Overlegne i «Slaget om Stovner»

Tok et kjempesteg mot 3. divisjon:

Overlegne i «Slaget om Stovner»

Publisert:

Rommen viste hvorfor de er overlegne i avdelingen sin da de knuste Vestli foran hundrevis av tilskuere på tribunen og 10.000 tv-tittere.

Skaper gode rollemodeller

Ezinne Athletics dag:

Skaper gode rollemodeller

Publisert:

Stemningen var på topp på Stovner stadion da Ezinne Okparaebo inviterte barn og unge til å være med på en aktiv lørdag forrige helg.

Märtha Louise debuterte som travkusk

- Skjønner hvorfor det heter hestekrefter:

Märtha Louise debuterte som travkusk

Publisert:

Hun kom sist i mål, men prinsessen var strålende fornøyd etter debuten på Bjerke travbane.

«Slaget om Stovner» ut til folket!

Vestli-Rommen blir tv-kamp:

«Slaget om Stovner» ut til folket!

Publisert: - Oppdatert: 11.09.2018 kl 16:13

Eurosport har valgt lokaloppgjøret mellom Vestli og Rommen på Jesperudjordet til rundens breddekamp som oppladning til Eliteserie-oppgjøret mellom Vålerenga og Rosenborg.

Raser mot bydelen

Frykter at beboerparkering vil ødelegge for frivilligheten i HSIL:

Raser mot bydelen

Publisert:

Bymiljøetaten og Bydel Stovner starter senere denne måneden opp beboerparkering på og i området rundt Høybråten og Stovner stadion, slik at alle som kjører til stadion må betale for å parkere der. Det får lederen for klubbens fotballgruppe, Håvard Braserudhaget, til å reagere. Han mener både etaten ...

Mistet over 40 spillere

Spillerflukt i Hasle-Lørens yngre avdeling i sommer:

Mistet over 40 spillere

Publisert:

Hasle-Lørens yngre avdeling i ishockey har hatt en turbulent og vond sommer. På få måneder har klubben mistet over 40 spillere. Det får leder for de yngres avdeling, Jørgen Salsten, til å reagere. Han retter nå en pekefinger mot overambisøse foreldre og ungdomstrenere med for stort fokus på resultat...

Banket junior-gutta

Banket junior-gutta

Publisert: - Oppdatert: 30.08.2018 kl 16:49

Høybråten og Stovner ILs G15 var nådeløse mot sine eldre klubbkamerater da de filleristet juniorlaget i klubbens interncup-finale.

Medaljesanking i Finland

Medaljesanking i Finland

Publisert:

OBK-brødrene Gabriel og Casper Lopez Elverhøi tjuvstartet sesongen med velfortjente medaljer i en stor bryteturnering i Finland.

Gjør comeback

Gjør comeback

Publisert:

Tidenes beste norske innebandyspiller er klar for flere kamper med flagget på brystet.

Gratis svømmeknapp

Svømmedagen lørdag 25. august:

Gratis svømmeknapp

Publisert: - Oppdatert: 25.08.2018 kl 10:42

Alle barn og unge skal få sjansen til å ta svømmeknappen og lære seg å bli komfortabel i vannet under lørdagens store badefest i badedammen på Grorud.

Samlet Oslo-hockeyen til camp

Samlet Oslo-hockeyen til camp

Publisert: - Oppdatert: 23.08.2018 kl 16:21

Da Furuset IF arrangerte sommerhockeycamp i forrig uke var det stor deltakelse fra flere klubber i Oslo. Hasle/Løren og Furuset stilte naturligvis mannsterke, men det var Jenny (9), som eneste jente på campen, som stjal showet.

På Mulen Cup

Fotball gjennom generasjoner:

På Mulen Cup

Publisert:

En gang i året samles venner og tidligere Hasle-Løren-spillere seg for å spille fotball mot hverandre en hel dag.

Festfotball med femmålsscorer!

Grei-damene lekte seg:

Festfotball med femmålsscorer!

Publisert:

Grei Kvinner Elite og Camilla Ose revansjerte seg mot Øvrevoll Hosle med å rundspille dem på Greibanen.

Ezinne med god tid i dårlig vær

Ezinne med god tid i dårlig vær

Publisert:

BYRKJELO: Ezinne Okparaebo tok sitt 13. NM-gull på 14 år på 100 meter. I fjor sto jenta fra Grorud over mesterskapet i Sandnes. Norgesrekordholderen er dermed fremdeles ubeseiret i nasjonale mesterskap på favorittdistansen.

... søster Chiamaka hoppet seg til sølv

... søster Chiamaka hoppet seg til sølv

Publisert:

BYRKJELO: Chiamaka Okparaebo (26) ble nummer to i tresteg i NM. BUL-jenta hoppet 12,87. En lengde hun tok i både første og andre omgang.

Nå blir prinsessen travkusk

Nå blir prinsessen travkusk

Publisert:

Prinsesse Märtha Louise har holdt på med hester i store deler av sitt liv. Det er sprang-ridning som har vært hennes store interesse. Hun har imidlertid alltid hatt et motto: HEST ER BEST! Nå skal hun debutere som travkusk på Bjerke travbane.

Lysglimt i et mørkt år

Lysglimt i et mørkt år

Publisert:

Etter et tungt år med mye reising, sykdom og mislykkede medisinske tester, kunne Rosa Helene Sabbasen slippe jubelen løs med sølvmedalje i NM i feltritt.

Historisk mester

Historisk mester

Publisert:

Jonathan Lykke Nessjøen (17) var bare 16 år gammel da han tidligere i sommer ble NM-mester i roadracing. Det har ingen i så ung alder tidligere klart.

Idrettskids uten grenser

Idrettskids uten grenser

Publisert:

Mandag gikk startskuddet for årets Multisportuka på Ammerud. 180 barn og unge skal stå på rulleski, bryte, turne og svømme. To ble sendt til legevakten med både knekt tann og kutt i pannen, men på Ammerud er idrettsgleden grenseløs.

Kongepokalen gikk til Malene

Ren Furuset-finale, men

Kongepokalen gikk til Malene

Publisert:

I 2015 ble hun tidenes yngste norgesmester i tennis og tok sin første kongepokal som 15-åring. I helgen, tre år senere, gjentok Malene Helgø bragden etter å ha slått klubbvenninne Astrid Brune Olsen i NM-finalen i Frognerparken.

Solid start av Grorud

Solid start av Grorud

Publisert:

Groruds fotballherrer fikk en solid start på høstsesongen med seier i Skien.

Grei-gutta lekte seg

Grei-gutta lekte seg

Publisert:

Petter Jacobsen Severeide og resten av Grei-herrene fikk det etter hvert veldig komfortabelt hjemme mot Stålkameratene. Da blåtrøyene satte på turboen i andre omgang hang ikke bortelaget med. Grei hadde stålkontroll på nordlendingene og vant hele 4-1.

Hjalp Norge til VM-gull

Gaute fikk guttedrømmen oppfylt:

Hjalp Norge til VM-gull

Publisert:

Han reiste ned til orienterings-VM i Latvia for å løpe langdistansen, men sykdom i den norske stallen gjorde at han ble kastet inn som reserve på stafettlaget. Der hjalp Gaute Hallan Steiwer til å sikre Norges tredje VM-gull på rappen.

Stolte over NM på hjemmebane

Stolte over NM på hjemmebane

Publisert:

I begynnelsen av august ble NM i discgolf arrangert i Oslo. Bestemann fra Stovner Frisbeeklubb ble Espen Møkkelgjerd med 12. plass, men Stovner-gjengen kan likevel slippe jubelen løs etter å ha arrangert det som blir regnet som historiens beste NM.

Klare for høstjakta

Tre poeng opp til serielederen:

Klare for høstjakta

Publisert:

Grorud ILs fotballherrer går en spennende høst i møte. Før mandagens første kamp etter ferien ligger gultrøyene tre poeng unna serieleder Raufoss. Kan de være med når de gjeveste plassene skal fordeles i oktober?

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...