Har du lyst til å hjelpe til i Grorud IL?

Har du lyst til å hjelpe til i Grorud IL?

Publisert:

Det skal mange mennesker til for å arrangere en kamp i OBOS-ligaen. Gjennom debutsesongen i fjor bygde Grorud IL opp en stor gruppe frivillige, men nå trengs det flere.

Sparker i gang i sommer også

Haugerud IF gjentar aktivitetsfesten fra i fjor:

Sparker i gang i sommer også

Publisert:

Haugerud IF gjentar suksessen fra i fjor! Hele sommeren 2021 blir det tilbud om idrett, trim og sosiale aktiviteter på Trosterud og Haugerud.

Dette er Oslo Roller Derby

Dette er Oslo Roller Derby

Publisert:

Vi har stor forståelse for Ammerud Baskets frustrasjon og ønske om et best mulig tilbud til barn og unge i Grorud bydel. Samtidig har vi et spesielt behov for å korrigere de uriktige uttalelsene om roller derby som kom fram i artikkelen i avisa Akers Avis Groruddalen forrige uke.

Én god time mot Strømmen

Én god time mot Strømmen

Publisert:

Grorud ILs fotballherrer viste mye fint borte mot Strømmen i årets andre treningsamp. Dessverre holdt det ikke helt inn til seier.

Nye koster i Groruddalen Golfklubb:

Fokus på mindre baller for Rolf

Videointervju

Publisert: - Oppdatert: 23.04.2021 kl 15:02

Det er fra fotballen vi kjenner ham best. Rolf Børresen har vært et kjent navn i avisens sportsspalter både som fotballspiller og trener. Nå er han ansatt som ny leder for Groruddalen Golfklubb.

Grei snytt for gullmulighet – igjen!

Innebandysesongen er avlyst for andre året på rad:

Grei snytt for gullmulighet – igjen!

Publisert:

I fjorårets sesong ble Greis innebandydamer frarøvet muligheten til å sikre seg seriegullet da seriefinalen mot Tunet i sesongens siste kamp ble avlyst og gullet ble tilkjent gjengen fra Høyenhallen. Nå er det klart at også årets seriegull ryker på grunn av en ny avlysning. Det på tross av ...

Frykter kroken på døra for Ammerud

Frykter kroken på døra for Ammerud

Publisert: - Oppdatert: 22.04.2021 kl 11:30

Styreleder i Ammerud Basket, Helle Cecilie Stokke, mener Oslo Idrettskrets’ forslag til fordeling av halltid for neste sesong er helt hinsides. Hun frykter at hele klubben må legges ned om det ikke blir gjort endringer.

Grorud og Stabæk satser sammen og vil foredle byens fotballtalenter

Publisert: - Oppdatert: 20.04.2021 kl 16:50

Stabæk Fotball har et av landets mest spennende akademier. Samtidig har de latt seg imponere av Grorud ILs eventyrlige reise og utvikling de siste sesongene. Nå går klubbene sammen i en historisk samarbeidsavtale mellom øst og vest som skal sikre suksess for dem begge.

Syv baklengs, men masse god trening

Syv baklengs, men masse god trening

Publisert:

Grei Kvinner Elite valgte vanskeligst mulig motstand i sin første treningskamp for sesongen. Det endte med et 0-7-tap for Vålerenga, men Grei KE-trener Jan Aksel Opsahl Odden var likevel godt fornøyd.

Mange mål og flere gode svar i Grorud ILs første treningskamp for sesongen

Mange mål og flere gode svar i Grorud ILs første treningskamp for sesongen

Publisert: - Oppdatert: 19.04.2021 kl 09:35

Grorud IL spilte i ettermiddag årets første treningskamp borte mot Mjøndalen på Consto Arena. Det ble et målrikt oppgjør som Grorud-trener Aksel Bergo fikk med seg mye fra.

Satte foten ned for overgangen

Satte foten ned for overgangen

Publisert: - Oppdatert: 16.04.2021 kl 16:12

Etter en lang prosess og knallharde forhandlinger har Grorud IL valgt å takke nei til budene på Martin Høyland.

– Det kan ikke bli rabalder hver gang det knekker en liten grein

– Det kan ikke bli rabalder hver gang det knekker en liten grein

Publisert: - Oppdatert: 15.04.2021 kl 15:31

Gjennom flere artikler i Akers Avis Groruddalen de siste ukene har Lillomarkas Venner gått ut mot både syklister og ulovlig hogst i marka. Øyvind Mobakken fra Lillomarka Skiklubb mener at det nå får holde.

Sikret drømmespissen

Grei KEs siste kupp:

Sikret drømmespissen

Publisert:

Han har brukt hele vinteren på å jakte henne. Denne uka kunne Grei KE-trener Jan Aksel Opsahl Odden endelig juble for at Synne Sofie Christiansen hadde undertegnet kontrakt med dalens beste fotballdamer. Nå går Grei for en topp-plassering den kommende sesongen.

Jaktes av klubber i Eliteserien

Jaktes av klubber i Eliteserien

Publisert:

Martin Høylands karriere i Grorud IL kan gå mot slutten. Etter det avisa erfarer kjemper for øyeblikket tre eliteserieklubber mot hverandre for å sikre seg underskriften hans.

Håper å rekke seriestarten

Håper å rekke seriestarten

Publisert: - Oppdatert: 13.04.2021 kl 13:55

Grorud ILs Faysal Ahmed er fremdeles i opptrening etter operasjonen på tampen av fjorårets sesong. Forrige uke var første uka med ball i beina siden oktober, og nå satser kapteinen på å rekke seriestarten 15. mai.

Kroken på døra for håndballen

Håpet er ute for seniorspillerne:

Kroken på døra for håndballen

Publisert:

Norges Håndballforbund har kommet med en oppklaring og informasjon om tilbudet for klubber med seniorlag tilhørende i 2. divisjon og lavere. Dessverre er det trist lesning for dalens seniorlag.

Ny plan for seriestarten

Ny plan for seriestarten

Publisert:

Norges Fotballforbund (NFF) har i dialog med Toppfotball Kvinner (TFK), Divisjonsforeningen (DF) og Norsk Toppfotball (NTF) utarbeidet plan for oppstart av toppfotballen. Slik det ser ut nå skal Grorud IL og OBOS-ligaen i gang helgen 15. og 16. mai, mens Grei Kvinner Elite og 1. divisjon sparkes i ...

Legger opp etter OL

En fantastisk karriere går mot slutten:

Legger opp etter OL

Publisert:

Håndballguttas landslagskaptein Bjarte Myrhol har bestemt seg for å sette sluttstrek for karrieren. Vestli-mannen meldte tirsdag at han gir seg etter sommerens OL i Tokyo.

Til dansk Superliga

Langpasning i Petters trenerkarriere:

Til dansk Superliga

Publisert:

Etter to år som fysisk trener for Bodø/Glimts lovende stortalenter venter nå nye oppgaver for Stovner-mannen Petter Skogsletten. Han setter snuta mot Danmark hvor han skal jobbe i det øverst rangerte akademiet i landet.

Grorud henter midtbanespiller fra Skeid

Fra rødt til gult:

Grorud henter midtbanespiller fra Skeid

Publisert: - Oppdatert: 06.04.2021 kl 16:46

Han er fra Årvoll, men har spilt for Skeid hele sin karriere. Nå er Hassan Yusuf klar for Grorud IL og et nytt forsøk på OBOS-ligaen.

Lilloseter Opp!

Nyvinning i påskeferien:

Lilloseter Opp!

Publisert:

Da fotballen ble stengt før påske, ønsket SF Greis administrative leder, Sondre Moripen, og noen av hans trenere å finne på noe som kunne aktivisere klubbens ungdommer fremfor å sette seg passivt ned i ferien. Løsningen ble Lilloseter Opp!

Grorud IL sørger for koronavakter i påsken

Grorud IL sørger for koronavakter i påsken

Publisert:

I frykt for at det skal samle seg større mengder med folk på Idrettslagets områder i påsken, har Grorud IL nå fått på plass sine egne «koronavakter».

Verdens største Grei-logo på plass

Verdens største Grei-logo på plass

Publisert:

Arbeidet med SF Greis nye fotballhall går unna. Nå har man også fått smykket bygget med klubblogoen.

Grorud-back fortsetter karrieren i de dype skoger

Grorud-back fortsetter karrieren i de dype skoger

Publisert: - Oppdatert: 29.03.2021 kl 15:52

Gjennom to perioder har backspilleren Trace Akino Murray vært blant Grorud ILs mest betrodde menn. Nå setter han snuta mot de dype skogene i Kongsvinger hvor han har signert en proffavtale på to år.

Vil redde restene av påsken med konkurranse

Påskeferie med strenge koronatiltak og ingen aktivitet:

Vil redde restene av påsken med konkurranse

Publisert:

Med strenge smitteverntiltak blir det lite aktivitet på Grorud Arctic Match i påsken. Det synes de ansatte i klubben er trist, men med en aldri så liten påskekonkurranse forsøker de å spre noe hygge før påska likevel.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Akers Avis Groruddalen bruker cookies (informasjonskapsler) til å personalisere annonser og forbedre nettstedet. Ved å benytte nettstedet aksepterer du at vi kan sette cookies i din nettleser.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...