Akers Avis Groruddalen

Ferden endte i grøfta

Ferden endte i grøfta

Publisert:

To unge menn henvendte seg til en tilfeldig person i garasjeanlegget på Stovner senter og truet til seg bilnøklene hans. Ferden endte i grøfta, men gjerningsmennene kom seg unna.

Samferdselsministeren på Økern

Samferdselsministeren på Økern

Publisert:

Økt trafikksikkerhet, bedre trafikkavvikling og reduksjon av miljøulemper som støy og forurensing er målene for prosjektet Ring 3 Ulven-Sinsen. Samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa (Sp) mener prosjektet er et flott eksempel på hva man får til om alle drar i samme retning.

- Bilen kan være din!

- Bilen kan være din!

Publisert:

Våre abonnenter fikk en DM fra Renault forleden, distribuert som et innstikk i avisen. Har du tatt vare på det? Du kan nemlig være den heldige vinneren av en splitter ny bil!

Derfor graves det «over alt» i dalen

Derfor graves det «over alt» i dalen

Publisert:

Gravingen som foregår mange steder har ført til stor frustrasjon blant trafikanter og andre berørte. Men snart sirkulerer det mer miljøvennlig varme i store deler av dalen.

Ikke penger til Fossumdiagonalen

Ikke penger til Fossumdiagonalen

Publisert:

Trondheimsveiens fire felt slynger seg mellom boområder i Groruddalen. Nesten 35.000 biler kjører forbi kun meter fra folks boliger hver dag. Nå reagerer lokale politikere på at byrådet likevel ikke ønsker å prioritere å nedgradere Trondheimsveien.

Nå utvides veien til fire felt

Nå utvides veien til fire felt

Publisert:

Arbeidet med å utvide Nedre Kalbakkvei til fire felt fra Strømsveien til Alfasetveien er nå i full gang. I tillegg skal det lages en ny rundkjøring.

Få ladestasjoner til elbil i Groruddalen

Få ladestasjoner til elbil i Groruddalen

Publisert:

Gratis ladeplasser for elbiler i regi av kommunen popper opp stadig flere steder i byen, men ingen er planlagt i Groruddalen. Synes du det er dumt, bør du tipse Trafikketaten - eller søke om støtte til å lage din egen, slik borettslaget Årvoll Vest har gjort.

Kontrollerte dalens biler

Kontrollerte dalens biler

Publisert:

- Vi er ganske godt fornøyde med 17 reaksjoner på ca 200 kontrollerte biler, sier politibetjent Kristian Berg ved Stovner politistasjon.

- Se over dekkene før ferien

Publisert:

Sjekk dekkene og lufttrykket før du legger ut på lange og krevende bilferie-turer. Slitte dekk øker ulykkesrisikoen betydelig, og kan føre til at det som skulle være en hyggelig ferietur i stedet ender i grøfta.

Nye kameraer skal peke ut trafikksyndere

Nye kameraer skal peke ut trafikksyndere

Publisert:

Statens Vegvesen har gått til innkjøp av mobile kameraer som leser bilnumre fortløpende. Ved en trafik- kontroll betyr det at du kan kjøre rett forbi hvis bilens papirer er i orden.

Vellykket og spennende

Vellykket og spennende

Publisert:

Den nye Hyundai iX35 har ikke vært på det norske marked så veldig lenge, men lenge nok til at den allerede har rukket å markere seg.

31-bussen på skinner

31-bussen på skinner

Publisert:

Aksjonsgruppa «31-bussen på skinner» har sett dagens lys, og allerede på fredag arrangeres det en aksjon for å erstatte bussen med trikk til Tonsenhagen.

- Husk vårsjekken på airconditionanlegget

- Husk vårsjekken på airconditionanlegget

Publisert:

- Sjekk airconditionanlegget når våren kommer, råder Espen Davidsen fra Essostasjonen på Trosterud. Når kjølemediet synker blir effekten mindre.

Dekk-kjempe på Alnabru

Dekk-kjempe på Alnabru

Publisert:

Vianor er en stor nordisk dekk-kjede med hele 52 avdelinger og partnere i Norge. De er representert fra Mandal til Tromsø. Også i Groruddalen er de representert med en avdeling på Alnabru, vis-à-vis Alna senter.

En av de  aller beste i klassen

En av de aller beste i klassen

Publisert:

Opel Insignia har vært på det norske marked i relativt kort tid, men har allerede klart å skaffe seg mange beundrere. Bilen ble kåret til «Årets bil» i Europa for 2009, en pris det er lett å slutte seg til. Bilen strutter av selvtillit.

Citroën DS3 introdusert

Citroën DS3 introdusert

Publisert:

Citroën-fabrikken ligger ikke på latsiden. For bare noen få uker siden ble nye C3 introdusert, en bil som kommer på det norske marked i april. For en uke siden ble Citroën DS3 introdusert i Paris for europeisk presse, og der var Akers Avis Groruddalen representert. Dette er den første ...

Trivelig og artig småbil

Trivelig og artig småbil

Publisert:

En skal ikke ha oppholdt seg lenge i en Hyundai i20 før en føler seg vel. Og raskt forstår du hvorfor nettopp denne bilen har så gode salgsresultater, mens mange av konkurrentene sliter med salgstallene. Det er en enkel og grei bil, som ser bra ut og som kjører godt.

Snorklipp for Norges største

Snorklipp for Norges største

Publisert:

Forleden åpnet Toyota Norge sitt nye bilanlegg i Kabelgaten 2 på Økern. Dette anlegget er Norges største og flotteste bilanlegg for Toyota. Anlegget har reist seg på rekordtid, da det tok 13 måneder og to uker fra spaden ble satt i jorda til den japanske ambassadøren i Norge klippet snora og ...

Søndag er den her igjen

Søndag er den her igjen

Publisert:

Søndag må du igjen slippe opp gassen på Trondheimsveien mellom Grorud og Sinsen. For sjette år på rad settes fartsgrensa ned fra 80 til 60 km/t gjennom vinteren.

Citroën DS3 - et nytt sjarmtroll

Citroën DS3 - et nytt sjarmtroll

Publisert:

For bare noen få dager siden ble Citroëns nye sjarmtroll DS3 vist for publikum for første gang. Vi her hjemme i Norge må nok vente til våren før bilen kommer hit. Men allerede i desember er det mulig å bestille bilen.

Ivan gjør bilen din vinterklar

Ivan gjør bilen din vinterklar

Publisert:

Lik det eller ikke, men ufravikelig går vi en sen høst og vinter i møte. En tid som vi vet ikke er den aller beste for bilen.

Besøkte Europas mest moderne bilfabrikk

Besøkte Europas mest moderne bilfabrikk

Publisert:

For bare noen dager siden åpnet Hyundai sin nye bilfabrikk utenfor industribyen Ostrava i Tsjekkia. Fagfolk benevner denne nye fabrikken som Europas mest moderne, og Groruddalen var representert ved besøket.

- Støyende trafikk nær døgnet rundt

- Støyende trafikk nær døgnet rundt

Publisert:

Veitvet-beboer Thor Møkkelgjerd er lei av støyende trafikk på Veitvetveien til alle døgnets tider.

Citroën C3 i ny versjon

Citroën C3 i ny versjon

Publisert:

C3 har vært en suksess for Citroën-fabrikken. Den har vært en bestselger som er solgt i mer en to millioner eksemplarer. Bilen har vært på markedet såpass lenge at fabrikken bestemte seg for å lansere en helt ny Citroën C3. En bil det stilles store forventninger til.

Moteshow for elbiler

Moteshow for elbiler

Publisert:

Høsten er tiden når de nye bilmodellene vises, på forskjellige bilutstillinger rundt omkring i Europa og i verden for øvrig. Det er her vi får se alt det nye som kommer. Alle med sin spesialitet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...