DYKTIGE ELEVER: Flere av Kubens elever har deltatt i skole-NM for yrkesfag, eller brukt mye tid på en ungdomsbedrift. Det har de selvsagt blitt hedret for.
DYKTIGE ELEVER: Flere av Kubens elever har deltatt i skole-NM for yrkesfag, eller brukt mye tid på en ungdomsbedrift. Det har de selvsagt blitt hedret for. FOTO: Kuben vgs

Kuben feiret de gode ambassadørene for skolen

Atter et skoleår er forbi, og som tidligere feiret Kuben videregående skole de elevene som har representert Kuben over hele landet.

Enten det var skole-NM i yrkesfag eller ungdomsbedriftene ved skolen er det flere av skolens elever som har gjort det skarpt dette skoleåret. Det måtte selvsagt feires.

– Vi ønsker å hedre de elevene som utmerker seg og som er gode ambassadører for Kuben, sier Kjell Ove Hauge, rektor på Kuben videregående skole.

Dermed ble elever fra flere ulike fagretninger invitert til en felles lunsj, der de også fikk muligheten til å si litt om hva de har holdt på med for å representere Kuben.

– Det er også en anledning for de ulike fagretningene å møtes, sånn at de kan se at de faktisk jobber for mye av det samme, påpeker Hauge.

Feirer elevene

Flere av elevene til Kuben har gjort det sterkt i større konkurranser. En av dem er Jesper Skalmerud, som tok gull i tømrerfaget, og Mats Hem Brenden som tok en bronse i betongfaget under skole-NM i yrkesfag. Themistoklis Rapi, Patrik Hagen, Emmanouil, Elle Darrlyne Marron Cablar og Ahlam Ofkir har også deltatt i skole-NM i yrkesfag og fikk gode plasseringer.

To av skolens ungdomsbedrifter, Moki UB og MoticationZ UB, var også invitert til markeringen. Det var stor stas.

– Elevene setter pris på å bli satt pris på, oppsummerer Hauge.

Mandag skal flere elever hedres. De fire Kuben-prisene skal deles ut på takterassen til skolen, før hele skolen samler seg til feiring av at atter et skoleår er over for denne gang.