Søkeresultat

Nyheter av: Martine Myhre

Naboene raser fortsatt over Tesla

Bymiljøetaten var på befaring i Vestbyveien:

Naboene raser fortsatt over Tesla

Publisert: - Oppdatert: 23.11.2018 kl 15:56

Beboere fra Vestbysletta på Grorud har siden aksjonen mot Tesla i mai i år ventet på besøk fra Bymiljøetaten. Sist onsdag kom tre representanter for å se på parkeringssituasjonen som samler et helt nabolag.

SV frir til KrF om å prioritere Groruddalen

SV frir til KrF om å prioritere Groruddalen

Publisert:

SVs familiepakke til øst og sør er fortsatt ikke behandlet. Nå håper Kari Elisabeth Kaski (SV) at Erik Lunde (KrF) tar med seg hennes 20 tiltak til å løfte Groruddalen og Oslo sør inn i regjeringsforhandlingene.

– Entreprenørskap hører til skolebenken

– Entreprenørskap hører til skolebenken

Publisert:

Det at Kuben videregående skole har robotikklinje og teknologilinje, og at de har klart å integrere entreprenørskap i undervisningen, får stortingsrepresentant Guri Melby (V) til å se lyst på fremtiden.

Åpner opp for mer bruk etter skoletid

Kamzy åpnet «nybygg» på Kuben:

Åpner opp for mer bruk etter skoletid

Publisert:

Varaordfører Kamzy Gunaratnam (Ap) sto for snorklipping og kastet glans over arrangementet da nyåpningen av «Bikuben» fant sted. Kuben videregående skoles elever kan fra nå benytte seg av hele «Bikuben» - både i og etter skoletid.

Løp for andres skolegang

FORUT-skoleløp på Linderud:

Løp for andres skolegang

Publisert:

Til sammen løp elevene på Linderud skole 1868 runder rundt Linderud gård. Siemens sponset alle elevene med fem kroner pr. runde, og måtte til slutt grave dypt ned i lommeboka.

Tar med julestemningen til Grorud

Tar med julestemningen til Grorud

Publisert:

Som tidligere år inntar Ole Edvard Antonsen & co Grorud kirke. Målet er å spre julestemning. Ny i staben er Knut Marius Djupvik, som bosatte seg på Grorud rett før jul i fjor.

Setter av tre millioner til diakoni

Byråden strekker ut en hånd til Groruddalens kirker:

Setter av tre millioner til diakoni

Publisert:

I budsjettforslaget for 2019 er tre millioner kroner foreslått øremerket til diakoni i Groruddalens kirker. Avgjørelsen om hvilke kirker som legges ned ligger i Kirkelig fellesråds hender, men dette er kommunens måte å vise hvor de står.

Rødtvet skole får «Hjertesone»

Pilot for tryggere skolevei:

Rødtvet skole får «Hjertesone»

Publisert:

Som Oslo-pilot for satsingen «Hjertesone - tryggere skolevei», håper rektor og foreldreutvalget (FAU) ved Rødtvet skole at de kan overføre sine erfaringer videre til andre skoler.

Navnsetting, miljøtiltak og beboerparkering

BU-Bjerke:

Navnsetting, miljøtiltak og beboerparkering

Publisert:

Samtidig som «navneleken» foregår for fullt på Vollebekk, planlegges lokale prosjekter i forbindelse med Oslo som miljøhovedstad, og sagaen om beboerparkering vil snart få en slutt - eller start.

Feirer med åpent hus

Puls Bjerke 15 år:

Feirer med åpent hus

Publisert:

Puls Bjerke fysioterapi og trening feirer 15 år i morgen, torsdag 8. november. I den anledning ønsker de å invitere inn til seg.

Gåsehud og Nord-Europas største kjøpesenter

Gåsehud og Nord-Europas største kjøpesenter

Publisert:

Vannposten dukker i dag ned i Veitvets historie, inspirert av tre muntre herrer vi en dag møtte ved kaffetrakteren. Vi starter med en liten reklamesnutt.

Pippi og Emil – med 18-årsgrense!

Pippi og Emil – med 18-årsgrense!

Publisert: - Oppdatert: 07.11.2018 kl 22:22

Årets høstrevy fra Bjerke Dramatiske Selskab tar for seg kjente og kjære skikkelser fra Astrid Lindgrens verden – like fullt er det 18-årsgrense på revyen!

Kunsttradisjon på Høybråten

Kunsttradisjon på Høybråten

Publisert:

I dag, lørdag, åpner den tradisjonsrike kunstutstillingen til Lions Oslo/Høybråten. Årets kunstner er Sverre Schyberg Olsen.

Bad-planene begynner å ta form

Åpent møte om Aasta Hansteens vei 2:

Bad-planene begynner å ta form

Publisert:

Stovner bad, Omsorg+ og eventuelt et nytt bydelshus er alle planer for Aasta Hansteens vei 2. Slik det ligger an nå er badet det man vil se først.

På utkikk etter flere eldre

Bydel Groruds «Ung hjelper eldre»:

På utkikk etter flere eldre

Publisert: - Oppdatert: 02.11.2018 kl 15:04

Prosjektet «Ung hjelper eldre» i Bydel Grorud startet opp for tre år siden. Nå ønsker de å få flere eldre med på laget som kan tenke seg en besøksvenn.

- Klimafestivalen ble en suksess

«Farget» Ellingsrud kirke grønn:

- Klimafestivalen ble en suksess

Publisert:

Ellingsrud kirke ble mildt sagt fylt til randen da «Grønn festival» gikk av stabelen. Mye moro, litt alvor og mange gode samtaler sto på programmet for dagen.

Basardager på Furuset

Basardager på Furuset

Publisert: - Oppdatert: 29.10.2018 kl 15:50

Nå har tiden kommet for basardager i Furuset kirke. Med tryllekunstner, musikk og kveldstanker ligger alt til rette for to hyggelige dager.

Klar med ny Sandberg-bok

Forfatter Roger Pihl:

Klar med ny Sandberg-bok

Publisert: - Oppdatert: 04.11.2018 kl 21:22

I sommer ryddet Roger Pihl kalenderen og sa til alle han kjente at nå skulle han være maks usosial en tid fremover. Om en uke kommer resultatet av det han drev med i denne perioden, også kalt «Fremmede makter har flyttet inn».

Vannspeil, bekk, turvei og belysning

Nærturperle på Rommensletta er ferdigstilt:

Vannspeil, bekk, turvei og belysning

Publisert:

I april i fjor ble første spadetak tatt, og i desember ble ny belysning etablert. Nå er det også anlagt en ny turvei og en bekk med vannspeil på Rommensletta.

Skal jakte på mestertyven

Skrekk og gru på Linderud gård:

Skal jakte på mestertyven

Publisert: - Oppdatert: 26.10.2018 kl 09:59

Halloween-fest er noe som er kommet for å bli på Linderud gård. I år inviteres barnefamilier til å være med på jakten av mestertyven Ole Høiland - som vender tilbake til gården.

Kickstartet tv-aksjonen:

Marthe Wang sang på Årvoll

Publisert: - Oppdatert: 22.10.2018 kl 09:43

I dag, søndag 21. oktober, skal bøssebærerne banke på dører for å samle inn penger til årets tv-aksjon. Allerede på fredag startet innsamlingen på Årvoll skole.

Mindre alene sammen

Tv-aksjonen 2018:

Mindre alene sammen

Publisert:

Om bare noen dager er det tid for årets tv-aksjon. I år går den til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

- «Alle» på Vestli er irriterte

Beboerparkering skaper kaos i Vestlisvingen:

- «Alle» på Vestli er irriterte

Publisert: - Oppdatert: 17.10.2018 kl 16:40

Etter at det ble innført beboerparkering i Bydel Stovner, har bekymringene rettet seg mot Vestlisvingen. Nå ønsker beboerne og bydelen å få på plass parkering forbudt-skilt igjen.

Romsås kirke består

Romsås kirke består

Publisert:

Denne uka kom den hyggelig nyheten om at Romsås fortsetter som soknekirke. Selv om det alltid er fullt rundt middagsbordet i kirken på onsdager, har nok betasuppe aldri smakt bedre enn nå.

Vil ha parkering forbudt i Vestlisvingen

Stovner BU tar opp beboerparkering på dagens møte:

Vil ha parkering forbudt i Vestlisvingen

Publisert: - Oppdatert: 11.10.2018 kl 18:23

Bydel Stovner har vedtatt å innføre beboerparkering, noe som har medført at det er innført parkering på veier hvor det har vært oppfattet at det er parkeringsforbud. Her er Vestlisvingen et eksempel.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...