Grorud-gutten som ble hockeystjerne i Sverige

Årets idrettsutøver i Groruddalen 2020 :

Grorud-gutten som ble hockeystjerne i Sverige

Publisert:

Han har vært på blokka gjennom et tiår, men aldri klatret helt til topps. Denne gangen var imidlertid ikke juryen i tvil. Hockeystjerna Mats Rosseli Olsen er derfor kåret til «Årets idrettsutøver i Groruddalen» for sportsåret 2020.

HSILs Mr. Fixit

Årets idrettsleder i Groruddalen 2020:

HSILs Mr. Fixit

Publisert:

Jon Schmidt har vært medlem i Høybråten og Stovner i over 50 år, hvorav de siste fire år som leder. På den tiden har han vært sentral i å få opp klubbens nye storstue, Idrettens Hus Nordbyen, og fylle den med rett innhold. Ikke før det arbeidet var over, er han nå i gang med nok et ...

God nok for Eliteserien?

God nok for Eliteserien?

Publisert: - Oppdatert: 25.03.2021 kl 10:55

Da avisa i fjor lagde en portrettintervju på Grorud ILs midtbanegeneral Martin Høyland, uttalte daværende hovedtrener Eirik Kjønø at Høyland fint kunne spilt i Eliteserien. Den meningen er han ikke alene om...

Groruddøler klare for EM

Groruddøler klare for EM

Publisert:

Landslagsledelsen for det norske taekwondolandslaget har tatt ut seks utøvere til å representere Norge i EM i Sofia i Bulgaria fra 8.-11. april. I troppen finner man flere groruddøler.

Covid19-løp på Bjerke Travbane

Nyvinning innen mosjonsløp:

Covid19-løp på Bjerke Travbane

Publisert: - Oppdatert: 25.03.2021 kl 10:56

Groruddalen Friidrettsklubb har slått seg sammen med Løpetrening.no og Ull/Kisa for å arrangere mosjonsløp på Bjerke Travbane.

Dobbeltsignering for Grei-damene

Dobbeltsignering for Grei-damene

Publisert:

Grei Kvinner Elite forsterker laget med en robust midtstopper og en teknisk midtbanespiller.

Umusikalsk av Grorud IL?

Umusikalsk av Grorud IL?

Publisert:

Er det lurt at A-laget til Grorud IL trener som normalt i disse dager når smittetallene har gått til værs? Nei, mener en av avisas lesere som ber Grorud IL ta mer ansvar i den situasjonen man står i. Grorud IL svarer at de gjør alt de kan for å holde viruset unna.

Rett ut i OL-kvalifiseringen

Nedtur for «Stigga»:

Rett ut i OL-kvalifiseringen

Publisert: - Oppdatert: 23.03.2021 kl 09:31

Det gikk absolutt ikke veien for OBK-bryteren Stig-André «Stigga» Berge under helgens OL-kvalifisering for Europa i ungarske Budapest. Nå må Rødtvet-mannen forberede seg på nye måneder med blodslit i håp om å klare verdenskvalifiseringen i mai. Det er også siste mulighet for å nå et ...

Roser idretten for jobben de gjør for barn og unge under pandemien

Roser idretten for jobben de gjør for barn og unge under pandemien

Publisert: - Oppdatert: 18.03.2021 kl 16:08

Flere av idrettslagene i Bydel Grorud stengte tidligere denne uka ned aktiviteten etter høye smittetall. Bydelsdirektør Ayub Tughra roser dem nå, både for avgjørelsen og for innsatsen de gjør for barn- og unge under pandemien.

Linderud flerbrukshall nærmer seg

Linderud flerbrukshall nærmer seg

Publisert: - Oppdatert: 18.03.2021 kl 12:07

Den nye idrettshallen til Linderud IL nærmer seg ferdigstillelse med stormskritt og skal etter planen stå klar i mai. Vi har fått en sniktitt inne i den nye storstua.

Linderud flerbrukshall tagget ned

Siste:

Linderud flerbrukshall tagget ned

Publisert:

Et stort sår i gleden over den nye hallen på Linderud er at vandaler allerede har gjort det de kan for å ødelegge. I helgen ble nemlig den nye hallen tagget ned.

– Gjør som oss, ta ansvar og steng ned!

– Gjør som oss, ta ansvar og steng ned!

Publisert:

Det høye smittetrykket i Groruddalens fire bydeler har nå funnet veien inn i mange av idrettslagene. Helle Cecilie Stokke i Ammerud basket mener flere idrettslag nå må gjøre som dem og stenge ned aktiviteten til etter påske for å få kontroll på situasjonen.

Idretten stenger ned på egenhånd

Kommer Raymond i forkjøpet:

Idretten stenger ned på egenhånd

Publisert:

Smittetrykket i Bydel Grorud er nå så høyt at både Grorud IL og SF Grei har valgt å stanse all aktivitet framover.

Mange barn sliter i koronapandemien – nå tar Grorud IL grep

Mange barn sliter i koronapandemien – nå tar Grorud IL grep

Publisert: - Oppdatert: 12.03.2021 kl 11:51

Det skjer mye på Grorud om dagen, og nå står et nytt tiltak for barn og unge for tur. Denne uka starter de nemlig opp en egen kontakttjeneste for unge i Bydel Grorud.

Lill-O-Dilten drar i gang

Lill-O-Dilten drar i gang

Publisert:

24. mars går startskuddet for turorienteringen Lill-O-Dilten. Arrangøren, Lillomarka O-lag, har som vanlig forberedt seg godt.

Stenger ned Forum etter smittetilfeller

Stenger ned Forum etter smittetilfeller

Publisert:

I løpet av den siste uka har det blitt registrert flere bekreftede tilfeller av covid-19 hos personer som i ulik grad har har nær tilknytning til Furuset Idrettsforening. Nå stenger man Furuset Forum fram til mandag.

Så godt forberedt som han kan få blitt

«Stigga» bryter for OL-billett neste uke:

Så godt forberedt som han kan få blitt

Publisert: - Oppdatert: 11.03.2021 kl 11:02

Stig-André «Stigga» Berge har satset liv og helse for å komme seg gjennom nåløyet og kvalifisere seg til et nytt OL. Neste uke får han svaret på om jobben han har nedlagt er god nok.

Haugerud IFs bauta hedret av fotballkretsen

Haugerud IFs bauta hedret av fotballkretsen

Publisert: - Oppdatert: 09.03.2021 kl 11:14

Med Dag Endal som leder har Haugerud IF opplevd en massiv oppblomstring både i aktivitet og medlemmer. Nå blir han hedret av NFF Oslo.

Avsluttet seriespillet

Avsluttet seriespillet

Publisert:

Ytterligere avlysninger av BLNO-kampene på grunn av koronarestriksjonene betyr at herrenes basketliga er ferdigspilt for i år. For Ammeruds del betyr det en 8. plass på tabellen og seriemester Gimle i en NM-kvartfinale – om det lar seg gjennomføre.

Oppstart i mai?

Oppstart i mai?

Publisert:

Det høye smittetrykket i samfunnet og regjeringens vegring mot å slippe løs toppidretten igjen gjør at seriestarten til OBOS-ligaen i april ser mer og mer usannsynlig ut. Hovedleder i Grorud IL, Richard Pedersen, sikter seg nå inn mot seriestart i begynnelsen av mai.

Greihallens proffe bidragsytere

Knut og Knut:

Greihallens proffe bidragsytere

Publisert:

Oppføringen av den nye fotballhallen til SF Grei går så det suser. Tidligere har vi blitt kjent med ildsjelene i klubben som har stått på. I dette intervjuet blir vi litt bedre kjent med de proffe folkene som klubben har knyttet til seg for å få hallen til å bli en realitet.

Alle spillerne i karantene

Koronasmitte i Grorud IL - igjen:

Alle spillerne i karantene

Publisert: - Oppdatert: 07.03.2021 kl 18:32

Hele A-laget og støtteapparatet til Grorud IL er satt i karantene etter at én av spillerne har testet positivt for covid-19.

Lettet da Bergo ble GIL-trener

Lettet da Bergo ble GIL-trener

Publisert:

Tidligere Grorud IL-trener Eirik Kjønø ble lettet da det ble kjent at det var Aksel Bergo som har overtatt hans disipler. Med Bergo til å holde i tømmene mener Kjønø gamleklubben går en lys fremtid i møte.

Sveiva sikret bronse

Seriespillet ble avlyst:

Sveiva sikret bronse

Publisert:

Som følge av myndighetenes forlengelse av spillenekt i seriespill for toppidretten, offentliggjorde innebandyseksjonen i Norges Bandyforbund tirsdag kveld at de avlyser det resterende seriespillet i innebandyens Eliteserie for herrer. Med det sikret også Sveivas innebandyherrer seg seriebronsen.

Knallåpning for Åpen hall

Aktivitet i storstua:

Knallåpning for Åpen hall

Publisert:

Fredag og lørdag var det duket for «Grand opening» av det nye fritidstilbudet for ungdom i Grorud flerbrukshus. Til tross for koronarestriksjoner, ungdommer i karantene og vinterferie ble gjennomføringen svært vellykket.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Akers Avis Groruddalen bruker cookies (informasjonskapsler) til å personalisere annonser og forbedre nettstedet. Ved å benytte nettstedet aksepterer du at vi kan sette cookies i din nettleser.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...