Jazz på Vardeheim – Helene Edler Happy Jazzband

26. januar 2024 kl. 21:00
Vardeheim, Vardeheimveien 7, Høybråten

Årets første konsert og denne gang kan du høre et band som ikke har spilt på Vardeheim tidligere.

Med selvskrevne arrangementer, mye fra «The Great American Songbook», har Helene Edlers Happy Jazzband laget et spennende, annerledes og publikumsvennlig konsept med stor variasjon, men samtidig en rød tråd gjennom det hele. Kjente og kjære perler er krydret med Dixie-aroma og marinert i kjærlighet! Et showband med glad energi og vakker dyphet. Bandet består av 7 erfarne musikanter og en vokalist, med lang fartstid og bakgrunn fra storband og småband.

Helene Edler Lorentzen er oppvokst i Oslo, men har vært bosatt i Lørenskog siden 1998. En allsidig vokalist, med stort spenn i stemmen fra dyp alt til lys sopran. Helene fanger publikum med sitt scenetekke, humor og varme, og leverer nydelig sang med en vakker stemme som målbinder lytterne og gjør salen stille.. når de ikke klapper!

Bandets medlemmer:
Helene Edler Lorentzen – vokal
Tron Syversen – piano
Jan Petter Skogen – trombone
Knut Elstad – trompet
Tron Lauman – klarinett/sax
Kurt Farstad – gitar
Rickard Johannesson – bass
Petter Stangjordet – trommer

Som vanlig tilbyr vi velsmakende smørbrød av høy kvalitet. Valg av pålegg: varm karbonade, reker, røkelaks m/eggerøre, roastbiff eller ost, prisen er som vanlig lav, bare kr. 100,- pr.stk. Smørbrød må bestilles senest tirsdag 23.januar. Dørene åpner kl. 19.30. Konserten starter kl. 21.00.

Trykk her for å kjøpe billetter.

Vel møtt!

Les mer her…