Citroën DS3 introdusert

Citroën DS3 introdusert

Publisert:

Citroën-fabrikken ligger ikke på latsiden. For bare noen få uker siden ble nye C3 introdusert, en bil som kommer på det norske marked i april. For en uke siden ble Citroën DS3 introdusert i Paris for europeisk presse, og der var Akers Avis Groruddalen representert. Dette er den første ...

Trivelig og artig småbil

Trivelig og artig småbil

Publisert:

En skal ikke ha oppholdt seg lenge i en Hyundai i20 før en føler seg vel. Og raskt forstår du hvorfor nettopp denne bilen har så gode salgsresultater, mens mange av konkurrentene sliter med salgstallene. Det er en enkel og grei bil, som ser bra ut og som kjører godt.

Snorklipp for Norges største

Snorklipp for Norges største

Publisert:

Forleden åpnet Toyota Norge sitt nye bilanlegg i Kabelgaten 2 på Økern. Dette anlegget er Norges største og flotteste bilanlegg for Toyota. Anlegget har reist seg på rekordtid, da det tok 13 måneder og to uker fra spaden ble satt i jorda til den japanske ambassadøren i Norge klippet snora og ...

Søndag er den her igjen

Søndag er den her igjen

Publisert:

Søndag må du igjen slippe opp gassen på Trondheimsveien mellom Grorud og Sinsen. For sjette år på rad settes fartsgrensa ned fra 80 til 60 km/t gjennom vinteren.

Citroën DS3 - et nytt sjarmtroll

Citroën DS3 - et nytt sjarmtroll

Publisert:

For bare noen få dager siden ble Citroëns nye sjarmtroll DS3 vist for publikum for første gang. Vi her hjemme i Norge må nok vente til våren før bilen kommer hit. Men allerede i desember er det mulig å bestille bilen.

Ivan gjør bilen din vinterklar

Ivan gjør bilen din vinterklar

Publisert:

Lik det eller ikke, men ufravikelig går vi en sen høst og vinter i møte. En tid som vi vet ikke er den aller beste for bilen.

Besøkte Europas mest moderne bilfabrikk

Besøkte Europas mest moderne bilfabrikk

Publisert:

For bare noen dager siden åpnet Hyundai sin nye bilfabrikk utenfor industribyen Ostrava i Tsjekkia. Fagfolk benevner denne nye fabrikken som Europas mest moderne, og Groruddalen var representert ved besøket.

- Støyende trafikk nær døgnet rundt

- Støyende trafikk nær døgnet rundt

Publisert:

Veitvet-beboer Thor Møkkelgjerd er lei av støyende trafikk på Veitvetveien til alle døgnets tider.

Citroën C3 i ny versjon

Citroën C3 i ny versjon

Publisert:

C3 har vært en suksess for Citroën-fabrikken. Den har vært en bestselger som er solgt i mer en to millioner eksemplarer. Bilen har vært på markedet såpass lenge at fabrikken bestemte seg for å lansere en helt ny Citroën C3. En bil det stilles store forventninger til.

Moteshow for elbiler

Moteshow for elbiler

Publisert:

Høsten er tiden når de nye bilmodellene vises, på forskjellige bilutstillinger rundt omkring i Europa og i verden for øvrig. Det er her vi får se alt det nye som kommer. Alle med sin spesialitet.

Familiebil som gleder

Familiebil som gleder

Publisert:

Så har Citroën-fabrikken klart det igjen. Klart å skape en bil som skiller seg ut fra mengden, en bil med avansert teknologi, en familiebil med gode plassforhold og gode kjøreegenskaper i tråd med lange Citroën-tradisjoner. Vi snakker om den nye Citroën C3 Picasso.

Ikke t-bane til GranittRock?

Ikke t-bane til GranittRock?

Publisert:

Grorudbanen er planlagt stengt helga GranittRock arrangeres. Nå jobbes det med å unngå dette, etter tips fra Akers Avis Groruddalen.

Til Tsjekkia i 2CV

Til Tsjekkia i 2CV

Publisert:

Torbjørn Brenna setter kursen mot Tsjekkia med sin røde 2CV. Han skal på verdenstreffet for 2CV-fans.

- Nå må kommunen  se og få ut finger’n

- Nå må kommunen se og få ut finger’n

Publisert:

Grorud bydelsutvalg etterlyser fortgang i planarbeidet for Fossumdiagonalen, Trondheimsveien og Østre Aker vei. Lite har skjedd etter at planprogrammet var ute på høring høsten 2007.

Mangler fremdeles støyskjerming

Mangler fremdeles støyskjerming

Publisert:

Terje Karlson og Lars Karlsen skjønner ikke at huset bak dem ikke kvalifiserer støyskjerming.

Tenker miljø - gir mindre gass

Tenker miljø - gir mindre gass

Publisert:

Schenker AS har miljøsertifisert de første transportørene i konsernet. Veøy Øst AS er nå en miljøgodkjent transportør.

Hyundai på Kalbakken

Hyundai på Kalbakken

Publisert:

Kroghs Bilsalg ble opprettet i 1983, og i 1995 flyttet de inn i moderne lokaler i Bedriftsveien på Kalbakken. I 2008 var det Harald Sachweh som overtok. Foruten en stor og trivelig salgshall har bedriften motorverksted og verksted for karosseri. Med andre ord: et komplett bilanlegg.

Smart liten nykommer

Smart liten nykommer

Publisert:

Den er forholdsvis ny på det norske markedet, men publikumsinteressen rundt denne lille, men smarte bilen har vært stor. Dette er en helt genial bybil, den tar liten plass, den bruker lite drivstoff og den er kvikk selv med en 1,0 liters motor på 68 hester.

Kolliderte med elg på Grorud

Publisert:

Motorsyklist på Grorud med ublidt møte med skogens konge. Heldigvis gikk det bra med mannen, men elgen kan ha fått skader.

Litt lavere fart - og du redder livet

Litt lavere fart - og du redder livet

Publisert:

Et par kilometer lavere fart kan bety forskjellen på liv og død i trafikken. Denne uka gikk startskuddet for Statens vegvesen og politiets kampanje for å få ned farten med justisminister Knut Storberget (Ap) i førersetet.

Groruddalens «dekkbaron»

Groruddalens «dekkbaron»

Publisert:

Bare 23 år gammel har han allerede rukket langt, og fortsetter han i samme spor blir DekkGiganten definitivt en aktør å regne med blant dekk- og felg-leverandører her i landet.

Vårtreff med VW

Vårtreff med VW

Publisert:

Tradisjonen tro arrangerte Oslo Volkswagen Club sitt årlige «Vårtreff» på Valle Hovin med etterfølgende «Vårcruise» opp til Frognerseteren den nærmeste helgen etter 1. mai. Som tidligere år trekker Anne Berit Rebene fra Årvoll i trådene.

Tungtransportnettet tar form

Tungtransportnettet tar form

Publisert:

En tungtransportplan for Groruddalen har vært ønsket i over 30 år. Nå er en slik plan i ferd med å ta form.

Picasso på Kalbakken

Picasso på Kalbakken

Publisert:

Begeistringen var stor da Picasso dukket opp på Kalbakken forleden. Det er selvsagt ikke kunstneren som har kommet hit til Groruddalen, men den nye Citroen C3 Picasso. Det er ikke vanskelig å finne likhetstrekk med kunstnerens stil og designet på bilen. De har på mange måter noe felles.

Prikken over I-en

Prikken over I-en

Publisert:

Den nye Opel Insignia Sports Tourer er like rundt hjørnet for salg i Norge. Bilen blir imøtesett med spenning og forventning hos svært mange av kunder som er ute etter nettopp en slik bil.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...