Flatt batteri

Uinspirert start på året fra Ammerud:

Flatt batteri

Publisert: - Oppdatert: 15.01.2019 kl 23:41

Ingen glød og dårlig innsats da Ammerud falt i byderbyet mot Centrum Tigers. Nå tar trener Mustafa Mahnin et knallhardt oppgjør med sine disipler.

Snudde til seier

Snudde til seier

Publisert:

Sveivas innebandyherrer fikk en skjev inngang i Hanahallen, men snudde oppgjøret og stakk hjem med alle poengene.

Nå får Grei fotballhallen sin

Nå får Grei fotballhallen sin

Publisert:

Ved juletider kom gladmeldingen hele SF Grei har ventet på. Kommunen har godkjent etableringstilskuddene, og idrettsbyråd Rina Mariann Hansen har åpnet pengesekken. Nå kan byggingen av fotballhallen endelig begynne.

Gratis i bakken!

Gratis i bakken!

Publisert: - Oppdatert: 10.01.2019 kl 20:30

Onsdag begynte endelig skitrekket i Liabakken å gå. Godt vinterføre og lave grader skapte fantastiske forhold i bakken. I år er det også gratis utlån av utstyr for store og små, og det sammer gjelder for tilgang til trekket og bakken.

Er det interesse for et NM for juniorjenter?

Er det interesse for et NM for juniorjenter?

Publisert: - Oppdatert: 10.01.2019 kl 15:48

Seksjonsstyret for innebandy i Norges Bandyforbund ønsker å gi et tilbud til lag med jenter født i årene 1998, 1999 og 2000. Det er derfor meldt inn interesse for et NM jenter junior under NM-uka i Stavanger siste uka i juni 2019.

Maktdemonstrasjon av FIF

Slo serieleder Comet:

Maktdemonstrasjon av FIF

Publisert:

Furuset hentet inn Comets 3-1-ledelse og sørget for at serielederen reiste tomhendt hjem til Halden.

Dag fikk bydelsprisen

Dag fikk bydelsprisen

Publisert:

Det var mange som fikk seg en overraskelse da leder og nestleder i Alna bydelsutvalg brøt inn i Haugerud IFs årsfest for å dele ut Bydelsprisen på tampen av fjoråret. Aller mest overrasket var han som skulle motta prisen, nemlig lederen for klubben, Dag Endal.

Skuffet hjemme mot serielederen

Skuffet hjemme mot serielederen

Publisert:

Det ble ingen hyggelig start på 2019 for Hasle-Løren da Comet kom på besøk og røvet med seg alle poengene med en sterk 5-1 seier i Oslo.

Hvem var best?

Idrettsprisen 2018:

Hvem var best?

Publisert:

Vi har ankommet 2019, men vi legger ikke fjoråret fra oss riktig ennå. Det er på tide å kåre årets idrettsutøver og årets idrettsleder i Groruddalen for sportsåret 2018. Til det trenger vi hjelp fra deg.

Sportsåret 2018 i tekst og bilder

Smakebiter fra året som gikk:

Sportsåret 2018 i tekst og bilder

Publisert:

Sportsåret 2018 bød på massevis av gode resultater for dalens idrettsutøvere. Ikke bare her hjemme, men også ute i den store verden. Ekstra moro er det å se at dalens idrettsutøvere markerer seg såpass sterkt i et rikt utvalg av idretter.

Nå er Sjur Røthe verdens beste skiløper

Fant oppskriften på Årvoll:

Nå er Sjur Røthe verdens beste skiløper

Publisert:

Selv om han tok VM-gull i 2013 og vant femmila i Holmenkollen i 2015, er det først i år at 30 år gamle Sjur Røthe virkelig har fått gjennombruddet sitt. Nå regnes han som verdens beste skiløper og er Norges fremste medaljehåp.

Under streken til jul

Overkjørt av Kongsberg:

Under streken til jul

Publisert:

«Alle sammen får no' til jul. Alt fra slips til kanarifugl. Alle sammen får no' til jul - Ammeruds basketherrer får nedrykksplass til jul...»

Tøffe tak og blide fjes

Tøffe tak og blide fjes

Publisert:

Det ble tørket både tårer og neseblod, men for det meste satt smilet løst da Oslo Bryteklubb arrangerte brytestevne i helgen.

Damene stjal showet!

Best med ball i Groruddalen:

Damene stjal showet!

Publisert:

I helgen ble den norske fotballsesongen avsluttet med cupfinaler på Telenor Arena og Ullevaal Stadion. Også her i Akers Avis Groruddalen setter vi strek for sesongen. Det gjør vi med å avsløre at det er Grei Kvinner Elite-duoen Marlene Young og Camilla Ose som gikk til topps i vår stjernejakt og top...

Ruter henter barna på skolen

Busses til fotballtrening:

Ruter henter barna på skolen

Publisert:

Går alt etter planen kan flere fotballklubber snart få fotballspillerne sine busset fra skolen og rett til trening. Pilotprosjektet får tommel opp av byråd Lan Marie Nguyen Berg.

Husk dart'n på lørdag!

Husk dart'n på lørdag!

Publisert: - Oppdatert: 29.11.2018 kl 09:57

Hvem blir årets Groruddalsmester i dart? Det avgjøres på Grorud senter førstkommende lørdag klokka 12.00.

Venter kun på minusgradene

Lillomarka arena:

Venter kun på minusgradene

Publisert:

I Lillomarka arena venter man kun på det siste av milde temperaturer før man kan produsere og kjøre ut snøen- samt preparere skisporene.

Snuoperasjonen

Ammerud slo tilbake:

Snuoperasjonen

Publisert:

Ammeruds basketherrer lå under hele veien og så ut til å gå mot nok et tungt tap. Men anført av klubbens nye stjernespiller, Austin Mofunanya og et par ringrever, kom groruddølene voldsomt på slutten og tok en sterk og viktig seier over Fyllingen.

Lekende lett

Grei leker seg i Eliteserien

Publisert: - Oppdatert: 22.11.2018 kl 16:06

Grei hadde full kontroll på sine naboer fra vest, men kaptein Kine Hedlund Eriksen irriterer seg over at blåtrøyene giret ned, og mener Grei burde og kunne vunnet med mye mer.

Grei ble utkjempet og utslått

Forblir i 1. divisjon:

Grei ble utkjempet og utslått

Publisert:

Søndag viste Lyn hvorfor nettopp de spiller i Toppserien og Grei spiller i 1. divisjon da de utklasset hjemmelaget med en knallsterk 4-0 seier i den andre og siste kvalifiseringskampen.

Tilbake til Grorud?

Tilbake til Grorud?

Publisert:

Rocky Lekaj skriver ikke under ny kontrakt med Fredrikstad Fotballklubb. Nå kan spissen, om alt klaffer, ende opp i Grorud igjen.

Speed fosser fram

Svømmefest på Nordtvet:

Speed fosser fram

Publisert:

I helga gikk Speed Open 2018 av stabelen, med tre fullstappede svømmedager på Nordtvet.

- Nå må vi slå resten for å ta gullet

Slo overraskelseslaget:

- Nå må vi slå resten for å ta gullet

Publisert:

Sveiva tok en knallsterk borteseier over overraskelseslaget Nor 92, og trener Anton Brenner mener laget må vinne resten av kampene hvis de skal ta gullet. Det har han imidlertid stor tro på at de klarer.

Hasle-Løren vant bikkjeslagsmålet

Fikk sin revansje:

Hasle-Løren vant bikkjeslagsmålet

Publisert:

Hasle-Løren gikk på trynet i Furuset Forum og måtte vinne onsdagens Groruddals-derby mot Furuset dersom de skulle henge med i toppen. Men Furuset murte igjen bakover og var ikke langt unna å ta en ny skalp mot Hasle-Løren.

Mer aktivitet til færre kroner

Vestli IL utfordrer AKS:

Mer aktivitet til færre kroner

Publisert:

Akademiet som Vestli selv kaller det skal være et sosialt og sportslig tilbud til barn og unge etter skoletid.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...