Roger Gillros står klar til å ta imot atleter og publikum på Hellerudsletta i helga
FOTO: Kim Jæger

Norges største Crossfit-konkurranse til helgen – med Roger fra Furuset i spissen

Roger Gillros fra CrossFit Furuset har med atleter fra 28 nasjoner når Crossfit-arrangementet «Oslo Throwdown» går av stabelen på Hellerudsletta denne helgen.

X-Meeting Point på Hellerudsletta rigges nå klart for Norges største Crossfit-konkurranse. Roger Gillros som til vanlig driver CrossFit Furuset er blant dem som står bak arrangementet. Billettene til selve konkurransen var utsolgt allerede for tre måneder siden og hele 400 står på venteliste. 

– Suksessen fra 2022 er tilbake, og i år har vi slått alle tidligere rekorder. Det er 750 atleter fra 28 ulike land som deltar. Vi har solgt alle deltakerplassene og jobber nå med å rigge klart til å ta dem imot, sier daglig leder og Event Director i Aktivitet Nordic, Roger Gillros. 

Han forteller at den største andelen av deltakere fortsatt er fra Norge, men at han gleder seg til å ta imot enda flere deltakere i år. 

– I fjor var det 600 atleter og ca. 2500 i publikum, sier Gillros. 

Alle er velkommen

Videre forteller han at konkurransen vil sendes live på Direktesport.no og at de i år har mer plass å boltre seg på, med to store konkurransegulv og et stort eget område for utstillere. 

– 90 prosent av atletene er vanlige Ola og Kari Nordmann i aldersgruppen 25-45 år, som bryr seg om trening og helse, i tillegg til at de lever et aktivt liv, sier Gillros og legger til: 

– Vi ønsker alle som er nysgjerrig på Crossfit hjertelig velkommen til Hellerudsletta i helgen, ikke bare for å heie, men også for å bli kjent med denne fantastiske sporten.