ANNONSE
Groruddalen
Grorud hadde mye av spillet, men Aalesund spilte kontrollert i forsvar og tok med seg ett poeng hjem. Det må de være fornøyde med.
 Foto: Tom Evensen

Grorud hadde mye av spillet, men Aalesund spilte kontrollert i forsvar og tok med seg ett poeng hjem. Det må de være fornøyde med. Foto: Tom Evensen

Målløs sesongstart for Grorud ILs fotballherrer da de møtte Aalesund 2 tirsdag kveld

Grorud ILs fotballherrer startet årets fotballsesong med poengdeling hjemme mot Aalesund 2.

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2023 kl 20:36

ANNONSE

Før påske kunne vi lese her i Groruddalens lokalavis at Grorud IL har store ambisjoner foran årets sesong, og håper det hele kulminerer med en tilbakegang til OBOS-ligaen.

I kveld startet de årets sesong i PostNord-ligaen hjemme mot Aalesund 2, men gultrøyene fikk dessverre ingen pangstart på sesongen.

Grorud-gutta viste til tider mye fint spill i kampen og virket trygge med ballen i beina, men i likhet med de siste treningskampene før sesongstart (hvor Grorud ikke maktet å score i de tre siste kampene) sviktet groruddølene foran målet også da det virkelig gjaldt. Riktignok hadde de én ball i nota, men den ble annullert for offside.

Heller ikke gjestene fra Møre og Romsdal klarte å finne veien til nettmaskene, og dermed ebbet det hele ut i et noe skuffende 0-0-resultat for Groruds del som vil føle på at de burde vunnet denne kampen. Å deppe for mye er imidlertid ikke aktuelt da neste kamp, borte mot Arendal, kommer allerede om fem dager.

ANNONSE