Akers Avis Groruddalen

E-avis

Siste bildegalleri

Strålende helg i Holmenkollen

Tok publikum med storm

For Jenny starter jula på Årvoll gård

Julemarked med historisk sus på Bånkall

Siste lyd-/videoklipp

Åpning av SNØ vinterpark

Åpning av SNØ vinterpark

Grorud flerbrukshus

Grorud flerbrukshus

Juletoner med Bøhler

Juletoner med Bøhler

Golden Core

Golden Core

Smånytt Vis alle

Vestli topper

Publisert: 16.01.2020 kl 20:40

Tirsdag kveld gikk de på en smell og tapte 20-31 borte for Lørenskog 2 i Skårerhallen, men Vestlis håndballdamer anført av toppscorer Kine ...

Les hele

HSIL falt

Publisert: 16.01.2020 kl 20:40

Høybråten og Stovners håndballdamer er, med sin foreløpige sjetteplass, en middelhavsfarer i 4. divisjon, avd. 2. Tirsdag kveld gikk det ...

Les hele

Nytt styre i Oslo Venstre

Publisert: 16.01.2020 kl 20:30

Valgkomiteen i Oslo Venstre har offentliggjort sin innstilling til nytt styre i Oslo Venstre. Stortingsrepresentant Grunde Almeland innstilles som ny ...

Les hele

Ny daglig leder

Publisert: 14.01.2020 kl 21:00

Høybråten og Stovner Idrettslag (HSIL) har ansatt Kaja Marie Marstrander som ny daglig leder. Hun har 20 års erfaring som daglig leder, ...

Les hele

Femti år med pensel i hånda

Femti år med pensel i hånda

Det begynte som ren hobby, men nå har Inger Margrethe Eriksen tatt steget ut i den store kunstverdenen. Ellers betegner hun seg selv som en sannhetssøkende urokråke som protesterer «mot alt». Dessuten har hun et langt arbeidsliv bak seg innen psykiatrien.

E-avis

Emneord

E-avis

Mest lest

Mest komm

Siste nytt

E-avis

Emneord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...