-tilbud. Og da kommer man ikke unna en feiring.

Grunnlovsfeiring i moskeen

Grunnlovsfeiring i moskeen

Publisert: - Oppdatert: 10.05.2019 kl 14:17

For femte året på rad inviterte Lajna Imaillah Norge (kvinneforeningen til Ahmadiyya Muslim Jama'at Norge) kvinner til feiring av Grunnloven i Moskeen på Furuset.

Avsluttet litteraturreisen på Stovner

Kronprinsessens bokbane:

Avsluttet litteraturreisen på Stovner

Publisert: - Oppdatert: 10.05.2019 kl 13:15

Årets bokbane har gått gjennom byen, fra vest til øst. En knippe forfattere og slampoeter har tatt t-banen sammen med kronprinsessen til seks ulike biblioteker. I går, torsdag, ble det satt strek for litteraturreisen for denne gang - på Deichman Stovner.

Egen «by» i Spikersuppa

Ruskenuka i Oslo:

Egen «by» i Spikersuppa

Publisert: - Oppdatert: 09.05.2019 kl 11:33

På mandag åpnet årets Rusken-uke. I den forbindelse er en egen «Ruskenby» etablert i Spikersuppa, hvor aktiviteter, lek og moro vil foregå fram til lørdag.

Ikke glem gråsonene

Mange flinke ruskere, men...

Ikke glem gråsonene

Publisert: - Oppdatert: 02.05.2019 kl 13:09

Groruddalsrusken er rett rundt hjørnet, og nå ønsker initiativtakerne at man finner fram ryddeånden både i og utenfor eget nærområdet.

Kvelden før dagen

Opptakt til 1. mai:

Kvelden før dagen

Publisert:

Kvelden før 1. mai er ikke det samme uten arbeidersang og appell i Grorud samfunnshus. Som alltid inviterer Grorud Arbeiderparti og Groruddalen Arbeiderkor til allsangkveld.

Klare for vårens loppemarked

Klare for vårens loppemarked

Publisert:

Grorud skoles musikkorps arrangerer loppemarked på skolen fra lørdag 4. til søndag 5. mai. Fram til førstkommende tirsdag har alle muligheten til å rydde i kriker og kroker og levere sine skatter øverst i kirkesvingen.

Ammerud og Rødtvets teaterspirer

Ammerud og Rødtvets teaterspirer

Publisert:

Ammerud barneteater satte opp sin første forestilling «De tre røverne», og det til mange runder med applaus fra stolte foreldre, søsken og besteforeldre.

Coop rusker Groruddalen

Coop rusker Groruddalen

Publisert:

Den gule genseren til Ruskengeneral Jan Hauger blir stadig tydeligere. Sammen med vårens inntog reiser han rundt på en ruske-runde i dalen, og siste stopp før den store «Groruddalsrusken»-dagen ble hos Coop på Haugenstua.

- Hele dalen skal sammen til Aker

Lokalsykehusets venner klare for tog:

- Hele dalen skal sammen til Aker

Publisert:

Aker sykehus venner oppfordrer nok en gang til å gå i 1. mai-tog. Denne gang er hovedfokuset rettet mot å samle alle Groruddals-bydelene igjen.

Finner sammen i sorgen

Sri Lanka-terroren:

Finner sammen i sorgen

Publisert: - Oppdatert: 23.04.2019 kl 20:10

Norges Hindu kultur senter (NHKS) samlet seg søndag ettermiddag til minnestund for de som har mistet livet etter bombeangrepene på Sri Lanka.

Stor ruske-glede på Alna

Stor ruske-glede på Alna

Publisert:

Ruskengeneral Jan Hauger ønsker at flere skal ta en titt på Alnas senterleders ryddeoppskrift.

Kickstartet påsken med marked

Kickstartet påsken med marked

Publisert:

Den kreative gjengen i Østre Aker husflidslag åpner alltid dørene for vårmarked på denne tiden av året, og som alltid er det gule kyllinger å se fra start til slutt.

- Dette er våren på sitt beste

Påskeprat på Lilloseter:

- Dette er våren på sitt beste

Publisert:

Selv om lite snø «jager» mange den andre veien, mener Torgeir Soot fra Lilloseter at det er nå marka viser seg fra sin beste side.

Drømmepåske i fjellheimen

Drømmepåske i fjellheimen

Publisert:

Selv om påsken kommer sent i år, ligger alt til rette for fine forhold. Her er det bare å sette kursen mot skiforhold og aprilsol i høyfjellet.

Forebygging, forbilder og grensesetting

Slik vil de stanse rekrutteringen av unge til rus og krim:

Forebygging, forbilder og grensesetting

Publisert: - Oppdatert: 11.04.2019 kl 11:27

Rekruttering av barn og unge til rus og kriminelle miljøer er en av de største utfordringene i Groruddalen akkurat nå. Barn ned i 12- og 13-årsalderen rekrutteres inn i disse miljøene. En problematikk som kan ødelegge liv. Men hvorfor skjer det?

Folkehav og bemerkelsesverdig innsats

Folkehav og bemerkelsesverdig innsats

Publisert: - Oppdatert: 10.04.2019 kl 12:12

Hagen til Kafé Steinbra har huset flere mennesker enn noen gang, og dagen etter sto en frivillig bidragsyter på døra.

- Elva er ikke en søppeldynge

Ruskengeneralen på inspeksjonsrunde:

- Elva er ikke en søppeldynge

Publisert:

Ruskengeneral Jan Hauger oppfordrer alle til å dobbeltsjekke om de faktisk treffer søppelkassa når de kaster søppel. Mye havner nemlig i Akerselva.

- Trening uten mas og jag

Feelgood på Vollebekk:

- Trening uten mas og jag

Publisert:

Siden 26. mai 2018 har Feelgood holdt til på Vollebekk, vegg i vegg med Bjerke Nærmiljøsenter. At det «normale» treningssentret ikke er den eneste løsningen, mener daglig leder Vigdis Anette Hoxmark flere må vite om.

Hagen blir et samlingspunkt

Åpner for søndagsmarked på Kafé Steinbra

Hagen blir et samlingspunkt

Publisert:

Sammen med Monica Wiger fra Frøken Rosa, har Birgitte Rommen sett på mulighetene for å skape mer liv og røre i hagen til Kafé Steinbra. Nå har de satt av én søndag i måneden fram til jul.

Trivsel med hest, høner og sau

Aktivitetsskolen på Ellingsrud ridesenter:

Trivsel med hest, høner og sau

Publisert: - Oppdatert: 29.03.2019 kl 10:06

Elever fra aktivitetsskolen (AKS) på Ellingsrudåsen skole tilbringer mye av tiden sin med hønene, hestene og sauene på Ellingsrud ridesenter. Det hele er et samarbeid mellom skolen og gården, hvor elevene skal bli kjent med dyrene og ta til seg kunnskap på en ny arena.

SF Grei - 100 år i steinbruddet

SF Grei - 100 år i steinbruddet

Publisert: - Oppdatert: 29.03.2019 kl 10:12

Fjell har blitt til fotballbane, høydepunktene har vært mange og jubileumsbok nummer to er snart i trykken. Nå fyller Sportsforeningen Grei 100 år.

Danset seg til Oslofestivalen

UKM Bjerke:

Danset seg til Oslofestivalen

Publisert: - Oppdatert: 27.03.2019 kl 13:21

Street-danserne fra Nysirkus Bjerke dannet dansegruppa «Floria Crew» og meldte seg på UKM (Ung kultur møtes). Nå er de klare for den store Oslofestivalen på Fyrstikkalleen skole.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...