EMOSJONELT MØTE: Dariela og Sezar Dokic-Duran kan beskue hele Ulvenkroken i en glassmonter. Men nå fikk de også anledning til å kunne komme inn i sin egen leilighet som er mer eller mindre ferdigstilt. For Daria ble det ekstra sterkt endelig å «komme hjem».
EMOSJONELT MØTE: Dariela og Sezar Dokic-Duran kan beskue hele Ulvenkroken i en glassmonter. Men nå fikk de også anledning til å kunne komme inn i sin egen leilighet som er mer eller mindre ferdigstilt. For Daria ble det ekstra sterkt endelig å «komme hjem». FOTO: Rolf E. WulffBilde 1 av 8
ENESTE INNGANG: Ulvenkroken er fremdeles en byggeplass, dermed måtte de kommende beboerne for anledningen ta veien gjennom garasjeanlegget for å få kunne beskue sin nye bolig.
ENESTE INNGANG: Ulvenkroken er fremdeles en byggeplass, dermed måtte de kommende beboerne for anledningen ta veien gjennom garasjeanlegget for å få kunne beskue sin nye bolig. FOTO: Rolf E. WulffBilde 2 av 8
LUFTIG PLASS: Det ble fellesmøte for de nye leilighetseierne på takterrasen, før man delte seg opp etasjevis for å inspisere egne leiligheter.
LUFTIG PLASS: Det ble fellesmøte for de nye leilighetseierne på takterrasen, før man delte seg opp etasjevis for å inspisere egne leiligheter. FOTO: Rolf E. WulffBilde 3 av 8
Takterrassen i Ulvenkroken kan by på flott utsikt.
Takterrassen i Ulvenkroken kan by på flott utsikt. FOTO: Rolf E. WulffBilde 4 av 8
Takterrassen i Ulvenkroken kan by på flott utsikt.
Takterrassen i Ulvenkroken kan by på flott utsikt. FOTO: Rolf E. WulffBilde 5 av 8
Takterrassen i Ulvenkroken kan by på flott utsikt. Her mot Økern og blant annet kjempebygget Portalen.
Takterrassen i Ulvenkroken kan by på flott utsikt. Her mot Økern og blant annet kjempebygget Portalen. FOTO: Rolf E. WulffBilde 6 av 8
BLIDE FJES: Prosjektleder i OBOS, Anna Vesterhus ( t v) og anleggsleder Pål Lieske Tefre i Veidekke som er Ulvenkrokens entreprenør, kunne ikke ha funnet en mer strålende ettermiddag for å ønske Dariela og Sezar Dokic-Duran velkommen til felles takterrasse, samt befaring av en nesten ferdigstilt leilighet.
BLIDE FJES: Prosjektleder i OBOS, Anna Vesterhus ( t v) og anleggsleder Pål Lieske Tefre i Veidekke som er Ulvenkrokens entreprenør, kunne ikke ha funnet en mer strålende ettermiddag for å ønske Dariela og Sezar Dokic-Duran velkommen til felles takterrasse, samt befaring av en nesten ferdigstilt leilighet. FOTO: Rolf E. WulffBilde 7 av 8
FIKK OPPMÅLINGSOPPDRAG: Ranier ( tv) og Ramon Bautista stilte på vegne av søsteren og datteren som var på ferie - med beskjed om å måle opp litt her og der med tanke på planlegging av interiør. Markedsansvarlig for OBOS/Ulvenkroken, Trine Haagensen, følger med.
FIKK OPPMÅLINGSOPPDRAG: Ranier ( tv) og Ramon Bautista stilte på vegne av søsteren og datteren som var på ferie - med beskjed om å måle opp litt her og der med tanke på planlegging av interiør. Markedsansvarlig for OBOS/Ulvenkroken, Trine Haagensen, følger med. FOTO: Rolf E. WulffBilde 8 av 8

Da Dariela fikk sitt første møte med ny bolig, kom det en uventet reaksjon

Rundt 70 boligkjøpere møtte opp da OBOS inviterte til befaring i deres kommende hjem i Ulvenkroken på Ulven. For Dariela ble det en emosjonell opplevelse.

– Jeg fikk faktisk en tåre i øyekroken. Det ble sterkt å se hva vi egentlig har kjøpt. Dette er vårt nye hjem som vi har ventet lenge på. Muligheten for å se det nesten helt ferdigstilt ble sterkt, smiler Dariela Dokic-Duran.


En fireroms

Ulvenkroken blir helt ferdigstilt i desember, og innflytting vil skje rundt neste årsskifte.
– Første gang vi var her fikk vi naturlig nok ikke helt inntrykk av hvordan det er. Da var det en helt ribbet leilighet. Nå er alt på plass og så ferdig som det er mulig å få det. Det er kun vår egen innredning som gjenstår, for å si det slik, påpeker Sezar Dokic-Duran.
De har kjøpt en fireroms på 95 kvadratmeter i andre etasje.

BLIDE FJES: Prosjektleder i OBOS, Anna Vesterhus ( t v) og anleggsleder Pål Lieske Tefre i Veidekke som er Ulvekrokens entreprenør, kunne ikke ha funnet en mer strålende ettermiddag å ønske Dariela og Sezar Dkoic-Duran velkommen til takterrassen og befaring av en nesten ferdigstilt leilighet. FOTO: Rolf E. Wulff

Stort sett er alle leilighetene ferdige. Men kjeller, garasjeanlegg, boder, ganger, trapper og heis er fremdeles uferdig. Det samme gjelder det som skal bli et flott uteområde – samt felles takterrasse. Og det er nettopp på takterrassen alle ble samlet først – og uten heis for tiden betød det å tråkke seg oppover etasjene. Men innsatsen var verdt det, for det ventet en aldeles flott utsikt på toppen.

Helt perfekt

Dariela og Sezar skuer utover i alle retninger og kan skimte sitt nåværende hjem på Ekeberg i det fjerne.
– Der har vi leid bolig de siste årene. Nå skal vi endelig få vårt eget hjem. Det er faktisk første gang sammen, forteller Dariela.
– Ekeberg er fint, men det er mer avstand mellom det meste og du blir mer avhengig av bil. Nå ønsket vi oss et mer urbant sted å bo uten at det blir for urbant. Sånn sett er Ulven helt perfekt. Gode kommunikasjonsmuligheter nærmest utenfor stuedøra og det meste vi trenger i nærheten – dessuten kort avstand til sentrum, sier Sezan.

Takterrassen på Ulvenkroken kan by på flott utsikt. Her mot Økern og blant annet kjempebygget Portalen. FOTO: Rolf E. Wulff

– Nå passet det også utmerket for vår 16 år gamle datter. Hun er ferdig med ungdomsskolen og skal begynne på Edvard Munch VGS. Da er det lettere å «bryte opp». Dessuten er hun med i Viqueens Cheerleaders som trener i egen hall i Persveien. Det er rundt 100 meter fra leiligheten. Helt suverent. Hun er særdeles fornøyd, understreker Dariela.
– Men vi er alle fornøyde. For oss er dette drømmehjemmet. Vi er heldige som har funnet dette stedet, legger hun til.
– Nå har vi endelig «vært hjemme». Det føles godt, konstaterer Sezan.

ENESTE INNGANG: Ulvenkroken er fremdeles en byggeplass, dermed måtte de kommende beboerne for anledningen ta veien gjennom garasjeanlegget for å få kunne beskue sin nye bolig. FOTO: Rolf E. Wulff

Er overbegeistret

Ranier Bautista og faren Ramon har tatt med seg en tommestokk for å benytte anledningen til å måle opp litt – på oppdrag fra søsteren/datteren som skal flytte inn i en toromsleilighet på 51 kvadratmeter i Ulvenkroken.
– Hun skulle selvsagt likt å ha vært her, men for tiden er hun på ferie, så da fikk vi oppdraget, smiler Ranier.
– Hun er 31 år, og dette er hennes første boligkjøp. Hun er overbegeistret over endelig å ha kommet inn på boligmarkedet, legger pappa Ramon til.
Nå går turen fra Lunden til Ulven.
– Kun et par stasjoner nærmere jobben på Aker Brygge med t-banen, for å si det slik. Men for henne var det viktigste ikke å flytte alt for langt fra familien og selvsagt få egen bolig. For henne er Ulvenkroken på Ulven drømmestedet, sier Ranier.

FIKK OPPMÅLINGSOPPDRAG: Ranier ( tv) og Ramen Bautista stilte på vegne av søsteren og datteren som var på ferie – med beskjed om å måle opp litt her og der i forhold til planlegging av interiør. Markedsansvarlig for OBOS/Ulvenkroken, Trine Haagensen følger med. FOTO: Rolf E. Wulff

Godt inntrykk

Prosjektleder for Ulvenkroken, Anna Vesterhus, stråler om kapp med sola på takterrassen.
– Dette er en av de store dagene, endelig å kunne innby leilighetskjøperne til en befaring når de nye hjemmene deres er nesten helt ferdige. Selv om Ulvenkroken fremdeles er en byggeplass, får de et godt inntrykk av hvordan boligen blir. Det er det første «skikkelige møtet» med deres nye hjem. Det er bare store smil og begeistring – og vi i OBOS er like begeistret som dem på en dag som dette. Det føles godt endelig å ha mulighet til å ta dem med rundt og inn i deres egne leiligheter, slår Anna fast.