Akers Avis Groruddalen

Nå kommer isen!

Skøytevinteren er her:

Nå kommer isen!

Publisert:

Det er bare å hente fram skøytene fra boden. Kommunen har snudd og islegger nå skøytebanene rundt om i byen. «Bare pass på å holde meter’n», rekker idrettsbyråden å si før vi sender ham ut på glattisen.

Signerte stortalent

Signerte stortalent

Publisert:

16 år gamle Berkay Duman har Zlatan Ibrahimovic som forbilde utenfor banen og Lionel Messi på. Nå har han takket nei til videre spill i Strømsgodset for å prøve lykken hos Grorud IL.

Endelig skøyteis på Grorud

Finn fram skøytene:

Endelig skøyteis på Grorud

Publisert: - Oppdatert: 14.01.2021 kl 15:43

Det har ikke vært skøyteis i Grorud idrettspark siden før det gamle idrettshuset ble revet. I høst åpnet nye Grorud flerbrukshus, og allerede nå blir det igjen mulig å stå på skøyter her igjen.

Stovner SKs nye logo

Fra stubbe til sportsklubb:

Stovner SKs nye logo

Publisert:

Det har naturlig nok tatt litt tid å komme så langt i prosessen med sammenslåingen av Rommen SK og Vestli IL. Men nå når logoen er på plass vil Stovner Sportsklubb snart bli mer synlig.

Ny kontrakt til Elsebutangen

Ny kontrakt til Elsebutangen

Publisert:

Thomas Elsebutangen kom til Grorud før 2019-sesongen, og har gjennom sitt oppoffrende spill blitt en viktig bidragsytrer for klubben. Nå har han undertegnet en ny kontrakt.

Avlyser Oslo Skifestival

Oslo Skifestival:

Avlyst

Publisert: - Oppdatert: 12.01.2021 kl 12:02

Hvert år siden 1984 har skigruppa til Høybråten og Stovner IL arrangert Oslo Skifestival med tusenvis av deltakere. I år blir det imidlertid ikke noe av. Skifesten er avlyst på grunn av koronasituasjonen og de høye smittetallene i byen.

Ikke med videre

Ikke med videre

Publisert:

Emil G. Ødegaard, Kristian S. Novak og Magnus L. Dahlby takker av i Grorud IL.

Grei KE signerte back

Grei KE signerte back

Publisert:

Grei Kvinner Elite henter back fra LSK Kvinner.

Martin ble årets Grorud-gutt

Eirik Kjønøs viktigste mann:

Martin ble årets Grorud-gutt

Publisert:

Ingen over og ingen ved siden. Midtbanegeneral Martin Høyland var Grorud ILs viktigste spiller i debutsesongen i OBOS-ligaen 2020.

Klar for skolebenken

Grorud-treneren utvalgt til prestisjeutdanning:

Klar for skolebenken

Publisert:

15 nye norske trenere er klare for Europas høyeste trenerutdanning (UEFA PRO). Grorud ILs Eirik Kjønø er blant dem.

Tapene som gir nytt håp

Bedring for Ammerud i Bergen:

Tapene som gir nytt håp

Publisert:

Både Frøya og Fyllingen ble for sterke og slo Ammeruds basketherrer med fem poeng. Det var selvfølgelig ikke slik groruddølene ønsket å starte 2021, men de vendte likevel hjem til Oslo med en god følelse. Nå tror de nemlig de har funnet nøkkelen til å få ut potensialet sitt.

Blanda drops i årets første hockeyhelg for Hasle-Løren

Blanda drops i årets første hockeyhelg for Hasle-Løren

Publisert: - Oppdatert: 05.01.2021 kl 12:28

2021 startet som 2020 avsluttet for Hasle-Lørens iskrigere – med blandet hell. Coach Nicklas Hudd håper på mer stabilitet resten av sesongen.

Hvem fortjener prisen?

Idrettsprisene i Groruddalen:

Hvem fortjener prisen?

Publisert:

Nok et idrettsår er passert, og flere store prestasjoner er historie. Men nå ønsker sportsredaksjonen å trekke fram én av disse – med hjelp fra akkurat deg. Hvem fortjener idrettsprisen for sportsåret 2020? Og ikke minst, hvem skal kåres til årets idrettsleder?

Annerledesåret i tekst og bilder

Sportskavalkade:

Annerledesåret i tekst og bilder

Publisert:

Året 2020 har i sannhet vært et uvirkelig år. Kanskje spesielt for idretten. Her er sportsredaksjonens oppsummering.

Sveivas nye stjerne

Sveivas nye stjerne

Publisert: - Oppdatert: 26.12.2020 kl 12:43

Til daglig jobber han på lageret til Sune Sport på Østre Aker vei, men på fritiden er det innebandy som gjelder. Det er han også nokså god på. Faktisk så god at mange mener han er landets neste store innebandyspiller...

Dette er planene for klubbhuset

Dette er planene for klubbhuset

Publisert:

Forrige uke hadde Høybråten og Stovner IL et ekstraordinært årsmøte for å bestemme seg hva de skulle gjøre med klubbhuset etter brannen i vår. Svaret fra medlemmene var klart og unisont.

Gullet med hjem til jul

Gullet med hjem til jul

Publisert:

Sommerens store overgang i Groruddals-fotballen kom da selveste Bodø/Glimt kom på banen og hentet Elias Kristoffersen Hagen. Nå er han tilbake på gamle trakter, og det med litt ordentlig «bling». Med seg har han nemlig en gullmedalje som beviser at han var med på laget som vant seriegull i ...

Lillomarka Arena ferdigstilt

– Årets beste julegave:

Lillomarka Arena ferdigstilt

Publisert:

Arbeidet med Lillomarka Arena startet i 2007. Nå rett før jul ble de siste detaljene i arenaen unnagjort da skytebanen ble oppgradert, og anlegget er klart til bruk både sommer og vinter. Det gleder Gudbrand Bakke og Øyvind Mobakken som har vært med på hele reisen.

Grorud-back solgt til Allsvenskan

Grorud-back solgt til Allsvenskan

Publisert: - Oppdatert: 17.12.2020 kl 23:19

Strålende spill for Grorud IL i OBOS-ligaen denne sesongen har gjort flere større klubber oppmerksomme på backen Leo Cornic. I kveld ble han klar for Allsvenskan og Djurgårdens IF.

Bokseklubb uten treningslokale

Bokseklubb uten treningslokale

Publisert: - Oppdatert: 17.12.2020 kl 17:11

Stovner Bokseklubb som har vært en suksesshistorie siden de startet opp, har ikke lenger lokaler å trene i. Nå er de redd for at bokseklubben blir oppløst!

Avsluttet året med tap i byderbyet

Bedring, men fremdeles nedtur for Ammerud:

Avsluttet året med tap i byderbyet

Publisert:

Pilen har pekt én vei for Ammeruds basketballherrer den siste tiden. Tirsdag kveld bokførte de sitt fjerde tap på rappen i årets siste kamp, og det hjemme i byderbyet mot tabelljumbo Centrum som sto med 12 strake tap før oppgjøret...

Narkotika-trafikk på branntomta?

Narkotika-trafikk på branntomta?

Publisert: - Oppdatert: 15.12.2020 kl 18:12

Bekymrede naboer og turgåere på Høybråten har i det siste observert mistenkelig aktivitet på branntomta etter at HSILs klubbhus brant i vår. Nå tar idrettslaget grep for å forhindre at et uønsket miljø slår rot i nærområdet.

OBOS-ligaen også i 2021

Grorud IL holdt LSK til uavgjort og sikret plassen:

OBOS-ligaen også i 2021

Publisert: - Oppdatert: 13.12.2020 kl 18:34

Det var langt fra den flotteste fotballkampen i Grorud ILs historie, men det bryr ingen seg om. Ett poeng på Åråsen betyr nemlig fornyet kontrakt i OBOS-ligaen neste sesong.

Video:

Lillestrøm-Grorud 1-1

Publisert:

Grorud sikret videre spill i OBOS-ligaen neste år.

Sikret OBOS-kontrakt

LSK - Grorud:

Sikret OBOS-kontrakt

Publisert: - Oppdatert: 13.12.2020 kl 22:14

Ett minutt før siste blås utliknet LSK. Grorud spiller likevel OBOS-liga neste sesong.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...