Imponert over el-sykkelen

Imponert over el-sykkelen

Publisert:

Det sykles for lite i Groruddalen, og for bokstavelig talt å få fart på pedalene ble det arrangert «Sykkelens dag» på blant annet Ellingsrud. Her ble Juan mektig imponert over el-sykkelens kvaliteter.

Første stasjon ut... Økern

Statoil blir «Circle K»:

Første stasjon ut... Økern

Publisert:

Om ett år vil du ikke se en eneste Statoil-stasjon langs norske veier, men det gode gamle videreføres i ny fargeforpakning under navnet Circle K. Økern er først ut.

Til kamp mot fyllekjøring

Til kamp mot fyllekjøring

Publisert:

Norges beste kampanje mot ruskjøring er kåret. Selv om seks elever på Bjerke videregående skole ikke trakk det lengste strået, kom de helt til finalen.

Cruiser uten tak

Cruiser uten tak

Publisert:

Rektor Magne Dahl på Furuset skole hadde to ønsker da han kjøpte bilen sin. Det var at det skulle være en Toyota og mulighet til å ta ned taket.

I dag blir det trafikkaos

I dag blir det trafikkaos

Publisert: - Oppdatert: 14.05.2016 kl 14:58

Du må regne med stor pinsetrafikk fra fredag. Trafikkorken kommer til å fortsette lørdag, og kommer tilbake igjen før 17. mai. Det melder Statens vegvesen.

Ladekluss for 100 elbiler

Ladekluss for
100 elbilister

Publisert:

I dag eier rundt 30.000 i Oslo-området en elbil. 0,3 prosent av disse har en type elbil-modell som krever et helt annet nett enn det vi bruker i Norge.

Vi stamper i kø <BR>134 timer i året

Vi stamper i kø
134 timer i året

Publisert: - Oppdatert: 20.04.2016 kl 11:15

Hovedstaden i Norge ruver på en sterk andreplass for nordiske borgere som bruker mest tid på å stå i bilkø. Det er bare Stockholm som slår Europas raskest voksende by. Samferdselsbyråden vil løse problemet med gulrot og pisk.

Første avgang på Lørenbanen

Her går første
avgang til Løren

Publisert: - Oppdatert: 04.04.2016 kl 21:10

Byrådet fikk plass på den første turen da Løren stasjon åpnet i går. Sporveien og Ruter mener det nye tilbudet får t-banenettverket til å gå på skinner.

Kun én vei å kjøre til Huken

Trailertrafikken
på Ammerud
fordeles bedre

Publisert: - Oppdatert: 21.03.2016 kl 12:05

De Grønne i Bydel Grorud har jobbet for å innføre enveiskjøring til og fra Huken. Nå er saken biff.

Siste belte-advarsel

Siste belte-advarsel

Publisert:

Det er ikke første gang Statens vegvesen kommer med oppfordringen om å bruke belte i buss, men dette blir siste gang den kommer uten at det svir i lommeboka.

Lanserer «ladehotell»

Hotellsjef med mer
futt i stikkontaktene

Publisert: - Oppdatert: 12.03.2016 kl 18:11

Stikkontaktene i Radisson Blu Hotel Alnas parkeringsanlegg har tidligere fått kjøre seg hardt av ladeivrige elbilister. For hotellet var det dermed bare én vei å gå.

Sølvbilen som ble gull verdt

Sølvbilen

Publisert: - Oppdatert: 13.03.2016 kl 17:13

Per Rønning er ikke alene om å kjøre rundt i den nyeste Tesla Model S, men trolig er han den eneste i Norge som har fått bilen foliert i sølvfarge.

Hiver seg på grønn bølge

Kvitter seg med
de gamle lastebilene

Publisert: - Oppdatert: 02.03.2016 kl 09:21

På Kalbakken har TINE Meierier rundt 100 lastebiler. 35 av disse er allerede byttet ut til lastebiler med den miljøvennlige Euro 6-teknologien. Målet er bare å kjøre grønt.

– Interessant å se effekten

Setter opp innfartsparkering før Groruddalen:

– Det blir interessant å se effekten

Publisert: - Oppdatert: 17.02.2016 kl 09:47

Statens vegvesen etablerer fire innfartsparkeringer mens Brynstunnelen bygges ut. To av dem plasseres på Hvam – og kan få pendlere gjennom Oslo til å la bilen stå.

Mener dette er løsningen på svevestøvproblemet

Mener dette er løsningen

Publisert: - Oppdatert: 15.02.2016 kl 17:33

Byrådet har hastevedtatt dieselforbud langs kommunale veier på kalde dager. Men løsningen for å fjerne svevestøv – blant annet ved Huken – står parkert i en garasje.

Ingen rekkeviddeangst

Ingen rekkeviddeangst

Publisert: - Oppdatert: 12.02.2016 kl 10:35

Et utkast til endringer i yrkestransportloven ber om at det stilles krav til bruk av elbil i drosjenæringen. Med nye Nissan Leaf slipper man å få rekkeviddeangst.

Hastevedtak om kjøreforbud

Hastevedtak om kjøreforbud

Publisert:

Byrådet er utålmodige med å innføre strakstiltak for å bedre Oslo-lufta. Det går utover dieselbilene på kalde dager.

– La bilen stå på IKEA

– La bilen stå på IKEA

Publisert:

Etter oppfordring fra NAF kaster IKEA seg på miljøbølgen og tilbyr gratis parkeringsplass på kalde dager. Målet er å få flere til å reise kollektivt.

Snøboom på to hjul

Snøboom på to hjul

Publisert:

Sykkeltrafikken i desember har aldri vært så høy som nå.

Nå blir det forbudt å parkere her

Nå blir det forbudt å parkere her

Publisert:

Etter mye fram og tilbake med skiltmyndigheter får beboere på Refstad endelig det de lenge har bedt om; parkeringsforbud langs problemvei.

Vil innføre enveiskjøring

Vil innføre enveiskjøring

Publisert:

Byutviklings- og miljøkomiteen i Grorud bydel er enige om at tungtrafikken tilknyttet Huken pukkverk bør få egne trafikkregler å forholde seg til.

Lanserer ideen om S-bane

Lanserer ideen om S-bane

Publisert:

Jernbaneverket, Statens vegvesen og Ruter mener befolkningsveksten må møtes med en klar satsing på kollektivtrafikk. I ny rapport anbefales S-tog for å knytte Oslo og Akershus sammen.

Trygge barn på veiene

Trygge barn på veiene

Publisert:

På 70-tallet døde nesten hundre barn på norske veier. Mange ble også hardt skadd. Hittil i år har ingen barn omkommet i trafikken.

Parkerer «overalt»

Parkerer «overalt»

Publisert: - Oppdatert: 27.11.2015 kl 11:30

Fra å være et boligområde hvor få biler sto parkert, har bildet endret seg totalt på Refstad. Personbiler, varebiler og trailere – hvis eiere ikke har tilknytning til området – står nå parkert gatelangs hele døgnet.

Dekker alle dekkbehov

Dekker alle dekkbehov

Publisert:

Dekkvarehuset AS i Østre Aker tilbyr det meste innen dekk - med kunnskap og kvalitet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...