ANNONSE
Groruddalen

Romsås-bussen er i gang igjen

ROMSÅS: Krevende kjøreforhold på Romsås tirsdag morgen førte til at rute 63 ble innstilt. Nå er bussen tilbake i normal drift.
 Foto: Caroline Hammer

ROMSÅS: Krevende kjøreforhold på Romsås tirsdag morgen førte til at rute 63 ble innstilt. Nå er bussen tilbake i normal drift. Foto: Caroline Hammer

Rute 63 er tilbake i drift etter å ha vært innstilt grunnet vanskelige kjøreforhold på Romsås.

Publisert:

Sist oppdatert: 25.04.2023 kl 14:49

ANNONSE

Tidligere på dagen var kjøreforholdene så krevende at det ble vurdert som uforsvarlig å la bussen kjøre der. Dermed ble rute 63, Romsås-bussen, innstilt.

Nå er den i gang igjen:

– Kjøreforholdene er gode nok til at operatør finner det forsvarlig å gjenoppta bussdrift, sier Ruters kommunikasjonssjef Cathrine Myhren-Haugen.

Tidligere på tirsdag

Dette sa Myhren-Haugen til avisa tidligere i dag, tirsdag.

– Det er dessverre utfordrende kjøreforhold i dag, og linje 63 er midlertidig innstilt. Dette skyldes uforsvarlige kjøreforhold over Romsås. I følge de opplysningene vi har, jobber entreprenør fortløpende med å klargjøre veien for linje 63 (Strøing og brøyting).

– Linje 63 vil være midlertidig innstilt frem til det er forsvarlig å kjøre over Romsås. Vi oppdaterer informasjon om dette fortløpende.

Flere ruter i Oslo har vært innstilt og forsinket tirsdag, fortsetter Myhren-Haugen.

– Vi beklager til de reisende for innstillinger og forsinkelser. Vi oppfordrer kunder til å beregne god tid, og benytte ruters reiseplanlegger for informasjon om avvik.

ANNONSE