ANNONSE
Groruddalen

Nå er hotelldørene åpnet

ÅPNE DØRER: Hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel & Conference Center Oslo Alna, Guro Øsmundset, er strålende fornøyd med at hun endelig kan ønske velkommen til hotellet igjen.

ÅPNE DØRER: Hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel & Conference Center Oslo Alna, Guro Øsmundset, er strålende fornøyd med at hun endelig kan ønske velkommen til hotellet igjen.

For et par uker siden kunne endelig Radisson Blu Hotel & Conference Center Oslo Alna dørene etter å ha vært midlertidig stengt på grunn av koronasituasjonen.

Publisert:

ANNONSE

– Endelig. Dette har vi sett fram til, smiler hotelldirektør Guro Øsmundset.

Hotellet har allerede ønsket de første gjestene velkommen.

– Vi har også gjennomført den første møtevirksomheten. Et lokalt borettslag holdt nylig sitt årsmøte her.

Rutiner

Hotellet har implementert Radisson Hotel Groups oppdaterte og omfattende renholds- og hygieneprogram for å sikre gjestenes, medarbeidernes og samarbeidspartnernes sikkerhet og trygghet.

– Det har vi vært særdeles nøye med. Vi har oppdatert våre strenge rutiner for renhold og hygiene og vi har blant annet større avstand mellom gjestene, hyppigere rengjøring og stasjoner med hånddesinfisering for å sikre at gjestene får et trygt og godt opphold hos oss, forsikrer Øsmundset.

Som en ytterligere bekreftelse på nettopp dette, kan hun legge til at hotell-gruppen gjennomfører en global forpliktelse knyttet til økt renslighet og hygiene.

– Vi har lansert Radisson Hotels Safety Protocol, som er et nytt program for grundige renslighets- og desinfiseringsprosedyrer på våre hoteller. Dette gjøres i samarbeid med SGS, som er verdens ledende inspeksjons-, verifiserings-, test- og sertifiseringsselskap.

– De nye retningslinjene innebærer mange nye rutiner for håndtering av smittevern, samt opplæring av personalet.

Med åpne armer

Hotellet er først og fremst et konferansehotell, og da i første omgang bedriftsmarkedet. Nå som landet åpnes mer og mer ser hun med stor optimisme fremover.

– Vi føler oss sikre på at konferansedelen sakte men sikkert vil komme tilbake til det tilnærmelsesvis «normale» etter sommerferien. Da vil vi stå klare til å ta imot med åpne armer. Men årets internasjonale sommerturistsesong er en saga blott. Vi må bare slå fast at den er borte. Nå åpnes det for mer innreise fra Europa, så vi har kanskje noe å hente der, sier hun.

– Men vi håper selvsagt at de mange nordmenn som nå legger ut på bilferie i eget land finner vårt hotell som et godt alternativ. Vi ligger meget sentralt til i så tilfelle uansett hvor i landet man kommer fra, oppfordrer Øsmundset.Selv om dørene på hotellet nå er åpnet, vil restauranten midlertidig holdes stengt en periode fremover.

– Vi følger myndighetenes retningslinjer, og serverer derfor ikke frokostbuffet inntil videre, men serverer heller frokost til gjestene i take-away forpakninger. Når restauranten åpnes igjen ser vi også fram til at lokalbefolkningen på nytt «stikker innom» og benytter seg av den – og etter hvert vil også «pizza-huset» vårt komme i gang, forsikrer en optimist hotelldirektør.

Nøkkelord

ANNONSE