Akers Avis Groruddalen

Redd det snart smeller

Redd det snart smeller

Publisert:

Beboer i Ribstonveien på Refstad, Arne Bamer, har kontaktet politiet, men ingen gjør noe med den farlige trafikksituasojnen som oppstår i Ribstonveien i forbindelse med et langvarig anleggsarbeid.

En reise på 1. klasse

En reise på 1. klasse

Publisert:

For noen år siden da Citroën presenterte sin første utgave av C5 var europeisk motorpresse stappfull av begeistring og lovord. Mange av oss lurte også på om det var mulig å lage en bil som overgikk denne.

Nye veier på Økern

Nye veier på Økern

Publisert:

Statens vegvesen skal bygge nytt lokalveisystem på Hasle, Valle og Ulven. Arbeidene starter opp i juni måned og er forventet ferdige i 2010. Kontrakten med entreprenøren NCC har en verdi på 290 millioner kroner.

Hestekrefter i massevis på travbanen

Hestekrefter i massevis på travbanen

Publisert:

Ikke før har vi feiret nasjonaldagen, så vil motorsykkelfolket feire sin egen nasjonaldag – og det skjer i form av en gigantisk mønstring på Bjerkebanen kommende søndag.

Fiat 500 er kommet

Fiat 500 er kommet

Publisert:

Så er den endelig kommet til Groruddalen og Norge for øvrig: den lille, men svært tøffe Fiat 500.

Liten, men tøff

Liten, men tøff

Publisert:

Den føler seg sikkert litt ensom i Subaru-familien, den lille Subaru Justy F. Den er den minste, har bare tre sylindre og dessuten trekker den bare på to hjul.

Ble nektet start, men vant løpet

Ble nektet start, men vant løpet

Publisert:

Anders Grøndal var storfavoritt foran årets første utgave av Bjerkesprinten. Og han stilte opp - selv om teamledelsen ikke ville ha ham på startstreken.

Vil bli sett

Vil bli sett

Publisert:

Hvert år dør motorsyklister i kollisjoner mellom bil og mc. Transportøkonomisk institutt har funnet ut at åtte av ti kollisjoner av denne typen skyldes at bilfører ikke overholder vikeplikten fordi han ikke «ser» motorsykkelen.

Fartsfest på Bjerkebanen

Fartsfest på Bjerkebanen

Publisert:

Noen ganger bytter man ut hestekreftene på fire ben - og satser på utøvere som har plassert hestekreftene under panseret. Det er med andre ord klart for den tradisjonelle Bjerkesprinten og blodtrimmede rallybiler på Bjerkebanen.

Stopper ulovlig bilbutikk

Stopper ulovlig bilbutikk

Publisert:

Plan- og bygningsetaten stopper etableringen av en bilbutikk på Sletteløkka 44. Grunnen er at det verken er gitt tillatelse til byggearbeider eller bruksendring på tomta.

Rundtur med Corvette C6

Rundtur med Corvette C6

Publisert:

Corvette C6 har nok av krefter i bakhånd, og du burde nok kontanter i bakhånd om du skal kjøpe en. Vi har prøvd den.

Ta vare på bilen

Ta vare på bilen

Publisert:

Etter en vinter med søle, salt og annen skitt så er bilens overflate ofte temmelig slitt og matt.

Intelligent firehjulsdrift

Intelligent firehjulsdrift

Publisert:

Den nye Saab 9-3 Aero XWD er en nykommer fra Saab-fabrikken. XWD er en firehjulstrekker hvor fordelingen av krefter mellom forhjul og bakhjul styres av en sensor som igjen styres av din personlige kjørestil.

Spennende utseende og ny motor

Spennende utseende og ny motor

Publisert:

Medio april vil den nye Chevrolet Aveo rulle inn på det norske markedet. Bilen vil komme som sedan med både tre og fem dører. Den har et enkelt, men delikat interiør og kommer med en ny motor på 84 HK. Prisen for Aveo LS vil bli 156.900 kr.

Snart tid for å bytte slitte dekk

Snart tid for å bytte slitte dekk

Publisert:

Det ser ut til at våren kommer ekstra tidlig i år. Noen har allerede tatt sjansen på at vinteren er over for denne gang og byttet til sommerdekk. Men det store dekkskiftet kommer nok allikevel rett over påske.

Sparker i gang årets båtsesong

Publisert:

Årets store båtutstilling er godt i gang og vil være åpen i tre dager til. Årets båtutstilling i Varemessen på Lillestrøm føyer seg pent inn i rekken av en stilig, spennende og flott utstilling. Årets båtmesse kom tidlig på året og representerer på mange måter starten på årets ...

Ikke bare plastjolle

Ikke bare plastjolle

Publisert:

Pioner-båtene bli laget på Bjørkelangen og er velkjent for de fleste av oss. Det disse båtene har felles, uansett størrelse, er at de er robuste, tåler en trøkk og godt kan treffe på en stein eller lignende uten at det blir store skader.

Helgebåt fra Nordkapp

Helgebåt fra Nordkapp

Publisert:

Det er flere spennende nyheter å skue på «Sjøen for alle». Hos Nordkapp fant vi årets nye modell Vitesse, en lekker 28 fots weekend-cruiser, eller en helgebåt om en velger å fornorske betegnelsen.

Hotell-direktøren ble bilsjef på Grorud

Hotell-direktøren ble bilsjef på Grorud

Publisert:

Erik W. Ignacius parkerte i fjor som hotelldirektør på Linne. Han har nå blitt varm som daglig leder for Thrane-Steen Nord. Han er ikke født med ski på beina eller med bil i blikket, men det er ikke langt i fra. I dette intervjuet med ham, skal vi fortelle hvorfor.

Fikk ny mekkebil

Fikk ny mekkebil

Publisert:

Kjøretøylinja på Stovner videregående skole fikk utdelt en splitter ny bil av Toyota. Dermed får elevene sjansen til å lære seg ny teknologi til de skal ut i arbeidslivet.

16 fikk bot for ubetalt piggdekkavgift

16 fikk bot for ubetalt piggdekkavgift

Publisert:

Trafikketaten, politiet og Statens vegvesen går nye veier for tryggere trafikk. En felles trafikkontroll på Stovner resulterte i 16 bøter, ett muntlig pålegg og én anmeldelse.

Spennende bekjentskap

Spennende bekjentskap

Publisert:

Mitsubishi hadde noen år med ikke altfor spennende biler. Litt utgått liksom. Derfor er det gledelig å se at Mitsubishi er på banen med en rekke nye og spennende bilmodeller. Ikke minst det siste tilskuddet - Mitsubishi Lancer Sports Sedan.

Praktisk og moderne

Praktisk og moderne

Publisert:

Med lanseringen av Berlingo i 1996, var Citroën med på å skape et nytt og innovativt konsept for flerbruksbiler.

Etterlyser automatisk slokkeanlegg i busser

Etterlyser automatisk slokkeanlegg i busser

Publisert:

Hvert år brenner mer enn 30 busser langs norske veier. Nå etterlyser bransjen krav om automatisk brannslokking i bussene.

Hva synes du om trafikkforholdene i Stovner bydel?

Hva synes du om trafikkforholdene i Stovner bydel?

Publisert:

Tirsdag skal Jan Arild Linja (Frp) møte Samferdselsetaten for å ta opp problemer med brøyting, strøing, trafikk og fortau i Stovner bydel. Han vil gjerne vite hva du mener kan bli bedre.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...