Foto:
Foto:Bilde 1 av 2
Foto:
Foto:Bilde 2 av 2

Brakkerigg brenner ved Sletteløkka

For bare kort tid siden begynte det å brenne i en brakkerigg med boliger ved Sletteløkka. Brakkeriggen ligger inne på tomta til gamle Schanches gartneri og hagesenter. Ingen mennesker er skadet i brannen, men fire er evakuert.

Brannvesenet har kontroll på brannen ved Sletteløkka

Brannvesenet ble møtt av åpne flammer da de rykket ut til en brann i en brakkerigg ved Sletteløkka i dag cirka klokka 13.20. Man fryktet spredningsfare, men etter forholdsvis kort tid fikk brannvesenet kontroll og kunne konstatere at spredningsfaren ikke var så stor som først fryktet.

Det var likevel dramatisk innledningsvis. Avisens fotograf, Tom Evensen, som var tidlig på stedet, fortalte om stor røykutvikling og flammer som sto ut av vinduet der brannen antakelig startet. Brannvesenet og politi var raskt på stedet med store styrker.

Nå – rett før klokka 14.00 – driver brannvesenet med etterslukking. Ingen var til stede i den aktuelle leiligheten, men fire personer ble evakuert fra stedet. Brannårsaken er ukjent.

Brakkeriggen ligger på tomta til gamle Schanches gartneri og hagesenter, i enda eldre tider kjent som småbruket Veitvet gård. Etter at gartneriet ble lagt ned er området brukt til ulike virksomheter. En periode var det salg av bruktbiler her, senere ble det satt opp arbeidsbrakker for pendlere.

Området ligger tett inntil Trondheimsveien, rett etter avkjøringen til Sletteløkka og Rødtvet. Rødtvet gård og Rødtvet skole ligger rett oppi bakken.