Akers Avis Groruddalen

Les hele avisen digitalt

Siste lyd-/videoklipp

Stovnerrevyen 2020

Stovnerrevyen 2020

Siste bildegalleri

Gigantfengsel truer idyllen i hundremeterskogen

Smånytt Vis alle

Sammenstøt ved Sinsenkrysset

Publisert: 04.12.2020 kl 10:15

I Trondheimsveien ved Sinsenkrysset i retning sentrum var det i dag tidlig et sammenstøt mellom en personbil og en lastebil. Det var ingen ...

Les hele

Fotgjengere påkjørt på Haugenstua

Publisert: 03.12.2020 kl 20:24

Politiet melder på Twitter i kveld at to fotgjengere er påkjørt i et fotgjengerfelt på Haugenstua. Ulykken skjedde i Garver Ytteborgs vei etter ...

Les hele

Brann i leilighet på Grorud

Publisert: 03.12.2020 kl 20:21

Politiet melder i kveld på Twitter at det har vært en brann i en leilighet på Grorud. En person har brannskader på hendene, og blir tatt hånd om ...

Les hele

Barn påkjørt på Stovner

Publisert: 03.12.2020 kl 15:56

Politiet melder om en trafikkulykke i Stovnerbakken nå i ettermiddag. De skriver på Twitter at to barn var i ferd med å krysse veien da det ene ...

Les hele

Bydel Grorud stenger for organisert idrett

Publisert: 03.12.2020 kl 12:50

All organisert trening stoppes i Bydel Grorud. Det meldte bydelen tirsdag. Dette betyr at heller ikke barneidretten kan holde treninger resten av ...

Les hele

Korona-utsatt kamp

Publisert: 03.12.2020 kl 12:49

Onsdag skulle egentlig Hasle-Lørens ishockeyherrer ha spilt bortekamp mot Ringerike i 1. divisjon for herrer. Den kampen ble imidlertid utsatt ...

Les hele

Siste bildegalleri

Gigantfengsel truer idyllen i hundremeterskogen

Siste lyd-/videoklipp

Stovnerrevyen 2020

Stovnerrevyen 2020

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...