GOST MOTTATT: Leilighetene i Ammerud Stasjon er populære og nesten alle er solgt. Her sett fra Trondheimsveien.
GOST MOTTATT: Leilighetene i Ammerud Stasjon er populære og nesten alle er solgt. Her sett fra Trondheimsveien. Bilde 1 av 3
HØYT OVER BAKKEN: Ammerud Stasjon har grøntarealer til beboerne og takterrasse.
HØYT OVER BAKKEN: Ammerud Stasjon har grøntarealer til beboerne og takterrasse. Bilde 2 av 3
Kommunikasjonssjef i Fredensborg Bolig, Erlend Ellingsen.
Kommunikasjonssjef i Fredensborg Bolig, Erlend Ellingsen. Bilde 3 av 3

Ammerud Stasjon – nesten alle leilighetene er solgt

Kun et lite antall leiligheter er fremdeles tilgjengelige, opplyser Fredensborg Bolig, og legger til at kjøperne enten er fra eller har en annen tilknytning til området Ammerud.

To år med bygging er over, og i september kunne naboene på Ammerud flytte inn. Ammerud Stasjon innebærer 59 leiligheter, og pr. mandag var det kun fem som fremdeles ikke var solgt. Kjøperne er ulike grupper; både småbarnsforeldre, godt voksne og så videre. Mange av kjøperne har også en eller annen form for tilknytning til området Ammerud, opplyser kommunikasjonssjef i Fredensborg Bolig, Erlend Ellingsen.

– Det er generelt et prosjekt som har appellert til en variert kundegruppe, men vi ser at de fleste er fra eller har tilknytning til området. Ammerud Stasjon er et av få nye leilighetsbygg i området med heis direkte opp fra garasjeanlegget, noe som er viktig for en voksen kjøpergruppe. Par og yngre er mest interessert i to- og treromsleilighetene.

Fredensborg Bolig er godt fornøyd med hvordan prosjektet Ammerud Stasjon er blitt seende ut, sier han, og legger til at det har mange spennende kvaliteter.

Kommunikasjonssjef i Fredensborg Bolig, Erlend Ellingsen.

Beliggenheten med flott utsikt og gode solforhold er selvsagt viktig, men også prosjektets utforming og materialvalg er utslagsgivende. Det er tøffelavstand til den nye dagligvarebutikken, og private uteplasser og godt inneklima teller positivt.

– Ammerud Stasjon er et flott prosjekt med nærhet til marka og ulike servicetilbud, samtidig som det kun ligger en kort t-banetur fra Oslo Sentrum.

– Avgjørende for satsingen

Som nevnt er det kun fem leiligheter som fremdeles ikke er solgt.

– Dette inkluderer flotte fire-romsleiligheter som er klare for overtagelse når det måtte passe. Nå har vi også en fullt møblert leilighet å vise fram for interesserte.

Ellingsen sier til avisa at de tilbyr gunstige finansieringsmodeller med lave bokostnader og mulighet for avdragsfrihet i ti år.

HØYT OVER BAKKEN: Ammerud Stasjon har grøntarealer til beboerne og takterrasse.

– Når forventer dere at alle er solgt?

– Det er selvsagt alltid vanskelig å spå, men det er ikke mange usolgte leiligheter igjen. Tross et mer utfordrende boligmarked opplever vi god interesse så det lønner seg å være rask.

Ammerud Stasjon ligger tett på t-banen og forholdsvis nær Trondheimsveien, men er ikke plaget av støy, sier han.

– Det var selvsagt avgjørende for satsingen på takterrassene og de grønne utearealene.