KONFIRMANTER I TONSEN KIRKE: I helgen ble 60 ungdommer konfirmert i Tonsen kirke og menighet. Mats A. Garte helt til venstre og Maren Andra Aasulvsen ved hans side. Dette er fra søndagen.
KONFIRMANTER I TONSEN KIRKE: I helgen ble 60 ungdommer konfirmert i Tonsen kirke og menighet. Mats A. Garte helt til venstre og Maren Andra Aasulvsen ved hans side. Dette er fra søndagen. FOTO: Photographer:Tom EvensenBilde 1 av 2
Og dette er fra lørdagen.
Og dette er fra lørdagen. Bilde 2 av 2

60 ungdommer ble konfirmert i Tonsen menighet i helgen

En helg full av spente og glade ungdommer og foreldre er vel overstått.

I helgen var det konfirmasjonsgudstjenester i Tonsen kirke. 60 ungdommer, fordelt over to gudstjenester på lørdag og en på søndag, ble konfirmert.

– Først og fremst var det utrolig fint. Det var mange feststemte folk og mange spente konfirmanter, og alt gikk som det skulle. Alle ble konfirmert, og det er vi veldig glade for, sier kateket Mats A. Garte.

Han syns det er vanskelig å trekke fram ett høydepunkt, men sier at hele opplevelsen var et stort høydepunkt.

Hensikten med konfirmasjon er å bekrefte løftene Gud ga til oss gjennom dåpen, sier han.

Ungdommene i Tonsen menighet har deltatt i konfirmasjonssamlinger.

– Det har vært en livlig gjeng som stiller mange spennende og utfordrende spørsmål om kristen tro, og det tenker vi er det konfirmasjon handler om. Ikke at man må være kristen og tro på Gud, men at man er interessert, utfordrer og reflekterer over det å være kristen.