Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Ørjan Brage

Storstua er endelig ferdig

Fra tannbørster til idrettshus:

Storstua er endelig ferdig

Publisert:

Lørdag kunne Høybråten og Stovner IL endelig flytte inn i sin nye storstue på Rommen. Idrettens Hus Nordbyen er ferdig, og HSIL fylte opp den gamle Jordan-fabrikken med idrettsglede fra første mulighet.

Urpremiere på Rommen

Tante Ulrikkes vei som teater

Urpremiere på Rommen

Publisert:

Neste onsdag går endelig sceneteppet opp for urpremieren på teaterstykket «Tante Ulrikkes vei», basert på den kritikerroste romanen av Zeshan Shakar.

Hvordan skal dalen bygges?

GM før valgmøtet:

Hvordan skal dalen bygges?

Publisert: - Oppdatert: 19.08.2019 kl 11:46

Når Groruddalen Miljøforum inviterer til det store valgmøtet i Grorud samfunnshus den 27. august, vil et av de gjennomgående temaene være kommuneplanen - kalt «det viktigste dokumentet som sjelden diskuteres».

Humler og samba

Humler og samba

Publisert: - Oppdatert: 16.08.2019 kl 15:07

Nå er Furusetfestivalen 2019 i gang

Setter tonen for valget

Groruddalen Miljøforums valgmøte:

Setter tonen for valget

Publisert:

Hold av tirsdag 27. august - da er det duket for det store valgmøtet i Groruddalen på Grorud samfunnshus.

Hvor er Ahus-bussen?

Hvor er Ahus-bussen?

Publisert:

Flere lesere har kontaktet avisa i det siste med det samme hjertesukket: Hva har skjedd med bussen til Ahus?

Føler han presset?

Hvem treffer blink i Groruddalen - Raymond Johansen (Ap):

Føler han presset?

Publisert: - Oppdatert: 15.08.2019 kl 11:26

Byrådsleder Raymond Johansen ser med bekymring på framveksten av et råere og mer kompromissløst ordskifte i politikken, der det ikke er plass for nyanser. Likevel tror han ærlighet til syvende og sist vil vinne fram.

Leter etter plass til valgkampen

Leter etter plass til valgkampen

Publisert:

Med en måned igjen til valget gjør lokallagene på Grorud seg klare med både argumenter og flyers, for nå skal man ut på stand for å møte folket. Men hvor skal de stå?

Førstelinja i klimakampen

Statsråden besøkte Vollebekk Fabrikker:

Førstelinja i klimakampen

Publisert:

Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) tok denne uka turen opp til det unike gründer-kollektivet på Vollebekk Fabrikker. Og det han fikk se der ga virkelig troen på veien mot et bærekraftig næringsliv.

Alle skal med!

Gratis AKS i hele Oslo:

Alle skal med!

Publisert:

Fra og med denne uka er det innført gratis aktivitetsskole for samtlige førsteklassinger i hele Oslo. I bydelene Stovner, Grorud og Alna går man litt lenger, og nå er det gratis for alle helt opp til fjerde klasse. Vi tok turen opp til Stovner skole for å lodde stemninga hos dem det faktisk ...

Tom viste muskler

Sommerdart'n på Romsås

Tom viste muskler

Publisert:

Da Sommerdart'n tok turen til Romsås kastet veteranen Tom Anderdal seg tidlig inn i ledelsen. Derneste fulgte det en endeløs halvtime for Ammerud-mannen, for det lurte fremdeles noen virkelige dart-gjedder i sivet.

Groruddalen som forbilde

Miljøministeren på skogstur:

Groruddalen som forbilde

Publisert:

Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) lover at man ikke hviler på laurbærene etter verningen av Røverkollen - man er allerede igang med arbeidet om å verne flere områder i nærheten. Samtidig mener han at Groruddalen også kan være et foregangsområde på samspillet mellom utbygging og ...

Vaskeekte badeglede

Sommerbildet 2019:

Vaskeekte badeglede

Publisert:

30 varmegrader, syden-stemning i Trysil, og to unger som virkelig koser seg i vannet. Sånt blir det fort fotoseier av!

Siste gudefest på Rødtvet

Hindufestivalen 2019:

Siste gudefest på Rødtvet

Publisert:

Over 3000 hinduer trosset tirsdag det litt gufne været og møtte opp på Rødtvet for å hylle de tre største gudene - antakelig for siste gang. Neste år står nemlig det nye stortemplet på Rommen klart.

Guttetur for en god sak

Styrkeprøven på «veltepetter»:

Guttetur for en god sak

Publisert:

Tidligere i sommer ble to tidsriktig antrukkede herrer observert susende nedover Professor Birkelands vei på de imponerende syklene kjent som «veltepetter». Nå har det kommet for en dag at dette ikke var hvem som helst, det var nemlig turkameratene Petter Nyquist (kjent fra serien Petter ...

Takket for seg

Bydelsutvalgsmøte i Grorud:

Takket for seg

Publisert:

Torsdag 20. juni godkjente Grorud BU noen protokoller, kastet ut en ukonstituert vararepresentant, og takket så for seg.

... men byrådet sier nei

Vil bygge Norges beste barnehage ved Lillomarka:

... men byrådet sier nei

Publisert:

Norges beste barnehage vil utvide til Groruddalen, men får blankt nei av byrådet. Det opprører opposisjonen, som mener man er mer opptatt av ideologi enn barnas beste.

Klassiker i ny drakt

På Groruddals-veier med Toyota Corolla Hybrid:

Klassiker i ny drakt

Publisert: - Oppdatert: 09.07.2019 kl 10:31

Etter noen år på sidelinjen er verdens mest solgte bil tilbake. Når Toyota Corolla Hybrid gjør comeback er det med en kombinasjon av det kjente og kjære samt det absolutt moderne og fremtidsrettede.

Har tro på bymisjonen

Bispedømmerådet fristiller Ellingsrud kirke:

Har tro på bymisjonen

Publisert:

Som ventet fulgte Oslo bispedømmeråd også anbefalingen i Kirkebruksplanen for Groruddalen, og dermed forsvant også siste mulighet for at Ellingsrud kirke forblir soknekirke.

Tilbake til næringslivet

Tilbake til næringslivet

Publisert:

Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide benyttet muligheten under siste BU-møte til å ønske representantene en god sommer, og takke for samarbeidet da Grorud BU rundet av foran valget.

Nå er Huken «vår» igjen

Gresset har begynt å gro i pukkverket:

Nå er Huken «vår» igjen

Publisert: - Oppdatert: 10.07.2019 kl 17:07

Det har vært mange milepæler i kampen for å få lagt ned pukkverket på Huken. Politiske vedtak, konkursen, avvikling av driften, og at kommunen fikk nøklene til boet. På onsdag kom den siste, og kanskje mest definitive - pukkverket er helt borte og Huken er åpen for alle.

Bygger naboskap

Sommerfest i Veitvet Hageby:

Bygger naboskap

Publisert: - Oppdatert: 28.06.2019 kl 11:36

Det begynner å bli tradisjon at lekeplassen innerst i Grevlingveien på Veitvet med jevne mellomrom fylles til randen med festklare beboere og naboer til Veitvet Hageby. Denne gangen var det sommerfest som sto på programmet.

Vil ha fakta på bordet

Bompengedebatten:

Vil ha fakta på bordet

Publisert: - Oppdatert: 27.06.2019 kl 11:14

Med innføringen av de nye bomringene 1. juni eksploderte også oppslutningen for bompengemotstanderne. Nå maner byrådsleder Raymond Johansen til mer etterrettelighet i debatten - og mener at høstens valg faktisk ikke handler om bommene i det hele tatt.

Grorud-ungdommen griper muligheten

Kickoff for sommerjobbene:

Grorud-ungdommen griper muligheten

Publisert:

Mandag var første arbeidsdag for ungdommene i Bydel Grorud, som får muligheten til å kickstarte sommeren med å få seg litt jobberfaring.

Sunnere mat etter skoletid

Sunnere mat etter skoletid

Publisert: - Oppdatert: 24.06.2019 kl 08:56

Grønnsakssuppe sto på menyen da Inga Marte Thorkildsen (SV), byråd for oppvekst og kunnskap, besøkte AKS på Refstad skole forrige uke.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...