Søkeresultat

Nyheter av: Martine Myhre

Stor ruske-glede på Alna

Stor ruske-glede på Alna

Publisert:

Ruskengeneral Jan Hauger ønsker at flere skal ta en titt på Alnas senterleders ryddeoppskrift.

Kickstartet påsken med marked

Kickstartet påsken med marked

Publisert:

Den kreative gjengen i Østre Aker husflidslag åpner alltid dørene for vårmarked på denne tiden av året, og som alltid er det gule kyllinger å se fra start til slutt.

- Dette er våren på sitt beste

Påskeprat på Lilloseter:

- Dette er våren på sitt beste

Publisert:

Selv om lite snø «jager» mange den andre veien, mener Torgeir Soot fra Lilloseter at det er nå marka viser seg fra sin beste side.

Drømmepåske i fjellheimen

Drømmepåske i fjellheimen

Publisert:

Selv om påsken kommer sent i år, ligger alt til rette for fine forhold. Her er det bare å sette kursen mot skiforhold og aprilsol i høyfjellet.

Forebygging, forbilder og grensesetting

Slik vil de stanse rekrutteringen av unge til rus og krim:

Forebygging, forbilder og grensesetting

Publisert: - Oppdatert: 11.04.2019 kl 11:27

Rekruttering av barn og unge til rus og kriminelle miljøer er en av de største utfordringene i Groruddalen akkurat nå. Barn ned i 12- og 13-årsalderen rekrutteres inn i disse miljøene. En problematikk som kan ødelegge liv. Men hvorfor skjer det?

Folkehav og bemerkelsesverdig innsats

Folkehav og bemerkelsesverdig innsats

Publisert: - Oppdatert: 10.04.2019 kl 12:12

Hagen til Kafé Steinbra har huset flere mennesker enn noen gang, og dagen etter sto en frivillig bidragsyter på døra.

- Elva er ikke en søppeldynge

Ruskengeneralen på inspeksjonsrunde:

- Elva er ikke en søppeldynge

Publisert:

Ruskengeneral Jan Hauger oppfordrer alle til å dobbeltsjekke om de faktisk treffer søppelkassa når de kaster søppel. Mye havner nemlig i Akerselva.

- Trening uten mas og jag

Feelgood på Vollebekk:

- Trening uten mas og jag

Publisert:

Siden 26. mai 2018 har Feelgood holdt til på Vollebekk, vegg i vegg med Bjerke Nærmiljøsenter. At det «normale» treningssentret ikke er den eneste løsningen, mener daglig leder Vigdis Anette Hoxmark flere må vite om.

Hagen blir et samlingspunkt

Åpner for søndagsmarked på Kafé Steinbra

Hagen blir et samlingspunkt

Publisert:

Sammen med Monica Wiger fra Frøken Rosa, har Birgitte Rommen sett på mulighetene for å skape mer liv og røre i hagen til Kafé Steinbra. Nå har de satt av én søndag i måneden fram til jul.

Trivsel med hest, høner og sau

Aktivitetsskolen på Ellingsrud ridesenter:

Trivsel med hest, høner og sau

Publisert: - Oppdatert: 29.03.2019 kl 10:06

Elever fra aktivitetsskolen (AKS) på Ellingsrudåsen skole tilbringer mye av tiden sin med hønene, hestene og sauene på Ellingsrud ridesenter. Det hele er et samarbeid mellom skolen og gården, hvor elevene skal bli kjent med dyrene og ta til seg kunnskap på en ny arena.

SF Grei - 100 år i steinbruddet

SF Grei - 100 år i steinbruddet

Publisert: - Oppdatert: 29.03.2019 kl 10:12

Fjell har blitt til fotballbane, høydepunktene har vært mange og jubileumsbok nummer to er snart i trykken. Nå fyller Sportsforeningen Grei 100 år.

Danset seg til Oslofestivalen

UKM Bjerke:

Danset seg til Oslofestivalen

Publisert: - Oppdatert: 27.03.2019 kl 13:21

Street-danserne fra Nysirkus Bjerke dannet dansegruppa «Floria Crew» og meldte seg på UKM (Ung kultur møtes). Nå er de klare for den store Oslofestivalen på Fyrstikkalleen skole.

– Vi er mer enn fordommene

Stovnerrevyen 2019:

– Vi er mer enn fordommene

Publisert:

Født Fri og Stovner videregående skole presenterte «Stovnerske tilstander» til en fullsatt sal på torsdag, med både politikere og kronprinsparet til stede.

De skal redde humlene

De skal redde humlene

Publisert:

Naturvernforbundet i Groruddalen samlet humleinteresserte fra Groruddalen for å lære mer om hvordan man kan redde humlene - og ikke minst bli «humleambassadører».

Barnas store sjakkturnering

Barnas store sjakkturnering

Publisert:

For femte året på rad arrangerte Rødtvet sjakk Barnas Grand Prix-turnering på Rødtvet skole sist helg.

«Knocket» seg videre til duell

The Voice-Hana:

«Knocket» seg videre til duell

Publisert:

Hana Raca (17) fra Kalbakken er den yngste deltakeren i årets The Voice. Hun har allerede kjempet seg videre fra «blind auditions» og «knockout». Neste ut er duell.

«Stovnerske tilstander»

Stovner gjeninnfører revytradisjonen:

«Stovnerske tilstander»

Publisert: - Oppdatert: 11.03.2019 kl 10:19

Det er seks år siden Stovner videregående skole satte opp revy. Den pausen tar slutt fra og med 14. mars. Da er det Stovner-ungdommens tur til å fortelle sin historie.

- Plukk sneipene dine sjøl!

Ruskengeneralen med oppfordring:

- Plukk sneipene dine sjøl!

Publisert:

Ruskengeneral Jan Hauger vil ha sneiper og snusposer vekk fra asfalten og Oslo bys grønne lunger. Han oppfordrer folk til å si ifra til søppelsynderne som en sjelden gang treffer søppelbøtta.

Oppvokst med «Wodehouse» - en evig kjærlighet

Oppvokst med «Wodehouse» - en evig kjærlighet

Publisert:

Høybråten-mannen Rolf Edvard Torbo forelsket seg i P.G. Wodehouses bøker i ung alder. Forrige helg dro han til Uppsala for å fortelle om forfatterens innvirkning på Torbo-familien.

Stig klar for «knockout»

Fra Akerlia til The Voice:

Stig klar for «knockout»

Publisert: - Oppdatert: 22.02.2019 kl 11:05

Stig Gustu Larsen har drevet med musikk så lenge han kan huske, men å skulle stå på scenen foran fire rygger og det norske folk, er ikke noe han tar lett på.

Feiret bursdagen på nye Veitvet senter

Feiret bursdagen på nye Veitvet senter

Publisert: - Oppdatert: 25.02.2019 kl 21:12

Tron Hummelvold (78) tok bursdagsfeiringen på åpningen av nye Veitvet senter. Og dobbelt opp med kake sier han ikke nei takk til, spesielt ikke når det er til ære for nærsentret. At flaggene vaiet på alle flaggstenger la en fin ramme rundt arrangementet, og det må vi takke vår kjære ...

Veitvet gjør 17. mai-comeback

Veitvet gjør 17. mai-comeback

Publisert: - Oppdatert: 22.02.2019 kl 13:48

I 2017 kom gladnyheten om at det blir borgertog på Veitvet igjen. Nå har FAU kommet fram til at et ettermiddags-tog ikke er nok, og tradisjonen med å gå annet hvert år i sentrum og i nærmiljøet er derfor hentet tilbake.

Bydelens arena

Veitvet senter

Bydelens arena

Publisert:

Bydel Bjerke er Veitvet senters største leietaker. Sammen sørger de for aktivitet fra morgen til kveld.

Neste stopp Veitvet!

Nå åpner Veitvet senter i ny drakt:

Neste stopp Veitvet!

Publisert:

Torsdag denne uka kan man ta beina fatt eller rulletrapp, trapp eller heis til den splitter nye etasjen i Veitvet senter. Butikksjef hos Sportshuset Outlet, Marte Lund, er mer enn klar.

Kraftig protest

900 i fakkeltog mot sykehusplanene

Kraftig protest

Publisert:

Bekymringen for at «Aker» skulle bli usynlige i fakkeltoget for Ullevål sykehus, kunne lokalsykehusets forkjempere fort legge fra seg.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...