Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Ørjan Brage

Feide over Follo!

Feide over Follo!

Publisert: - Oppdatert: 27.04.2017 kl 10:51

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 ...

– Slapp av, det blir kamp!

– Slapp av,
det blir kamp!

Publisert: - Oppdatert: 27.04.2017 kl 10:50

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

45 år med basketmoro

45 år med basketmoro

Publisert:

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Grei Kvinner Elite spisser skruknottene før sesongen:

Vil fortsette framgangen

Publisert:

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Med korset på ryggen

Fra Høybråten til Stovner:

Med korset på ryggen

Publisert:

Langfredag i Groruddalen betyr korsvandring til Stovner kirke. I år var det derimot store forandringer i det tradisjonsrike opplegget, for denne gangen gikk turen fra Høybråten via Haugenstua.

– Bruk marka i påsken

– Bruk marka i påsken

Publisert:

Bjørn Larsson har vært med Lill-O-Dilten siden oppstarten, og selv i den voksne alder av 92 år har han hjulpet til med å sette ut poster også denne gangen. Nå oppfordrer han groruddølene til å ta turen opp i Lillomarka i påsken.

Vestli ville mest

Kampen om Stovner:

Vestli ville mest

Publisert:

Rommen gikk ut høyt før sesongen, mens Vestli såvidt beholdt plassen i fjorårets 4. divisjon. Likevel var det de grønnkledde som gikk seirende ut av årets første lokalderby.

– Politikerne tar <BR>Romsås på alvor

– Politikerne tar
Romsås på alvor

Publisert: - Oppdatert: 02.04.2017 kl 23:30

Romsås var første stopp da Grorud bydelsutvalg begynte sitt nye prosjekt med å holde BU-møtene ute blant folket. Bra oppmøte, lokale saker og engasjerte politikere gjorde eksperimentet til en suksess.

Full klaff for <BR>Fjellhus Hageby Vel

Full klaff for
Fjellhus Hageby Vel

Publisert: - Oppdatert: 03.04.2017 kl 16:22

Midt under årsmøtet til Fjellhus Hageby Vel tikket det inn to strålende nyheter. Nå blir forhåpentligvis både buss- og bilutfordringene løst.

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

Publisert: - Oppdatert: 31.03.2017 kl 11:55

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Bilulykke på Kalbakken

Bilulykke på Kalbakken

Publisert: - Oppdatert: 14.03.2017 kl 13:07

Ved tolvtiden tirsdag formiddag rykket nødetatene ut etter meldinger om en bilulykke ved Kalbakken senter. Sjåføren hadde mistet kontrollen over bilen, og kjørt rett inn i treet på toppen av rundkjøringen.

Bredt klimaengasjement

Klimamøtet samlet
mye folk på Furuset

Publisert: - Oppdatert: 10.03.2017 kl 11:55

Furuset bibliotek og aktivitetshus ble fylt til randen av «grønne» groruddøler tirsdag 7. mars, da den store dagen for klimatoppmøtet endelig hadde kommet. Et bredt klimaengasjement ble spredt ut fra stands rundt i lokalet, og ikke minst fra det tettpakkede og varierte sceneprogrammet.

Dro med seg stolpa

Brøytet snø på Furuset

Dro med seg stolpa

Publisert: - Oppdatert: 09.03.2017 kl 19:53

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

Klimatoppmøte tirsdag

Tirsdag 7. mars:

Stor konferanse om
klima i Groruddalen

Publisert: - Oppdatert: 06.03.2017 kl 09:30

Nå legges den siste finpussen på klimatoppmøtet på Furuset, og det er en spent gjeng med arrangører som på tirsdag skal rette søkelyset mot «det grønne skiftet».

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

Publisert:

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

Publisert:

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Kommunen tar over Oslo-søppelet

Kommunen tar over Oslo-søppelet

Publisert: - Oppdatert: 20.02.2017 kl 11:00

Etter månedsvis med manglende søppelhenting og anmeldte brudd på arbeidsmiljøloven var endelig begeret fullt for byrådet. Nå tar Oslo kommune over avfallsinnhentingen fra Veireno med umiddelbar virkning.

Fortsatt byens beste pølser?

Fortsatt byens beste pølser?

Publisert:

I den iøyenfallende kiosken med den digre pølsa på taket på Alnabru påstås det med store bokstaver at man kan få servert byens beste. Akers Avis Groruddalen tok turen innom for å sjekke at innehaver Lennart Mankowitz ikke har tatt munnen full.

Snøfest på Furuset

Snøfest på Furuset

Publisert: - Oppdatert: 07.02.2017 kl 15:46

Verdensparken på Furuset var nok en gang bakteppe for «Kom deg ut-dagen». Og groruddølene tok oppfordringen til gangs!

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

Publisert:

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Headinger på timeplanen

Headinger på timeplanen

Publisert:

Valle Hovin videregående skole åpner dørene til høsten, og frister søkerne med toppidrett i studiespesialiseringen.

Skeptiske til planene

Skeptiske til planene

Publisert:

De nye planene for E6 Manglerudprosjektet vekker stor skepsis i Bydel Alna.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Publisert:

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Skaper brobyggere

Skaper brobyggere

Publisert:

FlexID er et nytt prosjekt i Bydel Grorud, der flerkulturell ungdom hjelpes til å finne sin identitet i møte med skole, familie og jobb, og tilslutt står igjen som «brobyggere» mellom kulturene.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Publisert: - Oppdatert: 16.01.2017 kl 11:44

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...