Oslos flotteste hage

Oslos flotteste hage

Publisert:

Forestillingen om at Groruddalen bare er blokker og motorveier fikk seg nok et kraftig skudd for baugen nå nylig. Nå er det nemlig opplest og vedtatt at Oslos aller flotteste hage ligger på Risløkka.

Grønn satsing bærer frukter

Grønn satsing bærer frukter

Publisert:

Teisen vest barnehage har fått grønne midler til grønnsakshagen sin, og på torsdag startet innhøstingen. Utbyttet er både kunnskap og grønne godbiter, bare spør Zackarias (2).

10 år med pilegrimsvandring

10 år med pilegrimsvandring

Publisert:

I løpet av 10 år har Fortellerhuset hatt med 10.000 elever på pilegrimsvandring. Sist uke feiret de med elever fra 6. trinn på Ammerud skole og biskopen i Oslo.

Muna og Aqib vant kåringen

Her er årets Veitvetpike og -gutt

Publisert: - Oppdatert: 22.09.2018 kl 18:54

Muna Isman (15) og Aqib Mohammad Butt (15) kunne slippe jubelen løs da det ble klart at de er årets Veitvetpike og -gutt.

En viktig møteplass

Veitvet mela:

En viktig møteplass

Publisert: - Oppdatert: 24.09.2018 kl 14:13

Nok en gang samlet beboerne på Veitvet seg forrige helg for å være med på den årlige og populære Veitvet Mela.

På lørdag kåres årets Veitvetpike og -gutt

60 år med Veitvetpiken:

På lørdag kåres årets Veitvetpike og -gutt

Publisert:

Den tradisjonsrike kåringen har 60-årsjubileum i år. I løpet av årene har Veitvets gutter også blitt en del av festen, og på lørdag står årets kandidater klare til kjempe om den gjeve tittelen.

Boklunsj med Ketil Bjørnstad

Boklunsj med Ketil Bjørnstad

Publisert:

Nei, «boklunsj» betyr ikke at man spiser bøker til lunsj, men at man møter en kjent forfatter for å snakke om en del av vedkommendes litterære produksjon over en kopp kaffe, te, litt kjeks og litt frukt.

Indiske rytmer for hele familien

Indiske rytmer for hele familien

Publisert:

Hver tirsdag finner du et lite stykke Bollywood på Rommen skole og kultursenter. Der holder nemlig Oslo Masala Bhangra crew til, og de kombinerer trening med både kultur, musikk, dans og familie.

Skaper korpsmiljø på Trosterud og Haugerud

Skaper korpsmiljø på Trosterud og Haugerud

Publisert: - Oppdatert: 19.09.2018 kl 15:16

Arne Storøy er i gang med å starte opp et skolekorps i Trosterud og Haugerud-området. Nå ønsker han å få flere samarbeidspartnere med i prosjektet.

Fullt hus med Odd Nordstoga

Fullt hus med Odd Nordstoga

Publisert:

Det var ikke en eneste ledig plass i salen da musikeren Odd Nordstoga entret scenen på Årvoll gård med kjente og kjære sanger mandag formiddag.

Sport for enhver

Veitvet idrettsfestival:

Sport for enhver

Publisert:

Fotballbanen var fylt opp med barn og unge da Veitvet sportsklubb denne helgen inviterte til idrettsfestival for store og små.

Festdag for barna

Festdag for barna

Publisert:

I strålende solskinn arrangerte menigheten i Bydel Stovner en egen barnefestival med en rekke aktiviteter for eventyrlystne barn på lørdag.

Nå braker det løs på Veitvet

Nå braker det løs på Veitvet

Publisert:

På søndag går startskuddet for årets Veitvet- og Sletteløkka-uka.

SMEKKFULLT

Suksess for litteraturfestivalen:

SMEKKFULLT

Publisert: - Oppdatert: 14.09.2018 kl 16:21

Groruddalen Litteraturfestival trakk nærmere 400 mennesker da festivalsjef Helene Voldner inviterte forfatterne Zeshan Shakar, Lars Saabye Christensen og Tove Nilsen til å snakke om oppvekst og Oslo-kjærlighet.

Barnehager til besvær

Barnehager til besvær

Publisert:

Nordtvet gård barnehage har blitt bejublet fra alle kanter siden åpningen i august. Men faktum er at siden den drives privat, er den faktisk et utskudd i barnehagefloraen. Nå tar Høyres Eirik Lae Solberg til orde for å få inn mer nytenkning, men han møter kraftig motbør i byrådet.

Litteraturtrio om oppvekst i Groruddalen

Litteraturtrio om oppvekst i Groruddalen

Publisert:

Det var også fullt på Bjerke bibliotek, da trioen Linn Strømsborg, Inga Sætre og Roy Jacobsen (bildet) møttes for å snakke og lese om sin oppvekst i Groruddalen.

Festdag for barna i kirken

Festdag for barna i kirken

Publisert: - Oppdatert: 15.09.2018 kl 21:18

På lørdag arrangerer menighetene i Bydel Stovner barnefestival i Stovner kirke, og barn og unge inviteres til å bli kjent med både kirken og andre festglade barn.

Markedsdag i parsellhagene

Gjenbruk gir grønnere hverdag:

Markedsdag i parsellhagene

Publisert:

Parsellhagene på Ellingsrud, Trosterud og Tveita inviterte nærmiljøet til markedsdag med salg av både kjøkkenredskaper, klær og leketøy. Fellesnevneren er at alt er gjenbruk, og på Ellingsrud håper Anne-Grete Orlien at det vil synliggjøre tiltak for en grønnere hverdag i bydelen.

– Kjære bokelskere og groruddøler...

Groruddalen Litteraturfestival er i gang:

– Kjære bokelskere og groruddøler...

Publisert:

Når den første utgaven av Groruddalen Litteraturfestival nå går av stabelen, handler det først og fremst om foredrag, høytlesninger og diskusjoner på kryss og tvers av dalens biblioteker. Men man kan jo ikke lansere en festival uten en liten åpningsseremoni.

Bekkevandring, konsert og pølser

Bekkevandring, konsert og pølser

Publisert:

Hasle Tut & Blæs inviterte til utekonsert ved Teglverksdammen ved siden av den nye Teglverket skole. Med støtte fra Bydel Grünerløkka kunne de også servere grillpølser, saft og kaffe til de fremmøtte.

Jørn Hoel vender alltid «hjem» til Årvoll

Jørn Hoel vender alltid «hjem» til Årvoll

Publisert: - Oppdatert: 11.09.2018 kl 14:20

Den ydmyke nordlendingen har nærmest blitt en gjenganger på Årvoll gård og er en soleklar publikumsfavoritt - særlig blant damene. Igjen var det duket for nytt Hoel-show da Årvoll gård inviterte til grilling og tunkveld.

Tradisjonen tro med Jaa9 og OnklP

Tradisjonen tro med Jaa9 og OnklP

Publisert: - Oppdatert: 09.09.2018 kl 01:11

Litt regn stoppet ikke folk fra å ta turen til Granittrock denne helgen. Med god stemning fra morgen til kveld avsluttet Jaa9 og OnklP det hele før fyrverkeriet nok en gang gikk til himmels.

Video: Jaa9 + OnklP rundet av Granittrock

Video: Jaa9 + OnklP rundet av Granittrock

Publisert:

Så er årets festivalhelg i Groruddalen over. Og for en helg det har vært!

Video: Kenneth Engebretsen på GranittRock

Video: Kenneth Engebretsen på GranittRock

Publisert: - Oppdatert: 08.09.2018 kl 20:41

Stovner-vibes i steinbruddet.

Lørdag: Skal gjenta fjorårets suksess

Lørdag: Skal gjenta fjorårets suksess

Publisert: - Oppdatert: 08.09.2018 kl 00:22

Philip Emilio sier han ble overrasket da han så bilder og «snaps» av folkehavet fra kompisene Arif og Unge Ferraris opptreden på Granittrock i fjor. Nå er det hans tur til å trollbinde publikum.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...