Akers Avis Groruddalen

Klare for høstjakta

Klare for høstjakta

Publisert:

Grorud ILs fotballherrer tok sommerferie på toppen av tabellen i PostNord-ligaen, avd. 2. Til helgen braker det løs igjen, og trener Eirik Kjønø lover at hans disipler er sultne på å fortsette i samme spor som før ferien.

Marius tok sølv med landslaget

Strandhåndball-EM i Polen:

Marius tok sølv med landslaget

Publisert:

Det norske herrelandslaget, med blant annet Stovner-mannen Marius Retle, slo 2017-mesteren Spania i gruppespillet, og kjempet seg helt til en sensasjonell sølvmedalje i strandhåndball-EM i Polen.

Kjent lærer har takket av

Kjent lærer har takket av

Publisert:

Bare noen dager før skolene startet på sommerferien hadde kroppsøvingslærer Jan Wolther (62) ved Groruddalen skole sin siste skoledag. Avskjeden ble markert med en enkel høytidelighet sammen med gode kolleger ved skolen.

19 år med suksess

Tradisjonsrik fotballskole på Høybråten:

19 år med suksess

Publisert:

Den tradisjonsrike fotballskolen ble avholdt for 19. gang da 120 deltakere dukket opp på Høybråten for å «kickstarte» sommerferien for fullt.

Fikk drømmemøte med verdens beste

Grorud-jentene rørte mange hjerter:

Fikk drømmemøte med verdens beste

Publisert: - Oppdatert: 04.07.2019 kl 18:34

Grorud J17 har vært i søkelyset den siste tiden. Det hele startet med et leserinnlegg på sosiale medier fra Andreas Selliaas som omhandlet Grorud-jentene. Reaksjonen var slående og overveldende..

– Ikke legg opp før VM, «Stigga»!

Bryte-VM til Oslo i 2021:

– Ikke legg opp før VM, «Stigga»!

Publisert: - Oppdatert: 03.07.2019 kl 11:51

I 2021 skal Oslo få æren av å arrangere VM i bryting, bekrefter Norges bryteforbund. Da vil hele Norges og dalens brytekonge være 38 år gammel. Men vil vi kunne se Stig-André Berge på brytematta som utøver?

Dalens neste brytestjerne

Nikola (20) tok EM-bronse i Spania:

Dalens neste brytestjerne

Publisert: - Oppdatert: 01.07.2019 kl 11:34

Linderud-mannen Nikola Milatovic tok en bronsemedalje i junior-EM i bryting i 130-kilosklassen under det prestisjefulle mesterskapet i Pontevedra i Spania.

Zuccarello klar for ny NHL-klubb!

Klubbjakten er over:

Zuccarello klar for ny NHL-klubb!

Publisert: - Oppdatert: 03.07.2019 kl 11:13

Mandag kveld bekreftet Minnesota Wild at groruddølen Mats Zuccarello har skrevet under på en femårskontrakt. Dermed går ferden videre fra sør til nord i USA for en av dalens største idretts- stjerner.

Engelsk fotballakademi så balltalenter i Groruddalen

En fotballskole utenom det vanlige:

Engelsk fotballakademi så balltalenter i Groruddalen

Publisert: - Oppdatert: 28.06.2019 kl 11:45

I samarbeid med CIFA - holdt Furuset Fotball IF en gratis fotballskole for gutter og jenter i alderen mellom 8-17 år. Med trenere og speidere fra klubber som Manchester United og Liverpool FC Ladies var det naturligvis stor interesse og aktivitet på Furuset kunstgress.

Fra Arsenal til Stubberudfeltet

Fra Arsenal til Stubberudfeltet

Publisert: - Oppdatert: 28.06.2019 kl 11:42

Verden er sannelig ikke stor. En av de som trente på Stubberudfeltet i forbindelse med Furuset IFs fotballskole var tidligere Arsenal-junior Jay Beckford.

Suksess med «Steinbruddet»

Suksess med «Steinbruddet»

Publisert:

Onsdag 5. juni gikk det nystartede sykkelrittet «Steinbruddet» av stabelen i Lillomarka Arena for aller første gang i historien. Nå håper man rittet blir en årlig tradisjon.

Bare nesten...

Ute av cupen:

Bare nesten...

Publisert: - Oppdatert: 19.06.2019 kl 21:19

Grorud var det beste laget, men fant ikke veien til nettmaskene og røyk ut av cupens tredje runde mot Mjøndalen.

Sen seier og tabelltopp

Gledelig åpning av den nye kunstgressbanen:

Sen seier og tabelltopp

Publisert:

Det lot vente på seg, men Groruds fotballherrer åpnet sin nye kunstgressbane, «Grorud Arctic Match», på best mulig måte med tre poeng og påfølgende klatring til tabelltoppen.

Svarte på tiltale

Snuoperasjon i nord:

Svarte på tiltale

Publisert:

Grei Kvinner Elite-trener Jan Aksel Odden var i harnisk og forlangte bedring etter at Grei-damen røyk med 1-4 hjemme mot Fløya. Mandag fikk han svar på tiltale da Grei-damene snudde 0-2 til en 4-3-seier borte mot Medkila.

Strømsborg vender hjem til Sveiva

Anton Brenners arvtaker er klar:

Strømsborg vender hjem til Sveiva

Publisert:

I august 2015 gikk Anders Strømsborg ut dørene i Rommenhallen til fordel for spill i Nor 92. Nå, snart fire år senere, kommer han tilbake og blir den nye sjefen til Sveiva-herrene.

Italiensk seier i febersykt norsk fravær

Italiensk seier i febersykt norsk fravær

Publisert:

Norske Looking Superb kom aldri til start i Oslo Grand Prix (OGP). Med kanskje den største favoritten ute av bildet ble det italiensk jubel på Bjerke.

Tamilsk fotballfest

Tamilsk fotballfest

Publisert:

I sitt jubileumsår kunne Stovner Tamil Sport Club ønske velkommen til Stovner Cup på Rommen for 25. gang. Det ble nok en gang en fotballfest med til sammen rundt 3000 tilskuere.

Snart åpner «Grorud Arctic Match»

Grorud ILs nye kunstgress tar form:

Snart åpner «Grorud Arctic Match»

Publisert:

I disse dager ferdigstilles den nye kunstgressbanen på Grorud. Når den er klar til bruk vil Grorud IL ha en av landets mest miljøvennlige og brukervennlige arenaer.

Delte poengene

Delte poengene

Publisert: - Oppdatert: 03.06.2019 kl 16:26

Groruds fotballherrer var det førende laget i mesteparten av kampen, men endte opp med «bare» ett poeng hjemme mot byrival Kjelsås.

Jubilerende friidrettsstevne

Jubilerende friidrettsstevne

Publisert:

For 25. gang kunne Stovner Tamil Sportsclub ønske velkommen til sitt årlige friidrettsstevne.

Rommen sterkest i derbyet

Rommen sterkest i derbyet

Publisert:

Årvolls fotballherrer ble noen hakk for små i det første groruddalsderbyet mot Rommen på lørdag.

Mjøndalen neste for Grorud IL

Mjøndalen neste for Grorud IL

Publisert: - Oppdatert: 27.05.2019 kl 14:38

Groruds fotballherrer møter Mjøndalen IF i cupens tredje runde.

Videre i NM

Avgjorde sekundet før slutt:

Videre i NM

Publisert:

Groruds fotballherrer senket HamKam i andre ekstraomgang og avanserte til den tredje runden i cupen.

Lekte seg i byderbyet

Grorud IL nærmer seg toppformen:

Lekte seg i byderbyet

Publisert:

Groruds fotballherrer gjorde kort prosess og feide Oppsal unna da de kom på besøk til sesongens første byderby. Nå tror trener Eirik Kjønø at hans disipler er i ferd med å finne godformen.

Medaljeras i Finland

Medaljeras i Finland

Publisert:

Tveita Taekwondoklubb har vært på tur til Finland og konkurrert. Det gikk over all forventning, og alle syv deltakerne kom hjem med medaljer.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...