Akers Avis Groruddalen

Videre i NM

Avgjorde sekundet før slutt:

Videre i NM

Publisert:

Groruds fotballherrer senket HamKam i andre ekstraomgang og avanserte til den tredje runden i cupen.

Lekte seg i byderbyet

Grorud IL nærmer seg toppformen:

Lekte seg i byderbyet

Publisert:

Groruds fotballherrer gjorde kort prosess og feide Oppsal unna da de kom på besøk til sesongens første byderby. Nå tror trener Eirik Kjønø at hans disipler er i ferd med å finne godformen.

Medaljeras i Finland

Medaljeras i Finland

Publisert:

Tveita Taekwondoklubb har vært på tur til Finland og konkurrert. Det gikk over all forventning, og alle syv deltakerne kom hjem med medaljer.

Ingen cupbombe på Høybråten

Ingen cupbombe på Høybråten

Publisert: - Oppdatert: 15.05.2019 kl 21:03

Høybråten og Stovners fotballdamer kjempet heroisk, men måtte gi tapt for overmakten da landets beste lag, LSK Kvinner, gjestet Groruddalen i kveld.

Vant Vestfossencup

Vant Vestfossencup

Publisert:

Ingen over og ingen ved siden. Sinsen-Refstad J14 gikk hele veien i Vestfossencup.

Brenner er utbrent

Kontraktsforhandlingene drøyer:

Brenner er utbrent

Publisert:

Anton Brenner ledet Sveivas innebandyherrer til et sensasjonelt NM-gull, men vil foreløpig ikke skrive under ny kontrakt med Sveiva. Nå avslører han den egentlige grunnen til at det drøyer. Han føler seg utbrent og mett på innebandy.

Håndballsuksess på hjemmebane

Håndballsuksess på hjemmebane

Publisert:

For 28. gang arrangerte Ellingsrud IL Håndball og Furuset Håndball IF vårcup i håndball, som er en av Norges største innendørs håndballturneringer. Akers Avis Groruddalen overvar tre av finalekampene hvor hjemmelaget var i aksjon - og som alle endte med seier!

HSIL fikk LSK

HSIL fikk LSK

Publisert:

LSK Kvinner er regjerende seriemestere og cupmestere i tillegg til at de i fjor spilte kvartfinale i Champions League. Nå skal lille Høybråten og Stovner forsøke å stoppe dem. Det ble klart på fredag da NFF offentliggjorde kampoppsettet for NMs andre runde.

Suverene Kasper med 37 sekunder ned til andreplassen

Sprintligaen på Ammerud:

Suverene Kasper med 37 sekunder ned til andreplassen

Publisert: - Oppdatert: 07.05.2019 kl 16:24

Kasper Fosser stormet i mål på tiden 15.17 og med 37 sekunder ned til andreplassen var Heming-løperen suveren under tirsdagens første løp i Sprintligaen på Ammerud.

Grorud gikk på trynet

Grorud gikk på trynet

Publisert: - Oppdatert: 23.04.2019 kl 08:36

Årets første hjemmekamp ble en trist affære for alle med hjertet i Grorud. Alta murte igjen bakover, det greide ikke hjemmelaget som tapte 0-2 på en dag der lite stemte for gultrøyene.

Linje 5 feiret gullet!

Linje 5 feiret gullet!

Publisert:

Håndballgutta i Linje5 kunne uka før påske heve pokalen for seriegull, og dermed også regionsmesterskapet i gutter 12-klassen. På klubbhuset på Linderud var det stor stemning da gutta ikledd gullfargede t-skjorter og med medaljene på brystet kunne ta imot det håndfaste beviset på at de er det beste ...

Nytt EM-sølv til «Stigga»

Stabiliteten selv:

Nytt EM-sølv til «Stigga»

Publisert:

12 år etter hans første internasjonale medalje (EM-sølv i Sofia) kunne OBK-bryteren Stig-André «Stigga» Berge igjen klatre opp på pallen da årets EM ble unnagjort i rumenske Bucuresti. At det nok en gang endte med sølv irriterer ham, men mest av alt er han godt fornøyd med at han var oppe og slåss i...

BUA er best i landet

BUA er best i landet

Publisert:

Utlånssentralen på Stovner, den såkalte BUA, har vært flittig i bruk siden åpningen i januar. Faktisk i så stor grad at den i mars var best i landet.

Forsiktige «favoritter»

Nå starter sesongen for Grorud IL:

Forsiktige «favoritter»

Publisert:

I morgen, lørdag, starter Grorud ILs fotballherrer sesongen med bortekamp mot nyopprykkede Sotra. Groruddølene blir av både eksperter og oddssettere tippet helt i toppen av årets tabell, men vil ikke finne seg i å ta fatt på den nye sesongen med et favorittstempel på seg...

Skiferie i dalen

Skiferie i dalen

Publisert:

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) kommer med en gladmelding til skiglade groruddøler som forbereder seg til påske.

Norges råeste uten luft

Seiret i NM:

Norges råeste uten luft

Publisert: - Oppdatert: 03.04.2019 kl 15:15

Simen Fjellstad Holm sikret seg gull i NM i fridykk i Kristiansand. «Feiringen» la han til Sverigemesterskapet, der ble det også ble gjeve resultater. Nå er han i rute før alvoret begynner i sommer.

Drømmedag for Haugenstua borettslag

Nabosamhold på landslagskamp:

Drømmedag for Haugenstua borettslag

Publisert:

Haugenstua borettslag fyller 50 år og la feiringen til EM-kvalifiseringen mellom Norge og Sverige på Ullevaal. Det endte med poengdeling, men for Haugenstua-beboerne ble bursdagsfeiringen en eneste stor opptur.

Nå er rivingen i gang

Nå er rivingen i gang

Publisert:

Nå rives Grorud ILs gamle klubbhus, og allerede denne uka kan hele bygget være jevnet med jorden.

Ett hakk opp

«Benny» til HamKam:

Ett hakk opp

Publisert:

Benjamin Gleditsch forlater Grorud IL og PostNord-ligaen. Nå går turen til OBOS-ligaen og HamKam.

Til topps i Tunisia

Til topps i Tunisia

Publisert:

Furuset tennis' Malene Helgø (19) vant sin tredje internasjonale turnering på seniornivå da hun kjempet seg helt til topps under helgens finale i en 15.000-dollarturnering.

Ammerud er ute

Snipp, snapp, snute...

Ammerud er ute

Publisert:

Ammeruds basketherrer leverte en mye bedre forestilling i den andre kvartfinalekampen mot Gimle, men kom til kort igjen. Dermed blir det en tidlig sommerferie.

Sulten på mer

Sjur Røthe på vei til Canada:

Sulten på mer

Publisert: - Oppdatert: 19.03.2019 kl 09:27

Det har ikke blitt medalje etter VM-returen, men fra flyplassen på vei til Canada sier Sjur Røthe at selvtilliten er stor og ambisjonene er gull under mini-touren i Nord Amerika.

Utklasset i Bergen...

Ammerud sjanseløse i første kvartfinale:

Utklasset i Bergen...

Publisert:

Det gikk bokstavelig talt rett vest for Ammeruds basketherrer da de i helgen reiste til Bergen for å spille den første kvartfinalekampen i BLNO-sluttspillet mot Gimle. Der gikk groruddølene nemlig på den største nedturen i BLNO så langt denne sesongen.

Hærverk i arenaen

Hærverk i arenaen

Publisert:

I fjor sommer åpnet den etterlengtede Lillomarka Arena til stor glede for store deler av lokalbefolkningen i Groruddalen. Nå, et halvt år senere, har det første hærverket skjedd. Det får lederen i Lillomarka Skiklubb, Gudbrand Bakke, til å se rødt.

Fra sølepytt til storstue

Første spadetak for Grorud flerbrukshus:

Fra sølepytt til storstue

Publisert: - Oppdatert: 08.03.2019 kl 21:13

Etter tolv års arbeid kunne endelig en samlet bydel og idrettslag smile, da byrådsleder Raymond Johansen tok det første spadetaket til byggingen av Grorud flerbrukshus.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...