Akers Avis Groruddalen

Familiebil som gleder

Familiebil som gleder

Publisert:

Så har Citroën-fabrikken klart det igjen. Klart å skape en bil som skiller seg ut fra mengden, en bil med avansert teknologi, en familiebil med gode plassforhold og gode kjøreegenskaper i tråd med lange Citroën-tradisjoner. Vi snakker om den nye Citroën C3 Picasso.

Ikke t-bane til GranittRock?

Ikke t-bane til GranittRock?

Publisert:

Grorudbanen er planlagt stengt helga GranittRock arrangeres. Nå jobbes det med å unngå dette, etter tips fra Akers Avis Groruddalen.

Til Tsjekkia i 2CV

Til Tsjekkia i 2CV

Publisert:

Torbjørn Brenna setter kursen mot Tsjekkia med sin røde 2CV. Han skal på verdenstreffet for 2CV-fans.

- Nå må kommunen  se og få ut finger’n

- Nå må kommunen se og få ut finger’n

Publisert:

Grorud bydelsutvalg etterlyser fortgang i planarbeidet for Fossumdiagonalen, Trondheimsveien og Østre Aker vei. Lite har skjedd etter at planprogrammet var ute på høring høsten 2007.

Mangler fremdeles støyskjerming

Mangler fremdeles støyskjerming

Publisert:

Terje Karlson og Lars Karlsen skjønner ikke at huset bak dem ikke kvalifiserer støyskjerming.

Tenker miljø - gir mindre gass

Tenker miljø - gir mindre gass

Publisert:

Schenker AS har miljøsertifisert de første transportørene i konsernet. Veøy Øst AS er nå en miljøgodkjent transportør.

Hyundai på Kalbakken

Hyundai på Kalbakken

Publisert:

Kroghs Bilsalg ble opprettet i 1983, og i 1995 flyttet de inn i moderne lokaler i Bedriftsveien på Kalbakken. I 2008 var det Harald Sachweh som overtok. Foruten en stor og trivelig salgshall har bedriften motorverksted og verksted for karosseri. Med andre ord: et komplett bilanlegg.

Smart liten nykommer

Smart liten nykommer

Publisert:

Den er forholdsvis ny på det norske markedet, men publikumsinteressen rundt denne lille, men smarte bilen har vært stor. Dette er en helt genial bybil, den tar liten plass, den bruker lite drivstoff og den er kvikk selv med en 1,0 liters motor på 68 hester.

Kolliderte med elg på Grorud

Publisert:

Motorsyklist på Grorud med ublidt møte med skogens konge. Heldigvis gikk det bra med mannen, men elgen kan ha fått skader.

Litt lavere fart - og du redder livet

Litt lavere fart - og du redder livet

Publisert:

Et par kilometer lavere fart kan bety forskjellen på liv og død i trafikken. Denne uka gikk startskuddet for Statens vegvesen og politiets kampanje for å få ned farten med justisminister Knut Storberget (Ap) i førersetet.

Groruddalens «dekkbaron»

Groruddalens «dekkbaron»

Publisert:

Bare 23 år gammel har han allerede rukket langt, og fortsetter han i samme spor blir DekkGiganten definitivt en aktør å regne med blant dekk- og felg-leverandører her i landet.

Vårtreff med VW

Vårtreff med VW

Publisert:

Tradisjonen tro arrangerte Oslo Volkswagen Club sitt årlige «Vårtreff» på Valle Hovin med etterfølgende «Vårcruise» opp til Frognerseteren den nærmeste helgen etter 1. mai. Som tidligere år trekker Anne Berit Rebene fra Årvoll i trådene.

Tungtransportnettet tar form

Tungtransportnettet tar form

Publisert:

En tungtransportplan for Groruddalen har vært ønsket i over 30 år. Nå er en slik plan i ferd med å ta form.

Picasso på Kalbakken

Picasso på Kalbakken

Publisert:

Begeistringen var stor da Picasso dukket opp på Kalbakken forleden. Det er selvsagt ikke kunstneren som har kommet hit til Groruddalen, men den nye Citroen C3 Picasso. Det er ikke vanskelig å finne likhetstrekk med kunstnerens stil og designet på bilen. De har på mange måter noe felles.

Prikken over I-en

Prikken over I-en

Publisert:

Den nye Opel Insignia Sports Tourer er like rundt hjørnet for salg i Norge. Bilen blir imøtesett med spenning og forventning hos svært mange av kunder som er ute etter nettopp en slik bil.

- Skoleveien skal sikres

- Skoleveien skal sikres

Publisert:

Det lover samferdsels- byråd Peter N. Myhre (Frp) etter en befaring med bekymrede beboere, foreldre og Løren skoles rektor i Skogvollveien på Risløkka, hvor han ble orientert om daglige, trafikkfarlige situasjoner.

Saftige bøter til sløve skrapere

Saftige bøter til sløve skrapere

Publisert:

Sløver du med å skrape bilruta fordi du har dårlig tid kan du i verste fall miste lappen. Politiet slår hardt ned på sløve skrapere.

Siw vant en Mini

Siw vant en Mini

Publisert:

Av tre tusen solgte lodd var det Stovner-beboeren Siw Hildengs lodd som sikret vinnerpremien i Strømmen Motormuseums lotteri, en british racing green Mini 1000 fra 1969.

Spennende i ny utgave

Spennende i ny utgave

Publisert:

Opel Agila har vært på det norske markedet i noen år, uten å påkalle den helt store oppmerksomheten. Sent i høst kom den i en ny og spennende utgave. Og denne gang tror vi at Opel Agila vil vinne mange nye venner.

Ny Opel ved juletider

Ny Opel ved juletider

Publisert:

Mot slutten av året kommer nye Opel Insignia inn i våre salgslokaler. En bil som er stappfull av ny teknologi, lekker linjeføring og kjøreegenskaper i toppklasse.

Moderne SUV med lasteplan

Moderne SUV med lasteplan

Publisert:

Vi har tidligere prøvekjørt SsangYoung Actyon, men nå har bilen gjennomgått en rekke forbedringer og fremstår som en traust arbeidshest hvor du er omgitt av en rekke tiltrekkende luksusdetaljer, og mange fine opplevelsesmuligheter.

Liten og tøff

Liten og tøff

Publisert:

Så er lille Fiat 500 tilbake på norske veier igjen etter at Fiat-fabrikken sluttet å produsere den for en del år siden. Første gang vi så Fiat 500 var i 1957, og for mange vil nok nye Fiat 500 vekke nostalgiske minner fra den tiden.

Ny Ford Fiesta

Ny Ford Fiesta

Publisert:

Høsten bringer alltid med seg nye nytt og spennende når det gjelder bil. 32 år og 12 millioner biler etter debuten i 1976 er Ford klar til å lansere en helt ny Fiesta-generasjon.

Nyheter fra Hyundai

Nyheter fra Hyundai

Publisert:

Under den store bilutstillingen i Paris nå i høst vil Hyundai vise hele seks nye modeller. Hyundai vil benytte denne anledningen til å vise flere modeller som er designet og bygd for Europeiske forhold.

Status for aksjon skolestart

Status for aksjon skolestart

Publisert:

68 kilometer i timen i 40-sone førte til at én bilist mistet førerkortet under årets «Aksjon skolestart» i Groruddalen. Totalt skrev politiet ut 89 bøter. Det er tre flere enn i fjor.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...