Akers Avis Groruddalen

Siste bildegalleri

Folksomt som alltid da Høybråten tente julegrana

Gnistrende avslutning på jubileumssesongen for Romsås Janitsjar

- Hardtslående teaterstykke

Saueskinn, strikkede aper og gamle singelplater

Siste lyd-/videoklipp

Juletoner med Bøhler

Juletoner med Bøhler

Golden Core

Golden Core

Fiskebutikken er tilbake på Grorud

Fiskebutikken er tilbake på Grorud

Enkel type

Enkel type

Smånytt Vis alle

Ruspåvirket med kniv i bilen

Publisert: 10.12.2019 kl 21:00

Tidlig tirsdag morgen ble en bil stoppet i Tvetenveien, det opplyser politiet selv på Twitter. Den aktuelle politipatruljen mistenkte at føreren av ...

Les hele

Til Latvia

Publisert: 09.12.2019 kl 22:29

Det norske hockeylandslaget for gutter 16 skal mellom 11. og 15. desember spilte turnering i Latvia med kamper mot både Danmark, Latvia og ...

Les hele

Idretten jubler

Publisert: 09.12.2019 kl 22:28

Det blir i år rekordstor utbetaling til idretten etter at NIF har mottatt tildelingen av momskompensasjon for varer og tjenester for regnskapsåret ...

Les hele

2 av 10 får ikke stoppet vannet

Publisert: 09.12.2019 kl 22:27

Oppdager man en vannlekkasje er det viktig å få skrudd av vannet raskt. Ifølge en undersøkelse Norstat har gjort for Codan Forsikring, er 20 ...

Les hele

Hvor kommer navnet Kampen fra?

Hvor kommer navnet Kampen fra?

I boka «Fra Berg til Kampen» beskriver Heidi C. Huitfeldt Kampens historie – og hun har gått helt tilbake til rundt år 8400 før Kristus! På Kampen holdt vikinger til og en ekserserplass førte til dagens navn på området!

Emneord

Mest lest

Mest komm

Siste nytt

Emneord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...