På Mulen Cup

Fotball gjennom generasjoner:

På Mulen Cup

Publisert:

En gang i året samles venner og tidligere Hasle-Løren-spillere seg for å spille fotball mot hverandre en hel dag.

Festfotball med femmålsscorer!

Grei-damene lekte seg:

Festfotball med femmålsscorer!

Publisert:

Grei Kvinner Elite og Camilla Ose revansjerte seg mot Øvrevoll Hosle med å rundspille dem på Greibanen.

Ezinne med god tid i dårlig vær

Ezinne med god tid i dårlig vær

Publisert:

BYRKJELO: Ezinne Okparaebo tok sitt 13. NM-gull på 14 år på 100 meter. I fjor sto jenta fra Grorud over mesterskapet i Sandnes. Norgesrekordholderen er dermed fremdeles ubeseiret i nasjonale mesterskap på favorittdistansen.

... søster Chiamaka hoppet seg til sølv

... søster Chiamaka hoppet seg til sølv

Publisert:

BYRKJELO: Chiamaka Okparaebo (26) ble nummer to i tresteg i NM. BUL-jenta hoppet 12,87. En lengde hun tok i både første og andre omgang.

Nå blir prinsessen travkusk

Nå blir prinsessen travkusk

Publisert:

Prinsesse Märtha Louise har holdt på med hester i store deler av sitt liv. Det er sprang-ridning som har vært hennes store interesse. Hun har imidlertid alltid hatt et motto: HEST ER BEST! Nå skal hun debutere som travkusk på Bjerke travbane.

Lysglimt i et mørkt år

Lysglimt i et mørkt år

Publisert:

Etter et tungt år med mye reising, sykdom og mislykkede medisinske tester, kunne Rosa Helene Sabbasen slippe jubelen løs med sølvmedalje i NM i feltritt.

Historisk mester

Historisk mester

Publisert:

Jonathan Lykke Nessjøen (17) var bare 16 år gammel da han tidligere i sommer ble NM-mester i roadracing. Det har ingen i så ung alder tidligere klart.

Idrettskids uten grenser

Idrettskids uten grenser

Publisert:

Mandag gikk startskuddet for årets Multisportuka på Ammerud. 180 barn og unge skal stå på rulleski, bryte, turne og svømme. To ble sendt til legevakten med både knekt tann og kutt i pannen, men på Ammerud er idrettsgleden grenseløs.

Kongepokalen gikk til Malene

Ren Furuset-finale, men

Kongepokalen gikk til Malene

Publisert:

I 2015 ble hun tidenes yngste norgesmester i tennis og tok sin første kongepokal som 15-åring. I helgen, tre år senere, gjentok Malene Helgø bragden etter å ha slått klubbvenninne Astrid Brune Olsen i NM-finalen i Frognerparken.

Solid start av Grorud

Solid start av Grorud

Publisert:

Groruds fotballherrer fikk en solid start på høstsesongen med seier i Skien.

Grei-gutta lekte seg

Grei-gutta lekte seg

Publisert:

Petter Jacobsen Severeide og resten av Grei-herrene fikk det etter hvert veldig komfortabelt hjemme mot Stålkameratene. Da blåtrøyene satte på turboen i andre omgang hang ikke bortelaget med. Grei hadde stålkontroll på nordlendingene og vant hele 4-1.

Hjalp Norge til VM-gull

Gaute fikk guttedrømmen oppfylt:

Hjalp Norge til VM-gull

Publisert:

Han reiste ned til orienterings-VM i Latvia for å løpe langdistansen, men sykdom i den norske stallen gjorde at han ble kastet inn som reserve på stafettlaget. Der hjalp Gaute Hallan Steiwer til å sikre Norges tredje VM-gull på rappen.

Stolte over NM på hjemmebane

Stolte over NM på hjemmebane

Publisert:

I begynnelsen av august ble NM i discgolf arrangert i Oslo. Bestemann fra Stovner Frisbeeklubb ble Espen Møkkelgjerd med 12. plass, men Stovner-gjengen kan likevel slippe jubelen løs etter å ha arrangert det som blir regnet som historiens beste NM.

Klare for høstjakta

Tre poeng opp til serielederen:

Klare for høstjakta

Publisert:

Grorud ILs fotballherrer går en spennende høst i møte. Før mandagens første kamp etter ferien ligger gultrøyene tre poeng unna serieleder Raufoss. Kan de være med når de gjeveste plassene skal fordeles i oktober?

Jentene tok over Greibanen

Jentene tok over Greibanen

Publisert: - Oppdatert: 09.08.2018 kl 21:54

50 store og små jenter har denne uka deltatt på Greis jentefotballskole. Guttene er sendt på dør for nå er det jentenes tur til å være stjerner.

Møtte sin overmann i ghanesisk motstander

Norway Cup over for Årvoll

Publisert: - Oppdatert: 03.08.2018 kl 16:34

Avisas forhåndsfavoritter har imponert på Norway Cup, men i kvartfinalen sa det stopp.

Sølv på Haugerud-guttene

Haugerud i B-sluttspillet:

Kjempet seg til en sterk sølvmedalje

Publisert: - Oppdatert: 03.08.2018 kl 16:35

Haugerud G15 tok fredag formiddag sølv på Ekebergsletta.

«Ingen» greier balldroppet

Norway Cup

«Ingen» greier balldroppet

Publisert:

Fra 22,5 meter blir ballen sluppet ned og den som kan dempe ballen uten at den treffer bakken vinner. Det har vist seg å nesten være helt umulig. Bare spør Chonrasit (14).

Til 1/8-finale etter straffedrama

Til 1/8-finale etter straffedrama

Publisert:

Kaptein Mikkel Fjellhammer Martinsen forventet tøff motstand i 1/16-delsfinalen, men det spiller liten rolle når du har en keeper som leverer i begge ender.

Til Riga på medaljejakt

Andrine er klar før orienterings-VM:

Til Riga på medaljejakt

Publisert:

I mai spurtet Andrine Benjaminsen (23) inn en stafettmedalje for Norge i orienterings-EM. Nå går snart startskuddet for verdensmesterskapet, og da tror og håper Lillomarka-løperen at hun skal kunne løfte seg enda et hakk.

Klare for A-sluttspill

Ubeseiret gjennom gruppespillet:

Klare for A-sluttspill

Publisert:

Årvoll-juniorene slapp ikke inn ett eneste mål i gruppespillet.

Verdensmester i disc-golf var på Rommen-besøk

Verdensmester i disc-golf var på Rommen-besøk

Publisert:

Det var høy stjernefaktor i Stovner DiskGolfPark da regjerende verdensmester, Ricky Wysocki, kom på besøk.

Vis foreldrevett på Ekebergsletta

Vis foreldrevett på Ekebergsletta

Publisert:

Norges Fotballforbund (NFF) har utarbeidet et sett med «retningslinjer» de ønsker at foreldre, familie, venner og supportere generelt skal følge når de følger barna fra sidelinja.

Årvolls juniorer har tatt store steg

Spente før Norway Cup

Årvolls juniorer har tatt store steg

Publisert:

Det går mot Norway Cup-tider og avisa tok dermed turen til Årvoll kunstgress hvor seks Årvoll G19-spillere var på A-lagsstrening onsdag. Søndag går startskuddet for gruppespillet i Norway Cup - og Årvoll-gutta er klare til dyst - som et av Groruddalens beste bidrag på juniorsiden.

Rosseli ser fremover

Gikk glipp av ishockey-VM for Norge i mai:

Rosseli ser fremover

Publisert: - Oppdatert: 26.07.2018 kl 14:41

Grorud-mannen Mats Rosseli Olsen har glemt VM, og er nå klar for en ny sesong med Frölunda etter å ha skrevet under på en ny treårskontrakt med den svenske ishockeyklubben.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...