Rus og bråk

Påskens politilogg:

Rus og bråk

Politiet har hatt hendene fulle med ruspåvirkede sjåfører, branner, og russen i påsken.

Grorud gikk på trynet

Grorud gikk på trynet

Årets første hjemmekamp ble en trist affære for alle med hjertet i Grorud. Alta murte igjen bakover, det greide ikke hjemmelaget som tapte 0-2 på en dag der lite stemte for gultrøyene.

Generasjonsmøte på Ammerud

Skoleelevene skrev seniorenes biografier:

Generasjonsmøte på Ammerud

På Ammerud ligger barneskolen og eldrehjemmet vegg i vegg, men det er ofte snakk om to forskjellige verdener. Det siste halve året har disse verdenene blitt til én, når elevene har besøkt hjemmet for å skrive biografier om de eldre. Forrige uka lå resultatet klart - «Dette er ditt liv».

Stor ruske-glede på Alna

Stor ruske-glede på Alna

Ruskengeneral Jan Hauger ønsker at flere skal ta en titt på Alnas senterleders ryddeoppskrift.

Langt fram på Haugerud

Årsmøte i Haugerud og Trosterud vel:

Langt fram på Haugerud

Konklusjonen på orienteringen til sjefsarkitekt Lars Martin Hestnes Olsen i Eiendoms- og byfornyelsesetaten (EBY) viser at det er langt fram for å bygge flere boliger på Haugerud.

Siste bildegalleri

Ingen klarer jobben alene

Påskekrim 2019

Liv og røre på Romsås senter

- Vi er mer enn fordommene

Siste lyd-/videoklipp

Jenny Jenssen fremfører «Pinadø vaske klean dine sjøl»

Jenny Jenssen fremfører «Pinadø vaske klean dine sjøl»

Samferdselsseminar

Samferdselsseminar

Første spadetak for Grorud flerbrukshus

Første spadetak for Grorud flerbrukshus

Sveiva 25 år

Sveiva 25 år

Smånytt Vis alle

Påskekafé på Nordre Lindeberg

Publisert: 16.04.2019 kl 21:10

Nordre Lindeberg gård holder åpen gård i påsken. Selv om gårdsbesøk i seg selv er optimal bruk av påskedagene, er det ingen dårlig idé med vaffel og e ...

Les hele

Klaverkonsert på Haugerud

Publisert: 15.04.2019 kl 11:13

Akkurat nå er det påsken som har førsteprioritet hos kirkene, men allerede 28. april er det duket for neste store kulturarrangement i Haugerud kirke. ...

Les hele

Påskeaktiviteter på Veitvet

Publisert: 13.04.2019 kl 00:07

Kulturhuset på Veitvet holder dørene påskeåpne i starten av neste uke, og inviterer til påskerebus og andre aktiviteter på mandag fra 16.30 til 19. Sa ...

Les hele

Strikk og lytt på Linderud

Publisert: 13.04.2019 kl 00:07

Liker du en god fortelling? Liker du å strikke? Deichman Bjerke og Linderud gård slår hodene sammen når de i formiddag inviterer til «Strikk og lytt» ...

Les hele

SF Grei - 100 år i steinbruddet

SF Grei - 100 år i steinbruddet

Fjell har blitt til fotballbane, høydepunktene har vært mange og jubileumsbok nummer to er snart i trykken. Nå fyller Sportsforeningen Grei 100 år.

Kickstartet påsken med marked

Kickstartet påsken med marked

Den kreative gjengen i Østre Aker husflidslag åpner alltid dørene for vårmarked på denne tiden av året, og som alltid er det gule kyllinger å se fra start til slutt.

Løftet korset ut i gatene

Høybråten, Fossum og Stovner menighet:

Løftet korset ut i gatene

For 27 år på rad inviterte Høybråten, Fossum og Stovner menighet til påskegudstjeneste med korsvandring fra Høybråten til Stovner.

Kjendispåske

Kjendispåske

Hvordan ser påsken ut for de forskjellige kjente navnene rundt om i Groruddalen? Vi tok en runde for å høre hva politikere, artister, idrettsfolket og ildsjelene skal fylle høytiden med.

Nabosamhold og vårrengjøring

På Stovner:

Nabosamhold og vårrengjøring

Steinar (72), Mona (16) og andre eldre og yngre har brukt deler av påsken på vårrengjøring på Stovner. Ikke bare får man fjernet søppel fra bakken, men man knytter bånd mellom den eldre og yngre befolkningen i bydelen. Det er gevinster begge parter verdsetter.

Påskeidyll i dalen

Påskeidyll i dalen

Selv om påsken for mange er synonymt med hyttetur med appelsin og Kvikklunsj i solveggen, er det også mange som velger å nyte "den stille uke" i hjemlige trakter. Vi tok en runde for å se hvordan groruddølene feirer bypåsken

Emneord

«Humorkongen» og Sinnasnekker'n på Romsås

Temaavslutning på Bjøråsen:

«Humorkongen» og Sinnasnekker'n på Romsås

Bjøråsen skole har gjennom hele året hatt temaer på skolen som for eksempel «verden i krise» og «globalisering». Før påskeferien avsluttet elevene årets nest-siste tema «urfolk» i stappfull samlingssal. På første rad satt Yousef Hadaoui og Otto Robsahm.

Linje 5 feiret gullet!

Linje 5 feiret gullet!

Håndballgutta i Linje5 kunne uka før påske heve pokalen for seriegull, og dermed også regionsmesterskapet i gutter 12-klassen. På klubbhuset på Linderud var det stor stemning da gutta ikledd gullfargede t-skjorter og med medaljene på brystet kunne ta imot det håndfaste beviset på at de er det beste ...

Schlagers og groviser

Konsert med Akke og GT-Sara

Schlagers og groviser

Torsdag var det duket for tramping av takt og høylytt applaus i Grorudhuset, da artistene Akke og GT Sara inntok scenen. Avisas Tom Evensen hadde tat...

Vårball på Rødtvet sykehjem

Vårball på Rødtvet sykehjem

Kadetter i sine stramme uniformer, nyfriserte og pyntede damer og herrer var klare til å skride til bords under det tradisjonsrike vårballet med gjestende kadetter fra Krigsskolen på Linderud forleden.

- Dette er våren på sitt beste

Påskeprat på Lilloseter:

- Dette er våren på sitt beste

Selv om lite snø «jager» mange den andre veien, mener Torgeir Soot fra Lilloseter at det er nå marka viser seg fra sin beste side.

«Via crucis» i Østre Aker kirke

«Via crucis» i Østre Aker kirke

Langfredag åpner dørene til Kulturkatedralen på Østre Aker, når menigheten inviteter til kor- og orgelkonserten «Via crucis» av Franz Liszt. De...

Ingen klarer jobben alene

Groruddalstinget om kampen mot gangster-rekruttering:

Ingen klarer jobben alene

Stovner bibliotek var fylt til randen da Groruddalstinget inviterte til folkemøte om et av de viktigste og vanskeligste temaene hittil: Hvordan skal vi klare å hindre rekrutteringen av barn og unge til rus og kriminalitet?

Nytt EM-sølv til «Stigga»

Stabiliteten selv:

Nytt EM-sølv til «Stigga»

12 år etter hans første internasjonale medalje (EM-sølv i Sofia) kunne OBK-bryteren Stig-André «Stigga» Berge igjen klatre opp på pallen da årets EM ble unnagjort i rumenske Bucuresti. At det nok en gang endte med sølv irriterer ham, men mest av alt er han godt fornøyd med at han var oppe og slåss i...

- Jeg garanterer påskestemning

Richard i Varingskollen:

- Jeg garanterer påskestemning

Kommer man seg ut i marka er det fremdeles mulig å få seg en fin påsketur på ski i Groruddalen. I slalåmbakkene er det fremdeles snø, men samtlige bakker i dalen er stengt. Heldigvis ligger nabo-bakken Væringskollen kun en liten kjøretur unna Grorud, og de holder åpent i påsken.

Mareritt-start på påskeferien

Ber Grorud-folk være på vakt

Mareritt-start på påskeferien

Da Atle og Grethe kom hjem etter en helgetur på hytta var verdisaker for flere titusener borte.

Pyntet påsketreet på Grorud

Pyntet påsketreet på Grorud

Nå er det bevist én gang for alle: Jula varer faktisk helt til påske.

Beboerparkering engasjerer

Beboerparkering engasjerer

Furuset Vel inviterte til beboermøte i Furusetheimen for å diskutere, og bli orientert om, beboerparkering. Folket kom og fylte salen, rundt regnet 70 sjeler. Spørsmålene og synspunktene var mange.

Påskemesse i Grorud kirke

«Fra mørke til lys - fra død til liv»:

Påskemesse i Grorud kirke

På selveste påskekvelden inviteres hele Groruddalen til påskemesse i prostikirken på Grorud - en stemningsfull gudstjeneste om påskens budskap.

BUA er best i landet

BUA er best i landet

Utlånssentralen på Stovner, den såkalte BUA, har vært flittig i bruk siden åpningen i januar. Faktisk i så stor grad at den i mars var best i landet.

Drømmepåske i fjellheimen

Drømmepåske i fjellheimen

Selv om påsken kommer sent i år, ligger alt til rette for fine forhold. Her er det bare å sette kursen mot skiforhold og aprilsol i høyfjellet.

Emneord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...