Tveita skøyter inn i nytt år

Senteråret 2018

Tveita skøyter inn i nytt år

Senterleder Mona Bråten på Tveita senter kan se tilbake på et år med god laginnsats og nye butikker. Nå håper hun senteråret 2019 kan by på mer festligheter, noe som ser lovende ut med den nye kunstisbanen.

Stovner holder seg over én milliard

Senteråret 2018

Stovner holder seg over én milliard

Selv med en nedgang på 0,4 prosent i omsetning, er senterleder Jo Espen Eriksen på Stovner senter godt fornøyd med at de holder seg over én milliard.

Linderud samarbeider tett med «naboene»

Senteråret 2018

Linderud samarbeider tett med «naboene»

Linderud skole, Linderud gård, Bjerke videregående skole, NAV og Bydel Bjerke er alle Linderud senters gode naboer, og fjorårets senterår kunne by på et godt samarbeid.

Grorud går for omsetningsrekord

Senteråret 2018

Grorud går for omsetningsrekord

Målet for 2019 er å sette omsetningsrekord på Grorud senter, men først må et lite tilbakeblikk på 2018 til.

Værutfordringer for Alna

Senteråret 2018

Værutfordringer for Alna

Hans Georg Helberg på Alna kan ikke oppsummere fjorårets senterår uten å kommentere 2018-været.

Siste bildegalleri

Lanserte kunstprosjektet «TOLV»

Hvem var best?

Nyhetsåret 2018 - i tekst og bilder

Sportsåret 2018 i tekst og bilder

Smånytt Vis alle

Åpent møte om Rommen

Publisert: 17.01.2019 kl 20:42

Torsdag 24. januar inviterer PBE og Bydel Stovner til et åpent planmøte for å presentere områdeplanen som nå ligger ute til høring for Nedre Rommen. D ...

Les hele

Husk taket i snøfallet

Publisert: 15.01.2019 kl 23:47

Tirsdag lavet det ned over Groruddalen, og i den anledning kan det være verdt å minne om viktigheten av å få skuffet snø av taket. Hustak kan nemlig k ...

Les hele

Gi oss din stemme

Publisert: 14.01.2019 kl 22:28

Tidlig i januar gikk sportsredaksjonen ut og etterlyste nominasjoner fra leserne på hvem som fortjener å bli kåret til «Årets idrettsutøver» og «Årets ...

Les hele

HSIL er med i NM

Publisert: 14.01.2019 kl 22:29

Forrige uke kunne Norges Fotballforbund avsløre hvilke kvinnelag som skal være med i årets NM. 1. divisjonslaget Grei Kvinner Elite er som vanlig med, ...

Les hele

Storkoste seg på hockeykamp

Storkoste seg på hockeykamp

Hasle-Løren tapte 1-5 for Comet Halden i første seriekamp på nyåret, men supporterne fra Refstadjordet borettslag frydet seg likevel. For dem var det viktigst å få være til stede og se sitt favorittlag.

Fullt på Furuset

Senteråret 2018

Fullt på Furuset

Siden 2018 kunne by på flere nye butikker, går Furuset senter inn i det nye året uten noen tomme lokaler.

Mye nytt på Metro

Senteråret 2018

Mye nytt på Metro

Nyåpning er ordet assisterende senterleder Laila Leivestad vil bruke når hun skal oppsummere senter-året 2018 på Metro senter.

Kreativiteten blomstrer på Bryn

Senteråret 2018

Kreativiteten blomstrer på Bryn

Før sommeren i fjor tok Scala Eiendom over Bryn-skuta, og det at de har seilet inn mange nye ideer, mener senterlederen har hatt stor betydning for senteråret.

Ny oppvekstsjef i Bydel Grorud

Tar med seg skoleerfaringene

Ny oppvekstsjef i Bydel Grorud

Når Jarle Dukic Sandven går fra rektorjobben på Romsås til oppvekstsjef i Bydel Grorud, går han samtidig fra å ha ansvaret for 600 barn og unges skolegang, til å skulle lose en hel bydel fram til voksenlivet.

Jubileum og rekordpåmelding

4500 skal konkurrere i Oslo Skifestival:

Jubileum og rekordpåmelding

- Det blir spennende med 4500 starter i løpet av helgen. Det er en solid påmeldingsrekord, sier Jarle Haugland i Høybråten og Stovner langrenn.

Emneord

Glupe hoder, de koder!

Glupe hoder, de koder!

På Veitvet senter finnes det en liten kodeklubb. Hver tirsdag kommer de sammen og koder både spill og andre programmer. Nå har de fått med seg Kuben Vgs på laget som skal bidra og inspirere de unge kodehodene, men Tommy (13) er krystallklar på at han har full kontroll.

Fra virkelighet til film

Fra virkelighet til film

En tom kjeller i et gammelt hus på Furuset har blitt tatt i bruk i forbindelse med en filminnspilling. Tilfeldigheter har gjort at filmen gjenskaper historie fra virkeligheten - i samme hus!

Mozarts Requiem i Grorud kirke

Mozarts Requiem i Grorud kirke

Søndag 20. januar er det duket for en ny, flott koropplevelse i Grorud kirke. Det er kirkens kammerkor som skal synge Mozarts «Requiem» (D-moll) som sin første opptreden i 2019.

Signaleffekten

Stovner politistasjon er solgt

Signaleffekten

Siden 1992 har den ligget der oppe på Stovner. Politistasjonen. Selve hjertet i ordens- og trygghetsmakten i Groruddalen. Nå er bygget solgt, og leiekontrakten løper ut i 2023. Hva betyr det? Flytter politiet fra Stovner – fra bydelen som gjennom år har slitt med omdømmet, helt fra Stovner-rapporten...

Bekymret for voldstrend

Politisjefen oppsummerer året 2018:

Bekymret for voldstrend

De aller fleste pilene og statistikkene peker i riktig retning for politiet i Groruddalen, men overskygges likevel av en markant økning i volden. Derfor styrker politiet kraftig i flere ledd, og enhetssjef John Roger Lund håper man slik kan få bukt med problemet.

På vei vekk fra Stovner?

På vei vekk fra Stovner?

Rett før årsskiftet ble det kjent at Stovner politistasjon har blitt solgt.

Flatt batteri

Uinspirert start på året fra Ammerud:

Flatt batteri

Ingen glød og dårlig innsats da Ammerud falt i byderbyet mot Centrum Tigers. Nå tar trener Mustafa Mahnin et knallhardt oppgjør med sine disipler.

Hvordan gikk det på Groruddalens kjøpesentre i 2018?

Hvordan gikk det på Groruddalens kjøpesentre i 2018?

Hvordan gikk det på Groruddalens kjøpesentre i 2018? Reporter Martine Myhre jobber med saken, og har blant annet tatt turen til Tveita Senter og senterleder Mona Bråten. Det ble en fotoseanse på skøyteisen.

Snudde til seier

Snudde til seier

Sveivas innebandyherrer fikk en skjev inngang i Hanahallen, men snudde oppgjøret og stakk hjem med alle poengene.

De nye E6-planene tar form

Fra 2024 vil det smelle i fjellet:

De nye E6-planene tar form

Prosjektet «Manglerudtunnelen» har byttet navn til E6 Oslo Øst, og vokser seg samtidig større og større. Allikevel nærmer vegvesenet seg for alvor en plan for første del av gigantutbyggingen.

Familiebil for alle anledninger

På Groruddals-veier med Mitsubishi Outlander PHEV S Edition:

Familiebil for alle anledninger

Mitsubishi Outlander PHEV er Norges mest solgte ladbare hybrid fem år på rad. Det er det god grunn til. Her får du mye for pengene, og det beste fra forskjellige verdener.

Alle fikk brodder

Alle fikk brodder

Norge er på toppen av fallstatistikken med flest rapporterte hoftebrudd i landet. Nå vil Helseetaten og byrådsavdelingen gi støtte til flere bydeler, slik at færre eldre faller på isen.

Møte i åpne omgivelser

Stortingets kommunalkomité kickstartet 2019 på Stovner:

Møte i åpne omgivelser

Stortingets kommunal- og forvaltningskomité og flere byrådspolitikere har den siste tiden vært på besøk rundt i Oslo kommune, og torsdag i forrige uke droppet de innom Deichman Stovner.

Ett vers sier mer enn 1000 bilder

Fotovinneren med diktbok:

Ett vers sier mer enn 1000 bilder

Ranveig Eastwood gikk seirende ut av avisas fotokonkurranse «Sommerbildet 2018». Nå har hun skrevet 60 dikt om hvordan det er å vokse opp.

Nå får Grei fotballhallen sin

Nå får Grei fotballhallen sin

Ved juletider kom gladmeldingen hele SF Grei har ventet på. Kommunen har godkjent etableringstilskuddene, og idrettsbyråd Rina Mariann Hansen har åpnet pengesekken. Nå kan byggingen av fotballhallen endelig begynne.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...