Kroa mot nye høyder

Kroa mot nye høyder

Publisert:

Gjennom mer enn 50 år har groruddøler og folk fra «halve Norge» latt seg servere velsmakende mat av hyggelig personale i naturskjønne omgivelser oppe i skogkledde omgivelser hos Morten's Kro på Gjelleråsen.

Ser lyst på fremtiden

Ser lyst på fremtiden

Publisert: - Oppdatert: 01.08.2018 kl 16:26

Quality Hotel 33 på Økern har nylig feiret sitt 10-årsjubileum. Med ny direktør ser man lyst på fremtiden og har klare mål om å bli enda bedre.

Lagerbedrifter blir presset ut

Prishopp på næringslokaler i Groruddalen:

Lagerbedrifter blir presset ut

Publisert:

Nye boligprosjekter fortrenger lager- og logistikkindustrien. En utvikling som kryper seg mer og mer oppover i Groruddalen.

Fra advokat til smykkedesigner

Fra advokat til smykkedesigner

Publisert: - Oppdatert: 16.07.2018 kl 16:30

Nylig ble Monica Bakka fra Linderud månedens designer i en anerkjent gullsmedforretning.

Solgt for to milliarder

Alna senter

Solgt for to milliarder

Publisert:

Alna senter er solgt for to milliarder kroner. Kjøper er Norgesgruppen-eier Johan Johannson og familien. Kjøpet er gjort gjennom familieselskapet Joh Johannson Eiendom.

Trives hos Zodiac

Inkluderingsdugnad i arbeidslivet:

Trives hos Zodiac

Publisert:

Fritz Hansen (51) fra Haugenstua smiler fornøyd der han viser oss det store lageret til Zodiac. Tidligere jobbet han hos Elkjøp på Carl Berner, men når den virksomheten måtte pakke ned i slutten av mars i fjor, ble Fritz arbeidsledig.

Styling av boligen: Blikk for detaljer

Tema «Hus, hjem og hage»

Styling av boligen: Blikk for detaljer

Publisert: - Oppdatert: 24.04.2018 kl 21:27

Du har kanskje lagt merke til det i Finn-annonser og meglerprospektene: boliger til salgs ser generelt veldig innbydende ut. Har virkelig det norske folk såpass greie på interiør? Eller har de kanskje fått litt hjelp...?

Tropevarme på Grorud

Tropevarme på Grorud

Publisert:

Selv om kulda for lengst har inntatt Groruddalen, så har «Tropestua» på Grorud funnet en løsning. Der blir du møtt av sydenvarme og kommer kanskje ut derfra med en ny fisk eller to?

Eie på hjemmebane i nye Veitvet senter

Eie på hjemmebane i nye Veitvet senter

Publisert: - Oppdatert: 25.01.2018 kl 11:50

Eiendomsmeglerfirmaet Eie har åpnet på Veitvet og byr på en imponerende lokalkunnskap når de skal selge boliger.

Rekordår for Grorud

Senteråret 2017:

Rekordår for Grorud

Publisert: - Oppdatert: 25.01.2018 kl 11:51

Med nye fellesarealer innvendig og flere nye butikker kan senterleder Jorunn Røed på Grorud senter smile bredt over året hun nettopp har lagt bak seg.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...