Akers Avis Groruddalen

Seriemestere x2

Seriemestere x2

Publisert:

Grorud G14s fotballgutter sikret seg seriemesterskapet i 1. divisjon etter en finfin 4-1-seier over Vålerenga lørdag kveld. Dagen etter kunne G17-laget juble for serieseier i G19s 2. divisjon.

Mye arbeid gjenstår før oppbyggingen kan starte

Klubbhuset brant i vår:

Mye arbeid gjenstår før oppbyggingen kan starte

Publisert: - Oppdatert: 22.10.2020 kl 12:43

Planene og arbeidet rundt det nye klubbhuset til Høybråten og Stovner IL som brant i april går sakte, men sikkert framover. Styreleder Jon Schmidt presiserer likevel at klubben ikke har råd til å være utålmodige i situasjonen man står i, og at det fremdeles gjenstår massevis av arbeid før ...

Møtte veggen etter god start

Møtte veggen etter god start

Publisert:

Høybråtens basketballdamer åpnet godt mot Bergen, men mistet initiativet utover i årets første hjemmekamp. Dermed endte det med sesongens andre strake tap.

Finner ikke flyten

Grei KE uten seier på syv kamper:

Finner ikke flyten

Publisert:

Det vil seg ikke for Grei Kvinner Elites fotballdamer om dagen. Laget har ikke vunnet siden i starten av september, og i helgen ble det nok et tap da en tam første omgang ødela hjemme mot Hønefoss.

Gjestene snudde og vant

Publisert: - Oppdatert: 17.10.2020 kl 18:55

Grorud ILs fotballherrer fikk en pangstart på hjemmeoppgjøret mot HamKam, men gjestene snudde kampen og stakk av med alle poengene.

Tap for Grorud

Grorud - HamKam:

Tap for Grorud

Publisert: - Oppdatert: 17.10.2020 kl 18:51

Grorud presset på for en utlikning på slutten, men det endte med tap for Kjetil Rekdal og hans HamKam.

Hjertestarter på Grorud

Hjertestarter på Grorud

Publisert:

I dag, 16. oktober, markeres verdens hjerte- lungeredningsdag. Formålet med hjerte- og lungeredningsdagen er å sette søkelys på hjerte- lungeredning og bruk av hjertestarter. I Grorud IL følger man med i timen, og har gått til innkjøp av en hjertestarter som er montert i hovedinngangen til ...

Ny landslagskeeper fra Høybråten

Fra Grorud til U21-landslaget:

Ny landslagskeeper fra Høybråten

Publisert:

Grorud IL-keeper Mats Gulbrandsen Viken rakk såvidt å tørke håret etter søndagens tap for KFUM før han måtte slenge seg i bilen og sette snuta mot Drammen hvor han var ønsket på U21-landslaget. Klarer han å gå i fotsporene til felles Høybråten-mann og tidligere landslagskeeper Jon ...

Dobbel Ammerud-smell i Bergen

Dobbel Ammerud-smell i Bergen

Publisert:

Ammeruds basketherrer håpet på to seire av to mulige i Bergen, men ble senket av trepoengere mot Gimle og falt i siste minutt mot Frøya.

Strålte i «slaget om dalen»

Blå dominans i Rommenhallen:

Strålte i «slaget om dalen»

Publisert:

Tidligere har derbyene mellom Sveiva og Grei vært jevne og tette oppgjør med kriging og intensitet. Søndagens oppgjør ble imidlertid enveiskjøring for gjestene, som lekte seg til storseier.

Manglet både kontroll og kvalitet mot KFUM

Tap i byderbyet for Grorud IL:

Manglet både kontroll og kvalitet mot KFUM

Publisert: - Oppdatert: 12.10.2020 kl 12:10

Det vil seg ikke helt for Grorud ILs fotballherrer om dagen, og i ettermiddag falt de borte i byderbyet mot KFUM.

Det åpnes ikke opp for flere tilskuere likevel

Viderefører koronatiltak i Oslo:

Det åpnes ikke opp for flere tilskuere likevel

Publisert: - Oppdatert: 09.10.2020 kl 14:46

Grorud IL jublet og gledet seg til å tilby publikum flere billetter da regjeringen ga Norges Fotballforbund lov til å slippe inn 600 tilskuere til kampene i Eliteserien og OBOS-ligaen fra og med mandag av. Torsdag kom imidlertid kontrabeskjeden fra byrådsleder Raymond Johansen...

Hvert tråkk telte da Furuset seniorsenter ble verdensmestre på nytt

Hvert tråkk telte da Furuset seniorsenter ble verdensmestre på nytt

Publisert:

Det spreke Furuset-folket tråkte til og vant Road Worlds for Seniors for andre år på rad. Det ble selvfølgelig feiret med høytidlig premieutdeling.

Når kommer egentlig Haugerudhallen på plass?

Stusser over budsjettforslaget til kommunen:

Når kommer egentlig Haugerudhallen på plass?

Publisert:

Haugerud IF blir ikke klok på forslaget til kommunebudsjettet, og er redd for at framdriften på nye skoler og idrettsanlegg på Haugerud blir forsinket i flere år. Det til tross av at de selv har mottatt signaler om at man ville finne løsninger som forserte framdriften.

Medaljeras for Lunden-par i NM

Medaljeras for Lunden-par i NM

Publisert:

Ekteparet Viktor og Linn Beate Sinding-Larsen forsynte seg grovt av premiene da årets barmarks-NM i hundekjøring ble unnagjort i Trondheim i helgen. Lunden-paret kom hjem med ikke mindre enn seks medaljer.

Sjarmerte i seriepremieren

Oppløftende start for Ammerud:

Sjarmerte i seriepremieren

Publisert: - Oppdatert: 06.10.2020 kl 15:21

Ammeruds basketherrer skrudde på sjarmen og ble det første laget i årets BLNO-serie til å score tresifret da Nidaros Jets gjestet Apalløkka i seriepremieren.

Skuffet mot bunnlaget

Skuffet mot bunnlaget

Publisert:

Farts fotballdamer sto med ett fattig poeng på 12 kamper før de kom på besøk til Groruddalen og Grei Kvinner Elite i helgen. Nå har de to.

Ble for små borte mot Sandnes Ulf

Ble for små borte mot Sandnes Ulf

Publisert: - Oppdatert: 05.10.2020 kl 16:41

Grorud ILs fotballherrer fikk lite til å stemme i dagens bortekamp mot Sandnes Ulf og gikk på et fortjent tap.

Henter duo fra Fram/Larvik

Grorud forsterker:

Henter duo fra Fram/Larvik

Publisert:

Grorud Idrettslag har i dag skrevet kontrakt med Jonas Pereira (22 år) og Sindre Osestad (21 år). Begge spillerne kommer fra Fram/Larvik, og det jobbes med å få de spilleklare til morgendagens OBOS-ligakamp mot Sandnes Ulf.Gode svar før helgens NM

Gode svar før helgens NM

Publisert:

Hundekjørerne Viktor og Linn Beate Sinding-Larsen brukte Nittedalsløpet i helgen til å teste formen foran det kommende norgesmesterskapet. Svarene de fikk gir grobunn for stor optimisme.

Tillater kontakttrening i breddeidretten for utøvere over 20 år

Pressemelding:

Tillater kontakttrening i breddeidretten for utøvere over 20 år

Publisert:

Regjeringen besluttet onsdag å tillate ordinær kontakttrening for 23.600 utøvere over 20 år i breddeidretten fra 12. oktober. Dette omfatter alle utøvere som er definert innenfor den første fasen i den gradvise gjenåpningen av kontaktidretter for voksne.

Rundet av sesongen med to nye gull

NM-dronninga Andrine Benjaminsen:

Rundet av sesongen med to nye gull

Publisert: - Oppdatert: 01.10.2020 kl 16:08

Hun hadde to NM-gull i lomma fra tidligere i høst, men etter helgens sprintdistanser i Haugesund doblet Lillomarka O-lags Andrine Benjaminsen gullbeholdningen.

Grei KE er ute av NM

Grei KE er ute av NM

Publisert: - Oppdatert: 01.10.2020 kl 16:10

Grei Kvinner Elites fotballdamer håpet på avansement inn i norgesmesterskapet, men fikk lite til i kvalifiseringskampen hjemme mot KIL/Hemne.

Ammerud – et topplag?

Spennende tropp i Apalløkka:

Ammerud – et topplag?

Publisert:

Fjorårets sesong ble tung for Ammeruds basketherrer, men før serieåpningen i BLNO hjemme mot Nidaros på søndag har groruddølene fått stablet sammen en tropp som på papiret kan være med å kjempe i toppen av norsk basket.

Offisiel åpning av nye Rommensletta

Offisiel åpning av nye Rommensletta

Publisert:

Den har vært i bruk siden slutten av mai, men forrige uke var det endelig offisiell åpning av det nye kunstgresset på Rommensletta.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...