Ny kantine feiret med bollefest

Ny kantine feiret med bollefest

Publisert:

Elevene ved ungdomstrinnet på Rommen skole feiret åpningen av skolens nye kantine med boller og sjokolademelk. Endelig har de et koselig sted å spise lunsjen sin.

- Groruddalen starter faktisk her på Teisen

- Groruddalen starter faktisk her på Teisen

Publisert:

Roger Pihl og Jeanette Engeset fra Teisen og Fjellhus møtte kommunal- og regionsdepartementet med oppfordring om å huske på den sørlige delen av Alna bydel i forbindelse med Groruddals-satsingen.

Kulturhus - hvor?

Kulturhus - hvor?

Publisert:

Groruddalens fire bydeler er invitert til å komme med innspill til hvor et regionalt kulturhus skal lokaliseres.

Nå blir det kronerulling på Ellingsrud

Nå blir det kronerulling på Ellingsrud

Publisert:

- Nå setter vi i gang kronerulling for å få arbeidet med oppgradering av Ellingsrudåsen senter i gang, sier leder Mia Larsen og medlem Tone Birkelund i Ellingsrud Velforening.

Thusyanthy (23) leder sitt første komitémøte i kveld

Thusyanthy (23) leder sitt første komitémøte i kveld

Publisert:

Til tross for at hun bare er 23 år gammel og helt fersk i politikken har Thusyanthy Ganechandra (Ap) blitt tildelt ledervervet i Bydel Groruds kulturkomité. I kveld leder hun sitt aller første møte.

- Satsing med store forventninger

- Satsing med store forventninger

Publisert:

- Groruddals-satsingen er en mulighet for Groruddalen. Den opplevelsen deler jeg med innbyggerne i dalen. Spørsmålet er om det er mulig å oppfylle alle forventningene, sa bydelsdirektør i Bydel Grorud, Helge Jagmann, på et seminar om Groruddals-satsingen hos Husbanken.

Tid for det store valget

Publisert:

1. mars må alle landets 10. klassinger ha bestemt seg. Da går søknadsfristen ut til videregående opptak. Valgmulighetene er mange, og redselen for å v...

Perlemorskyer over Groruddalen

Perlemorskyer over Groruddalen

Publisert:

Lørdag 19. januar opplevde vi noe sjeldent på himmelen over Groruddalen.

- Når kommer du med hammer’n, Andreas?

- Når kommer du med hammer’n, Andreas?

Publisert:

I fjor beskyldte Andreas Behring (SV) Frp for løftebrudd fordi de ikke gjorde noe med bommen som de lovte Vestli-beboerne under valgkampen. Nå har han, i likhet med Henning Holstad (Frp), selv brutt sitt eget løfte.

Kjøper opp nabotomter til gjenbruksstasjon

Kjøper opp nabotomter til gjenbruksstasjon

Publisert:

Oslo kommune ønsker å utvide anlegget på Brobekk. Som en start forsøker de å legge under seg fem tomter som ligger i området rundt det eksisterende anlegget. Muligens kan det bli enda flere på sikt.

Misfornøyd med t-banen

Publisert:

Rødtvet-beboer Turi Ribler reagerer på at stemplingsautomater på t-banen stempler billetten feil.

- Vinmonopol, ja takk

Publisert:

Når Vinmonopolet i disse dager diskuterer hvor i Oslo de skal legge et nytt vinmonopolutsalg, sendte leder i Grorud Venstre, Linn Beate Kaald Thoresen brev til Vinmonopolet med et sterkt ønske om Vinmonopol i Grorud bydel.

Ammerudlunden fortsatt på topp ti

Publisert:

Etter to år på førsteplass på rangeringslista falt Ammerudlunden sykehjem ned til en åttende plass.

- Det finnes ikke noe bedre sted enn her

- Det finnes ikke noe bedre sted enn her

Publisert:

Knut Bilet (89) og Georg Langaas (87) mener godt humør er nøkkelen til trivsel. Selv bruker de dagene på Ensjøtunet bo- og servicesenter til å se på skiskyting, spille bridge og fleipe.

50 år med hornmusikk

Publisert:

Norge er et land med stort hjerte for korpsmusikk, og de aller fleste skoler har ivrige musikanter som hvert eneste år gleder seg til å marsjere i gat...

Grorudbanen først ute med 7,5 minutters rute

Grorudbanen først ute med 7,5 minutters rute

Publisert:

Etter påske har Oslo T-banedrift planer om å starte opp med 7,5 minutters ruter på Grorudbanen. Fredrik Johansen, Christina Øverås, Ulrikke Andersen og Erik Rindal ønsker tilbudet velkommen.

Hellerud får realfagsenter

Hellerud får realfagsenter

Publisert:

Nå er det klart for Groruddalens eget realfagsenter. Sentret skal gi spesialtilbud til en stor gruppe elever, og blir lokalisert på Hellerud videregående skole.

- Flere voldtekter og lommetyverier

- Flere voldtekter og lommetyverier

Publisert:

Antall anmeldelser til Stovner politistasjon har stabilisert seg de siste tre årene. Likevel har antall grove voldsepisoder, voldtekter og lomme-tyverier økt.

Lommemannen kan ha vært 15 ganger i Groruddalen

Publisert:

Ifølge politiets teori kan «Lommemannen» ha begått seksuelle overgrep mot små gutter på 15 steder i Groruddalen.

Varaordføreren besøkte Ammerud-barnehager

Varaordføreren besøkte Ammerud-barnehager

Publisert:

Varaordfører Aud Kvalbein (KrF) og stortingsrepresentant Hans Olav Syversen (KrF) besøkte Ammerudkollen og Ammerudenga barnehager, for å oppleve hvordan hverdagen til barnehagebarna på Grorud er.

Fakkeltog for fred

Publisert:

I dag, onsdag, arrangerer Norsk Tamilsk Forum fakkeltog for å sette søkelys på den farlige situasjonen i Sri Lanka.

Tour de Alna i buss

Tour de Alna i buss

Publisert:

For at de forholdsvis nyvalgte bydelspolitikerne i Alna bydel skulle få en oversikt over bydelens mange kriker og kroker, arrangerte de en fire timer lang busstur gjennom den langstrakte bydelen.

Bedre kollektiv-tilbud!

Publisert:

Mens de som bor i sentrum kan velge mellom flere t-banelinjer, har befolkningen langs Grorudbanen kun én linje å velge mellom. Og det er i tillegg en ...

Selvutnevnte miljøkrigere

Selvutnevnte miljøkrigere

Publisert:

Venstre er et relativt lite parti i Groruddalen, men planene deres for dalen er likevel store. Miljø og frivillighet er to av Venstre-politikernes hjertesaker.

Advarer mot innbrudds-tyver

Publisert:

Politiet oppfordrer groruddøler til å være oppmerksomme på mistenkelige personer.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...