Vil åpne naboperlen for hele byen

Vil åpne naboperlen for hele byen

Publisert:

Tveten gård er en bortgjemt og historisk byperle, men Kulturetaten håper at et felles hageanlegg vil gjøre at Oslo-borgerne får øyne opp for Aker-gården. Forslaget blir tatt godt imot hos politikerne.

Fra elev til soldat

Bjerke vgs på Krigsskolen:

Fra elev til soldat

Publisert:

Idrettsfag-elevene på Bjerke videregående skole har vært på besøk hos Krigsskolen på Linderud. I 2015 ble det innført allmenn verneplikt i Norge, men fremdeles er det behov for flere jenter i førstegangstjenesten og Forsvaret generelt. Jentene på Bjerke virker motiverte og klare.

Jenny Jenssen sjarmerte på Årvoll

Jenny Jenssen sjarmerte på Årvoll

Publisert: - Oppdatert: 18.03.2019 kl 16:43

Mandag formiddag var Jenny Jenssen på Årvoll gård og holdt konsert. Publikum var heldige og ble servert både Abba-låter og Jenssens egne slagere, og blidest av dem alle var Per Andersen som attpåtil fikk kyss av nordlendingen.

De skal redde humlene

De skal redde humlene

Publisert:

Naturvernforbundet i Groruddalen samlet humleinteresserte fra Groruddalen for å lære mer om hvordan man kan redde humlene - og ikke minst bli «humleambassadører».

– Vi er mer enn fordommene

Stovnerrevyen 2019:

– Vi er mer enn fordommene

Publisert:

Født Fri og Stovner videregående skole presenterte «Stovnerske tilstander» til en fullsatt sal på torsdag, med både politikere og kronprinsparet til stede.

Tropisk rock for den eldre garde

Marimbondo Gigante:

Tropisk rock for den eldre garde

Publisert:

Bandet Marimbondo Gigante, med blant andre låtskriver Torbjørn Sandvik fra Ellingsrud, vil nå sjarmere Groruddalens eldre med det de kaller «tropisk rock».

Kortreff med Vox i Rødtvet kirke

Inviterer hele Groruddalen:

Kortreff med Vox i Rødtvet kirke

Publisert:

Onsdag 20. mars er det duket for et gedigent kortreff mellom tre kor og en solist i Rødtvet kirke. Det er Nordlændingernes Forenings Kor, Odins Ravner, Cecilie Cathrine Ødegården og Rødtvets eget Vox som setter hverandre stevne.

Barnas store sjakkturnering

Barnas store sjakkturnering

Publisert:

For femte året på rad arrangerte Rødtvet sjakk Barnas Grand Prix-turnering på Rødtvet skole sist helg.

James Bond-innspilling på Lutvann?

James Bond-innspilling på Lutvann?

Publisert: - Oppdatert: 14.03.2019 kl 19:15

Mye tyder på at det pågår en filminnspilling på Lutvann, og det spekuleres i om det er det nyeste og siste kapittelet i James Bond-universet som filmes inne på vannet.

«Knocket» seg videre til duell

The Voice-Hana:

«Knocket» seg videre til duell

Publisert:

Hana Raca (17) fra Kalbakken er den yngste deltakeren i årets The Voice. Hun har allerede kjempet seg videre fra «blind auditions» og «knockout». Neste ut er duell.

«Stovnerske tilstander»

Stovner gjeninnfører revytradisjonen:

«Stovnerske tilstander»

Publisert: - Oppdatert: 11.03.2019 kl 10:19

Det er seks år siden Stovner videregående skole satte opp revy. Den pausen tar slutt fra og med 14. mars. Da er det Stovner-ungdommens tur til å fortelle sin historie.

Eksplosiv danserevy

Bjerke-revyen «Hjerne for meg»:

Eksplosiv danserevy

Publisert: - Oppdatert: 06.03.2019 kl 15:44

Heftig musikk og energisk dansing trollbandt publikum da danserevyen «Hjerne for meg» hadde premiere på tirsdag.

Vinterfestival i vårsola

Vinterfestival i vårsola

Publisert:

Lørdag inviterte Veitvet Hageby borettslag nære og fjerne naboer til storslått vinterfestival, med alt det medfører av skileik og moro.

Spanske rytmer på morsmålsdagen

Spanske rytmer på morsmålsdagen

Publisert:

Rafael og Fernando fremførte musikk fra hele Sør-Amerika, og både pakoraen og samosaen gikk unna som varmt hvetebrød. Morsmålsdagen på Furuset falt virkelig i smak.

Hjem til Stovner

Hjem til Stovner

Publisert:

Barytonsangeren Leif Jone Ølberg har sammen med sin far lagt ut på konsertturnéen «Å eg minnest» til steder de har bodd. Da går naturligvis turen til Stovner, hvor Leif Jone har sine røtter.

Tommy Amazone gjør comeback

Tommy Amazone gjør comeback

Publisert:

Tommy Amazone fra Ammerud har tatt en lang pause fra musikken. Nå er han tilbake og gleder seg til å slippe både nytt album og nye låter.

Nå kommer Reidar seg på nett

Nå kommer Reidar seg på nett

Publisert:

For de fleste av oss er det vanlig å ha tilgang til og bruke teknologi i hverdagen, men for mange eldre er det vanskelig å henge med på utviklingen. Derfor ønsker Elkjøp å støtte med ulike midler for å redusere det digitale gapet i samfunnet.

Feiret bursdagen på nye Veitvet senter

Feiret bursdagen på nye Veitvet senter

Publisert: - Oppdatert: 25.02.2019 kl 21:12

Tron Hummelvold (78) tok bursdagsfeiringen på åpningen av nye Veitvet senter. Og dobbelt opp med kake sier han ikke nei takk til, spesielt ikke når det er til ære for nærsentret. At flaggene vaiet på alle flaggstenger la en fin ramme rundt arrangementet, og det må vi takke vår kjære konge for. K...

Veitvet gjør 17. mai-comeback

Veitvet gjør 17. mai-comeback

Publisert: - Oppdatert: 22.02.2019 kl 13:48

I 2017 kom gladnyheten om at det blir borgertog på Veitvet igjen. Nå har FAU kommet fram til at et ettermiddags-tog ikke er nok, og tradisjonen med å gå annet hvert år i sentrum og i nærmiljøet er derfor hentet tilbake.

Stig klar for «knockout»

Fra Akerlia til The Voice:

Stig klar for «knockout»

Publisert: - Oppdatert: 22.02.2019 kl 11:05

Stig Gustu Larsen har drevet med musikk så lenge han kan huske, men å skulle stå på scenen foran fire rygger og det norske folk, er ikke noe han tar lett på.

Unik fjellformasjon i fare

Unik fjellformasjon i fare

Publisert:

Høyt oppe i Grefsenåsen og bare et steinkast fra Grefsenkleiva finner vi en fjellformasjon som neppe har noe sidestykke noe annet sted i naturen rundt Oslo.

Neste stopp Veitvet!

Nå åpner Veitvet senter i ny drakt:

Neste stopp Veitvet!

Publisert:

Torsdag denne uka kan man ta beina fatt eller rulletrapp, trapp eller heis til den splitter nye etasjen i Veitvet senter. Butikksjef hos Sportshuset Outlet, Marte Lund, er mer enn klar.

Bydelens arena

Veitvet senter

Bydelens arena

Publisert:

Bydel Bjerke er Veitvet senters største leietaker. Sammen sørger de for aktivitet fra morgen til kveld.

Fantastiske skiforhold i både bakker og løyper når Groruddalen tar vinterferie

Fantastiske skiforhold i både bakker og løyper når Groruddalen tar vinterferie

Publisert:

Både alpintsentrene og markastuene holder åpent i vinterferien og melder om gode forhold i både slalåmbakkene og skisporene i marka.

Eventyrlig stemning i Kanonhallen

Eventyrlig stemning i Kanonhallen

Publisert:

For femte gang ble det invitert til kjempekarneval i Lørenbyen med opptog, show og kostymer. Aldri før har det vært like mye trøkk og besøkende som i år.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...