Greihallen er overlevert

Bobler og jubelbrøl:

Greihallen er overlevert

Publisert:

356 dager etter at første spadetak ble satt i grusen er nå SF Greis nye fotballhall overlevert klubben. Nå gjenstår det kun å få på plass kunstgresset og litt utendørs utsmykking før ballen kan rulle.

For lite og for sent for Grorud

For lite og for sent for Grorud

Publisert:

Oscar Aga smalt inn sitt og Grorud ILs andre mål i kveldens bortekamp mot Bryne på overtid. Dessverre betydde det lite da hjemmelaget allerede var oppe i en 3-0-ledelse.

Store futsal-planer på Furuset

Samarbeider om å få med flere jenter:

Store futsal-planer på Furuset

Publisert:

Furuset Idrettsforening, Norges Fotballforbund og NFF Oslo (Oslo Fotballkrets) går nye veier for å få med seg flere jenter i idretten. Nå lager de en egen futsalturnering for jenter mellom 13 og 19 år.

Sponsorer fikk sniktitt

Sponsorer fikk sniktitt

Publisert:

Fotballhallen til SF Grei nærmer seg ferdigstillelse, og i forrige uke fikk hallens første sponsorer en liten sniktitt inn i hallen sammen med driftsansvarlig Stig Brekke. Her fikk de informasjon om hallen og hva klubben tenker om framtiden.

Delte poengene i byderbyet

Delte poengene i byderbyet

Publisert: - Oppdatert: 14.06.2021 kl 13:57

Grorud var best i første omgang, men KFUM var hvassest i andre. Det endte med poengdeling i kveldens byderby.

Grorud-KFUM lørdag 12. juni klokka 18

Lokalavisens Live Center:

Grorud-KFUM lørdag 12. juni klokka 18

Vi følger kampen!

Publisert: - Oppdatert: 12.06.2021 kl 18:45

Groruds fotballherrer tar imot KFUM på Grorud Arctic Match lørdag 12. juni klokka 18. Vi følger kampen live.

Nå er Ingrid klar for junior-EM

Startet med bryting for tre og et halvt år siden:

Nå er Ingrid klar for junior-EM

Publisert: - Oppdatert: 10.06.2021 kl 14:18

Som 15-åring fant orienteringstalentet Ingrid Bergh Skard fra Lofthus ut at hun ville finne en mer styrkerettet trening å satse på. Mamma sa imidlertid nei til boksing og andre idretter med slag og spark, og dermed endte Ingrid opp på brytematta. Nå skal hun til junior-EM i tyske Düsseldorf ...

Oslo Grand Prix til helgen

Oslo Grand Prix til helgen

Publisert:

For en måned siden var det langt ifra sikkert at det skulle bli noe Oslo Grand Prix i år. Arrangørene hadde likevel et håp, og i begynnelsen av mai fikk de beskjeden de ønsket å høre. Travløpene kunne starte opp igjen på Bjerkebanen – dog under strenge restriksjoner. Nå har det blitt ...

Arthur (79) søker nye lagkamerater

Går på sin 46. sesong i Oslo-fotballen:

Arthur (79) søker nye lagkamerater

Publisert: - Oppdatert: 09.06.2021 kl 12:17

I oktober runder Vestli-mannen Arthur Luneng 80 år, men han ligger overhodet ikke på latsiden av den grunn. Nå jobber han febrilsk med å få med seg folk til å stable på plass et nytt oldboyslag i Stovner Sportsklubb.

Vil være med i VM

«Stigga» har bestemt seg:

Vil være med i VM

Publisert:

Stig-André «Stigga» Berge har ristet av seg skuffelsen etter ikke å ha klart å kvalifisere seg til OL. Nå har han bestemt seg for å sette punktum for en lang og innholdsrik brytekarriere med VM på hjemmebane – om det blir noe av.

– Somalia har som mål å kvalifisere seg til Afrika-mesterskapet. Den reisen hadde vært kul å være med på

Grorud ILs første A-landslagsspiller:

– Somalia har som mål å kvalifisere seg til Afrika-mesterskapet. Den reisen hadde vært kul å være med på

Publisert: - Oppdatert: 03.06.2021 kl 10:42

Han startet med fotball i Grorud IL som seksåring og har vært i klubben hele sin karriere. Nå er Saadiq Elmi historisk som den første spilleren fra klubben til å bli kalt inn på et A-landslag.

Snudde til seier

Årets første trepoenger for Grei KE:

Snudde til seier

Publisert: - Oppdatert: 01.06.2021 kl 15:10

Grei KEs fotballdamer havnet bakpå i årets første «hjemmekamp» på Grorud Arctic Match mot Hønefoss, men snudde kampen i løpet av noen fantastiske minutter i andre omgang.

Ny mulighet for «Pølsa» i Mesternes mester

Ny mulighet for «Pølsa» i Mesternes mester

Publisert:

I sommer er det duket for en ny innspilling av NRK-suksessen Mesternes mester. Med på moroa er Øystein «Pølsa» Pettersen, som får en ny mulighet etter fjorårets forsøk som endte med skade og exit i konkurranse nummer to.

Råsterk borteseier mot Raufoss

Lekte seg på landet:

Råsterk borteseier mot Raufoss

Publisert: - Oppdatert: 01.06.2021 kl 14:37

Grorud IL var gode og dødelig effektive i dagens bortekamp mot Raufoss. Slikt blir det ofte poeng av…

– Kom og bli med!

Grorud IL starter opp barnehageakademiet igjen på mandag:

– Kom og bli med!

Publisert:

Med noen lettelser i koronatiltakene er det nå tillatt med fritidsaktiviteter for barn og unge. På mandag sparkes Grorud ILs barnehageakademi i gang på Grorud Arctic Match.

Skøyteløperen fra Høybråten blir ny generalsekretær i idrettsforbundet

Skøyteløperen fra Høybråten blir ny generalsekretær i idrettsforbundet

Publisert:

Han vokste opp i Skanseveien og kan alle versene av Høybråten-marsjen på rams. Nå er Nils Einar Aas (54) er ansatt som generalsekretær i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité.

Historien om Greihallen blir bok

Historien om Greihallen blir bok

Publisert:

Historien om SF Greis nye storstue har vært et langt, men likevel lykkelig eventyr siden ideen dukket opp i Tom Løws hode tilbake i 2012. Nå har de gamle lagkameratene Arne Thoresen, Bjørn Haug og Thore Gjervig gått sammen på nytt for å presentere hele historien om hallen i bokform.

Sterkt poeng på Briskeby

Sterkt poeng på Briskeby

Publisert: - Oppdatert: 25.05.2021 kl 21:22

Grorud sjokkerte serieleder HamKam og tok med seg ett poeng hjem fra borteturen til Briskeby. Det kunne også fort ha blitt tre...

Dobbel bronse til Andrine i EM

Dobbel bronse til Andrine i EM

Publisert:

Forrige helg var det igjen klart for et internasjonalt mesterskap i orientering etter ett og et halv år med koronapause, da EM gikk av stabelen i sveitsiske Neuchätel. Med i sirkuset var Lillomarka O-lags Andrine Benjaminsen, og hun forsynte seg grovt av medaljefatet.

Grei-damene legger lista høyt

Serieåpning i 1. divisjon til helgen:

Grei-damene legger lista høyt

Publisert:

Utenfra er det få som har tro på suksess for Grei Kvinner Elites fotballdamer denne sesongen, men innad drømmer man om en plassering helt i toppen av 1. divisjon. Vil den unge troppen til dalens beste fotballdamer finne den riktige formelen?

Gir alt for Grei

Gir alt for Grei

Publisert:

En av de viktigste brikkene for Grei Kvinner Elites del er kaptein Marlene Løvstad-Young. Denne vinteren har hun vært skadeplaget, men hun håper likevel å bidra mye for laget utover sesongen.

Drømmescoring avgjorde

Grorud - Strømmen:

Drømmescoring avgjorde

Publisert: - Oppdatert: 20.05.2021 kl 22:30

Fjorårets beste ble årets første målscorer da Grorud tok imot Strømmen til sesongens første kamp hjemme på Grorud Arctic Match.

Grorud - Strømmen

Grorud - Strømmen

Følg kampen direkte

Publisert:

Vi følger kampen direkte.

Overtidsdramatikk for Grorud

Overtidsdramatikk for Grorud

Publisert: - Oppdatert: 18.05.2021 kl 10:00

Mange sjanser begge veier, men det ble kun én scoring i Grorud ILs første kamp i OBOS-ligaen borte mot Ranheim. Den kom to minutter på overtid.

Kan Grorud overraske igjen?

I morgen braker OBOS-ligaen i gang:

Kan Grorud overraske igjen?

Publisert: - Oppdatert: 14.05.2021 kl 12:32

Grorud ILs debutsesong i fjorårets OBOS-liga ble en berg- og dalbane med en sjarmerende start og en nervepirrende, men heldigvis lykkelig slutt. I morgen går de på en ny sesong, og på tross av at de igjen er tippet nord og ned fra samtlige eksperter og bookmakere, er gultrøyene klare på at de ...

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...