Løp for andres skolegang

FORUT-skoleløp på Linderud:

Løp for andres skolegang

Publisert:

Til sammen løp elevene på Linderud skole 1868 runder rundt Linderud gård. Siemens sponset alle elevene med fem kroner pr. runde, og måtte til slutt grave dypt ned i lommeboka.

Tar med julestemningen til Grorud

Tar med julestemningen til Grorud

Publisert:

Som tidligere år inntar Ole Edvard Antonsen & co Grorud kirke. Målet er å spre julestemning. Ny i staben er Knut Marius Djupvik, som bosatte seg på Grorud rett før jul i fjor.

Med atelier i «egen garasje»

Med atelier i «egen garasje»

Publisert:

Da Inger Margrethe Eriksen var på jakt etter et nytt atelier, fant hun det nærmest i sin egen kjeller på Årvoll!

Jubeldag i frimerkebutikken

Jubeldag i frimerkebutikken

Publisert:

I rundt tre år har Postens frimerketjeneste holdt hus i Persveien på Ulven. Enkelte dager er det mer liv og røre enn andre - når det er lansering av nye frimerker, og spesielt dagen da årets produkter legges ut for salg!

Barnas stortingsrepresentant på ponni-tur

Barnas stortingsrepresentant på ponni-tur

Publisert: - Oppdatert: 13.11.2018 kl 17:43

Stortingsrepresentant Silje Hjelmdal (Frp) ble imponert da hun tok turen til Oslo travklubb og Bjerke travbane AKS for å se på ponni-tilbudet for elever ved Refstad og Tonsenhagen skole.

Nytt lokalkontor på Linderud

Bydel Bjerke:

Nytt lokalkontor på Linderud

Publisert: - Oppdatert: 10.11.2018 kl 17:14

Det var god stemning på Linderud senter da Bydel Bjerke åpnet lokalkontor for beboere med kaffe og kake til alle besøkende denne uka.

Fullt hus på Øvre Fossum

Fullt hus på Øvre Fossum

Publisert: - Oppdatert: 10.11.2018 kl 17:14

Det er ingen tvil om at Østre Aker Husflidslag sitt årlige store husflidmarked er blitt et høydepunkt for mange.

Klart for populært marked

Klart for populært marked

Publisert:

I dag, lørdag og søndag er det igjen klart for det store markedet til Østre Aker husflidslag på Låven, Øvre Fossum gård på Stovner.

Hvor er lutefisken?

Hvor er lutefisken?

Publisert: - Oppdatert: 07.11.2018 kl 15:52

Mandag 19. november er det klart for årets lutefiskaften i regi av Groruddalen matklubb - men hvor befinner lutefisken seg?

Feirer med åpent hus

Puls Bjerke 15 år:

Feirer med åpent hus

Publisert:

Puls Bjerke fysioterapi og trening feirer 15 år i morgen, torsdag 8. november. I den anledning ønsker de å invitere inn til seg.

Gåsehud og Nord-Europas største kjøpesenter

Gåsehud og Nord-Europas største kjøpesenter

Publisert:

Vannposten dukker i dag ned i Veitvets historie, inspirert av tre muntre herrer vi en dag møtte ved kaffetrakteren. Vi starter med en liten reklamesnutt.

Pippi og Emil – med 18-årsgrense!

Pippi og Emil – med 18-årsgrense!

Publisert: - Oppdatert: 07.11.2018 kl 22:22

Årets høstrevy fra Bjerke Dramatiske Selskab tar for seg kjente og kjære skikkelser fra Astrid Lindgrens verden – like fullt er det 18-årsgrense på revyen!

Skremmende jakt på Ole Høiland

Halloween på Linderud gård:

Skremmende jakt på Ole Høiland

Publisert:

Mestertyven Ole Høiland bodde i perioder ute i skogen ved Grefsenåsen og i Lillomarka, stort sett på rømmen etter sine utallige innbrudd og tyverier. Det sies han også gjorde innbrudd på Linderud gård i sin tid - og på Halloween dukket han jammen opp igjen på gammel forbrytelsesgrunn!

Første gang på loppemarked

Første gang på loppemarked

Publisert:

Ekteparet Deepak og Navruti Arora stilte for første gang opp på loppemarkedsdugnad for Haugen skolekorps - og det var faktisk aller første gang de i det hele tatt opplevde et loppemarked!

Liten grunn til bekymring

Løren og Refstad flyttet og fryktet loppemarkedflopp:

Liten grunn til bekymring

Publisert:

Det var knyttet stor spenning rundt loppemarkedet til Løren og Refstad skoles musikkorps. Hvordan ville det fungere på ny plass? Ville loppemarkedskundene møte opp i samme grad som tidligere? Det viste seg at det var liten grunn til bekymring!

Kunsttradisjon på Høybråten

Kunsttradisjon på Høybråten

Publisert:

I dag, lørdag, åpner den tradisjonsrike kunstutstillingen til Lions Oslo/Høybråten. Årets kunstner er Sverre Schyberg Olsen.

På utkikk etter flere eldre

Bydel Groruds «Ung hjelper eldre»:

På utkikk etter flere eldre

Publisert: - Oppdatert: 02.11.2018 kl 15:04

Prosjektet «Ung hjelper eldre» i Bydel Grorud startet opp for tre år siden. Nå ønsker de å få flere eldre med på laget som kan tenke seg en besøksvenn.

Basardager på Furuset

Basardager på Furuset

Publisert: - Oppdatert: 29.10.2018 kl 15:50

Nå har tiden kommet for basardager i Furuset kirke. Med tryllekunstner, musikk og kveldstanker ligger alt til rette for to hyggelige dager.

- Klimafestivalen ble en suksess

«Farget» Ellingsrud kirke grønn:

- Klimafestivalen ble en suksess

Publisert:

Ellingsrud kirke ble mildt sagt fylt til randen da «Grønn festival» gikk av stabelen. Mye moro, litt alvor og mange gode samtaler sto på programmet for dagen.

Mer aktivitet til færre kroner

Vestli IL utfordrer AKS:

Mer aktivitet til færre kroner

Publisert:

Akademiet som Vestli selv kaller det skal være et sosialt og sportslig tilbud til barn og unge etter skoletid.

Klar med ny Sandberg-bok

Forfatter Roger Pihl:

Klar med ny Sandberg-bok

Publisert: - Oppdatert: 04.11.2018 kl 21:22

I sommer ryddet Roger Pihl kalenderen og sa til alle han kjente at nå skulle han være maks usosial en tid fremover. Om en uke kommer resultatet av det han drev med i denne perioden, også kalt «Fremmede makter har flyttet inn».

Skal jakte på mestertyven

Skrekk og gru på Linderud gård:

Skal jakte på mestertyven

Publisert: - Oppdatert: 26.10.2018 kl 09:59

Halloween-fest er noe som er kommet for å bli på Linderud gård. I år inviteres barnefamilier til å være med på jakten av mestertyven Ole Høiland - som vender tilbake til gården.

God arbeidspraksis på XXL

Hurtigspor-kurset:

God arbeidspraksis på XXL

Publisert: - Oppdatert: 25.10.2018 kl 09:38

Elever fra Oslo voksenopplæring Helsfyr er godt i gang med Hurtigspor på XXL Alna og har allerede vist at de gjør en fantastisk jobb.

Brennaktuelt Rotary-møte

Alle er velkommen!

Brennaktuelt Rotary-møte

Publisert:

Groruddalen Rotary Klubb sparer ikke på konfekten når de førstkommende tirsdag inviterer til et helt åpent møte på Thon Hotel Linne.

Marthe Wang sang på Årvoll

Kickstartet tv-aksjonen:

Marthe Wang sang på Årvoll

Publisert: - Oppdatert: 22.10.2018 kl 09:43

I dag, søndag 21. oktober, skal bøssebærerne banke på dører for å samle inn penger til årets tv-aksjon. Allerede på fredag startet innsamlingen på Årvoll skole.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...