Til topps i Tunisia

Til topps i Tunisia

Publisert:

Furuset tennis' Malene Helgø (19) vant sin tredje internasjonale turnering på seniornivå da hun kjempet seg helt til topps under helgens finale i en 15.000-dollarturnering.

Ammerud er ute

Snipp, snapp, snute...

Ammerud er ute

Publisert:

Ammeruds basketherrer leverte en mye bedre forestilling i den andre kvartfinalekampen mot Gimle, men kom til kort igjen. Dermed blir det en tidlig sommerferie.

Sulten på mer

Sjur Røthe på vei til Canada:

Sulten på mer

Publisert: - Oppdatert: 19.03.2019 kl 09:27

Det har ikke blitt medalje etter VM-returen, men fra flyplassen på vei til Canada sier Sjur Røthe at selvtilliten er stor og ambisjonene er gull under mini-touren i Nord Amerika.

Utklasset i Bergen...

Ammerud sjanseløse i første kvartfinale:

Utklasset i Bergen...

Publisert:

Det gikk bokstavelig talt rett vest for Ammeruds basketherrer da de i helgen reiste til Bergen for å spille den første kvartfinalekampen i BLNO-sluttspillet mot Gimle. Der gikk groruddølene nemlig på den største nedturen i BLNO så langt denne sesongen.

Hærverk i arenaen

Hærverk i arenaen

Publisert:

I fjor sommer åpnet den etterlengtede Lillomarka Arena til stor glede for store deler av lokalbefolkningen i Groruddalen. Nå, et halvt år senere, har det første hærverket skjedd. Det får lederen i Lillomarka Skiklubb, Gudbrand Bakke, til å se rødt.

Fra sølepytt til storstue

Første spadetak for Grorud flerbrukshus:

Fra sølepytt til storstue

Publisert: - Oppdatert: 08.03.2019 kl 21:13

Etter tolv års arbeid kunne endelig en samlet bydel og idrettslag smile, da byrådsleder Raymond Johansen tok det første spadetaket til byggingen av Grorud flerbrukshus.

Årets idrettsutøver!

Årets idrettsutøver!

Publisert:

Supertalentet Allan Dahl Johansson fra Tveita og super-oppmann Harry Bjørnevik fra Grei ble hedret med Groruddalens idrettspriser for 2018.

Idrettsprisene delt ut på Linne mandag kveld

Idrettsprisene delt ut på Linne mandag kveld

Publisert: - Oppdatert: 05.03.2019 kl 11:06

All grunn til å smile til fotografen! Idrettsprisene er delt ut i kveld på Thon Hotel Linne. Vi gratulerer alle nominerte, og sender en spesiell hilsen til årets idrettsutøver Allan Dahl Johansson og årets idrettsleder Harry Bjørnevik.

Grorud IL signerte ny spiss

Fra VIF til Groruddalen:

Grorud IL signerte ny spiss

Publisert:

Grorud IL tok grep etter at svenske William Magnusson forsvant hjem igjen til moderlandet. Nå er tidligere VIF-spiss Thomas Elsebutangen signert på en toårskontrakt.

VM-jubel i avishuset

VM-jubel i avishuset

Publisert: - Oppdatert: 04.03.2019 kl 11:15

Det er obligatorisk på alle norske arbeidsplasser med en pause fra arbeidet når det er langrenn på TV-skjermen. Akers Avis Groruddalen er intet unntak.

Gravingen er i gang

Grorud flerbrukshus:

Gravingen er i gang

Publisert:

Bunnplata til Groruds nye flerbrukshus er på 3.500 kvadratmeter og vil ta seks uker å grave ut. Onsdag var første gravetak.

Sveiva Innebandy 25 år

Sveiva Innebandy 25 år

Publisert: - Oppdatert: 27.02.2019 kl 16:23

Sveiva Innebandy er en av Norges største og mest fremgangsrike klubber - og kan i 2019 feire 25 år. Se videoen her!

Gullbrøl på Årvoll

Sjur Røthe til topps i VM:

Gullbrøl på Årvoll

Publisert:

Lørdag ble Sjur Røthe verdensmester i langrenn med gull på 30-kilometeren. Å motta gullet på pallen mens nasjonalsangen ble sunget var en enorm opplevelse, bekrefter Røthe. Hjemme på Årvoll er naboene i ekstase over den ferske verdensmesteren.

Banket bunnlaget

Banket bunnlaget

Publisert: - Oppdatert: 27.02.2019 kl 10:08

Oppturen fortsetter for de poengdesperate håndballherrene til Vestli. Søndag feide de bunnlaget Toten av banen, og holder med det liv i håpet om å beholde plassen i 2. divisjon.

Bare nesten...

Bare nesten...

Publisert:

Ammerud slo tilbake etter en dårlig start mot Bærum, men holdt ikke ut på slutten.

Historisk HSIL-løper

Vant Holmenkollmarsjen for sjette gang:

Historisk HSIL-løper

Publisert:

Ingen over og ingen ved siden. HSILs Solfrid Braathen Malme vant Holmenkollmarsjen for sjette gang. Det er hun alene om i historien.

Håpet lever

Håpet lever

Publisert:

Vestlis håndballherrer vartet opp med finspill og banket Bodø 2 i helgens batalje i Linderudhallen. Med det lever også håpet om fornyet kontrakt i 2. divisjon.

Fra lekesal til flerbrukshall

Ny hall på Årvoll:

Fra lekesal til flerbrukshall

Publisert:

Lærer-legenden fra Årvoll, Tore Bakker, var hakket gladere enn de fleste da den nye flerbrukshallen på Årvoll ble åpnet tirsdag ettermiddag. Han har stått på for bedre forhold for idrett og fysisk utfoldelse på stedet siden han selv startet på skolen da den var ny i 1955.

80.000 kroner til Teisen IF

Bydel Alna med en hjelpende hånd:

80.000 kroner til Teisen IF

Publisert:

Det blir både mer penger til klubben og mer attraktivt å spille for Teisen IF når det gamle og fraværende kjøkkenet i klubbhuset til Teisen skiftes ut med et nytt til en verdi av 80.000 kroner.

Grorud flerbrukshus - nå skjer det!

Grorud flerbrukshus - nå skjer det!

Publisert:

Byggeskiltet er kommet opp. Det blir en spennende tid fremover etter hvert som Grorud flerbrukshall blir til.

Fire medaljer på fire starter

Fullklaff for Viktor i VM:

Fire medaljer på fire starter

Publisert:

Hundekjører Viktor Sinding-Larsen reiste til VM på snø i franske Bessans med mål om å ha det gøy og muligens kjempe om en medalje. Fasiten ble to gull og to sølv.

Ellen bruker arenaen hver dag

«Alle» koser seg i Lillomarka Arena

Ellen bruker arenaen hver dag

Publisert:

Ellen Lilloe Svendsen er 82 år og står på ski hver dag ved Lillomarka arena, så lenge været er fint er hun der.

Fløy til to VM-sølv

Sparte det beste til slutt:

Fløy til to VM-sølv

Publisert:

I månedsskiftet juni/juli brakk han ryggen og ble satt på sidelinjen ut desember, men i helgen var Fredrik Villumstad tilbake i hoppsirkuset da junior-VM gikk av stabelen i Finland. Der sparte Ellingsrud-gutten det beste til slutt og stakk hjem med to sølvmedaljer.

Så kom seieren!

Så kom seieren!

Publisert: - Oppdatert: 30.01.2019 kl 13:49

På sesongens 15. forsøk kom endelig seieren for Vestlis håndball-herrer. Med det lever også håpet om å fornye kontrakten i 2. divisjon.

Sto ikke distansen

Hummer og kanari i Nadderudhallen:

Sto ikke distansen

Publisert:

Ammeruds basketherrer hevet seg fra fadesen mot Centrum og ledet stort sett hele veien til midtveis i tredje periode mot Bærum. Så gikk groruddølene opp i liminga igjen...

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...