- Skoleveien skal sikres

- Skoleveien skal sikres

Publisert:

Det lover samferdsels- byråd Peter N. Myhre (Frp) etter en befaring med bekymrede beboere, foreldre og Løren skoles rektor i Skogvollveien på Risløkka, hvor han ble orientert om daglige, trafikkfarlige situasjoner.

Saftige bøter til sløve skrapere

Saftige bøter til sløve skrapere

Publisert:

Sløver du med å skrape bilruta fordi du har dårlig tid kan du i verste fall miste lappen. Politiet slår hardt ned på sløve skrapere.

Siw vant en Mini

Siw vant en Mini

Publisert:

Av tre tusen solgte lodd var det Stovner-beboeren Siw Hildengs lodd som sikret vinnerpremien i Strømmen Motormuseums lotteri, en british racing green Mini 1000 fra 1969.

Spennende i ny utgave

Spennende i ny utgave

Publisert:

Opel Agila har vært på det norske markedet i noen år, uten å påkalle den helt store oppmerksomheten. Sent i høst kom den i en ny og spennende utgave. Og denne gang tror vi at Opel Agila vil vinne mange nye venner.

Ny Opel ved juletider

Ny Opel ved juletider

Publisert:

Mot slutten av året kommer nye Opel Insignia inn i våre salgslokaler. En bil som er stappfull av ny teknologi, lekker linjeføring og kjøreegenskaper i toppklasse.

Moderne SUV med lasteplan

Moderne SUV med lasteplan

Publisert:

Vi har tidligere prøvekjørt SsangYoung Actyon, men nå har bilen gjennomgått en rekke forbedringer og fremstår som en traust arbeidshest hvor du er omgitt av en rekke tiltrekkende luksusdetaljer, og mange fine opplevelsesmuligheter.

Liten og tøff

Liten og tøff

Publisert:

Så er lille Fiat 500 tilbake på norske veier igjen etter at Fiat-fabrikken sluttet å produsere den for en del år siden. Første gang vi så Fiat 500 var i 1957, og for mange vil nok nye Fiat 500 vekke nostalgiske minner fra den tiden.

Ny Ford Fiesta

Ny Ford Fiesta

Publisert:

Høsten bringer alltid med seg nye nytt og spennende når det gjelder bil. 32 år og 12 millioner biler etter debuten i 1976 er Ford klar til å lansere en helt ny Fiesta-generasjon.

Nyheter fra Hyundai

Nyheter fra Hyundai

Publisert:

Under den store bilutstillingen i Paris nå i høst vil Hyundai vise hele seks nye modeller. Hyundai vil benytte denne anledningen til å vise flere modeller som er designet og bygd for Europeiske forhold.

Status for aksjon skolestart

Status for aksjon skolestart

Publisert:

68 kilometer i timen i 40-sone førte til at én bilist mistet førerkortet under årets «Aksjon skolestart» i Groruddalen. Totalt skrev politiet ut 89 bøter. Det er tre flere enn i fjor.

Redd det snart smeller

Redd det snart smeller

Publisert:

Beboer i Ribstonveien på Refstad, Arne Bamer, har kontaktet politiet, men ingen gjør noe med den farlige trafikksituasojnen som oppstår i Ribstonveien i forbindelse med et langvarig anleggsarbeid.

En reise på 1. klasse

En reise på 1. klasse

Publisert:

For noen år siden da Citroën presenterte sin første utgave av C5 var europeisk motorpresse stappfull av begeistring og lovord. Mange av oss lurte også på om det var mulig å lage en bil som overgikk denne.

Nye veier på Økern

Nye veier på Økern

Publisert:

Statens vegvesen skal bygge nytt lokalveisystem på Hasle, Valle og Ulven. Arbeidene starter opp i juni måned og er forventet ferdige i 2010. Kontrakten med entreprenøren NCC har en verdi på 290 millioner kroner.

Hestekrefter i massevis på travbanen

Hestekrefter i massevis på travbanen

Publisert:

Ikke før har vi feiret nasjonaldagen, så vil motorsykkelfolket feire sin egen nasjonaldag – og det skjer i form av en gigantisk mønstring på Bjerkebanen kommende søndag.

Fiat 500 er kommet

Fiat 500 er kommet

Publisert:

Så er den endelig kommet til Groruddalen og Norge for øvrig: den lille, men svært tøffe Fiat 500.

Liten, men tøff

Liten, men tøff

Publisert:

Den føler seg sikkert litt ensom i Subaru-familien, den lille Subaru Justy F. Den er den minste, har bare tre sylindre og dessuten trekker den bare på to hjul.

Ble nektet start, men vant løpet

Ble nektet start, men vant løpet

Publisert:

Anders Grøndal var storfavoritt foran årets første utgave av Bjerkesprinten. Og han stilte opp - selv om teamledelsen ikke ville ha ham på startstreken.

Vil bli sett

Vil bli sett

Publisert:

Hvert år dør motorsyklister i kollisjoner mellom bil og mc. Transportøkonomisk institutt har funnet ut at åtte av ti kollisjoner av denne typen skyldes at bilfører ikke overholder vikeplikten fordi han ikke «ser» motorsykkelen.

Fartsfest på Bjerkebanen

Fartsfest på Bjerkebanen

Publisert:

Noen ganger bytter man ut hestekreftene på fire ben - og satser på utøvere som har plassert hestekreftene under panseret. Det er med andre ord klart for den tradisjonelle Bjerkesprinten og blodtrimmede rallybiler på Bjerkebanen.

Stopper ulovlig bilbutikk

Stopper ulovlig bilbutikk

Publisert:

Plan- og bygningsetaten stopper etableringen av en bilbutikk på Sletteløkka 44. Grunnen er at det verken er gitt tillatelse til byggearbeider eller bruksendring på tomta.

Rundtur med Corvette C6

Rundtur med Corvette C6

Publisert:

Corvette C6 har nok av krefter i bakhånd, og du burde nok kontanter i bakhånd om du skal kjøpe en. Vi har prøvd den.

Ta vare på bilen

Ta vare på bilen

Publisert:

Etter en vinter med søle, salt og annen skitt så er bilens overflate ofte temmelig slitt og matt.

Intelligent firehjulsdrift

Intelligent firehjulsdrift

Publisert:

Den nye Saab 9-3 Aero XWD er en nykommer fra Saab-fabrikken. XWD er en firehjulstrekker hvor fordelingen av krefter mellom forhjul og bakhjul styres av en sensor som igjen styres av din personlige kjørestil.

Spennende utseende og ny motor

Spennende utseende og ny motor

Publisert:

Medio april vil den nye Chevrolet Aveo rulle inn på det norske markedet. Bilen vil komme som sedan med både tre og fem dører. Den har et enkelt, men delikat interiør og kommer med en ny motor på 84 HK. Prisen for Aveo LS vil bli 156.900 kr.

Snart tid for å bytte slitte dekk

Snart tid for å bytte slitte dekk

Publisert:

Det ser ut til at våren kommer ekstra tidlig i år. Noen har allerede tatt sjansen på at vinteren er over for denne gang og byttet til sommerdekk. Men det store dekkskiftet kommer nok allikevel rett over påske.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...