Akers Avis Groruddalen

Linus (7) konkurrerte for første gang på hesteryggen

Flott barneridestevne på Ellingsrud

Linus (7) konkurrerte for første gang på hesteryggen

Publisert: - Oppdatert: 03.11.2020 kl 12:13

Linus (7) var en av mange som for aller første gang fikk mulighet til å konkurrere på hesteryggen da han deltok i barneridestevne i hallen på Ellingsrud gård. Det ga mersmak!

Snudde og vant mot Stjørdals-Blink

Endelig opptur for Grorud IL:

Snudde og vant mot Stjørdals-Blink

Publisert: - Oppdatert: 03.11.2020 kl 15:22

Etter fem strake tap fikk Grorud ILs fotballherrer endelig noe å juble for igjen da Stjørdals-Blink ble slått på bortebane i ettermiddag.

– Banen kan gi belastningsskader

Romsås IL vil ha utbedring av kunstgresset på Bjøråsen:

– Banen kan gi belastningsskader

Publisert:

Ledelsen i Romsås IL er skuffet over at det ikke blir aktuelt med utbedring av Bjøråsen kunstgress før tidligst 2022. Til da frykter de frafall og nedprioritering.

Linje5 så Linje5 på Rommen Scene

Linje5 så Linje5 på Rommen Scene

Publisert: - Oppdatert: 29.10.2020 kl 18:31

Håndballgutta fra Linje5 fylte halve salen da de fikk oppleve teaterstykket Linje5 på Rommen Scene denne uka.

NM-klar med nytt stipend

NM-klar med nytt stipend

Publisert:

Med et flunkende nytt stipend fra Lions Club Tveita/Vålerenga er skøyteløper Allan Dahl Johansson klar for NM til helgen.

Strålte til lunsj – senket til middag:

Grorud gamblet og falt mot Åsane

Publisert: - Oppdatert: 29.10.2020 kl 20:54

Grorud IL fikk en fin start på dagen med et vellykket sponsormøte på Thon Hotel Linne. Noen timer senere kom imidlertid en ordentlig nedtur hjemme mot Åsane som stakk av med en tremålsseier.

Åsane økte nok en gang

Grorud - Åsane:

Åsane økte nok en gang

Publisert: - Oppdatert: 28.10.2020 kl 17:45

Tre minutter før full tid økte gjestene til 3-1.

Én av to mot vestkanten

Hummer og kanari for Ammerud:

Én av to mot vestkanten

Publisert:

Ammerud basketherrers ujevne serieåpning fortsetter. Torsdag kontrollerte de og påførte Asker sesonges første tap med en tipoengsseier. Søndag tapte de med femten hjemme for Bærum etter å ha gått ordentlig opp i liminga.

Dobbel nedtur for Høybråten

Dobbel nedtur for Høybråten

Publisert:

Høybråtens basketballdamer tapte klart for Asker. I tillegg måtte kaptein og toppscorer Flaka Kelmendi ut med en kneskade som kan vise seg å være alvorlig.

Tapte og falt ned til kvalifiseringsplass

Ny nedtur for Grorud IL:

Tapte og falt ned til kvalifiseringsplass

Publisert:

Én straffescoring av toppscorer Oscar Aga var langt fra nok. Groruds fotballherrer tapte dagens borteoppgjør for Ull/Kisa. Nå begynner det å se stygt ut for gultrøyene som plutselig befinner seg på kvalifiseringsplass.

Seriemestere x2

Seriemestere x2

Publisert:

Grorud G14s fotballgutter sikret seg seriemesterskapet i 1. divisjon etter en finfin 4-1-seier over Vålerenga lørdag kveld. Dagen etter kunne G17-laget juble for serieseier i G19s 2. divisjon.

Mye arbeid gjenstår før oppbyggingen kan starte

Klubbhuset brant i vår:

Mye arbeid gjenstår før oppbyggingen kan starte

Publisert: - Oppdatert: 10.11.2020 kl 23:42

Planene og arbeidet rundt det nye klubbhuset til Høybråten og Stovner IL som brant i april går sakte, men sikkert framover. Styreleder Jon Schmidt presiserer likevel at klubben ikke har råd til å være utålmodige i situasjonen man står i, og at det fremdeles gjenstår massevis av arbeid før ...

Har du tips til saken? Send tips! 22918820
Møtte veggen etter god start

Møtte veggen etter god start

Publisert:

Høybråtens basketballdamer åpnet godt mot Bergen, men mistet initiativet utover i årets første hjemmekamp. Dermed endte det med sesongens andre strake tap.

Finner ikke flyten

Grei KE uten seier på syv kamper:

Finner ikke flyten

Publisert:

Det vil seg ikke for Grei Kvinner Elites fotballdamer om dagen. Laget har ikke vunnet siden i starten av september, og i helgen ble det nok et tap da en tam første omgang ødela hjemme mot Hønefoss.

Gjestene snudde og vant

Publisert: - Oppdatert: 17.10.2020 kl 18:55

Grorud ILs fotballherrer fikk en pangstart på hjemmeoppgjøret mot HamKam, men gjestene snudde kampen og stakk av med alle poengene.

Tap for Grorud

Grorud - HamKam:

Tap for Grorud

Publisert: - Oppdatert: 17.10.2020 kl 18:51

Grorud presset på for en utlikning på slutten, men det endte med tap for Kjetil Rekdal og hans HamKam.

Hjertestarter på Grorud

Hjertestarter på Grorud

Publisert:

I dag, 16. oktober, markeres verdens hjerte- lungeredningsdag. Formålet med hjerte- og lungeredningsdagen er å sette søkelys på hjerte- lungeredning og bruk av hjertestarter. I Grorud IL følger man med i timen, og har gått til innkjøp av en hjertestarter som er montert i hovedinngangen til ...

Ny landslagskeeper fra Høybråten

Fra Grorud til U21-landslaget:

Ny landslagskeeper fra Høybråten

Publisert:

Grorud IL-keeper Mats Gulbrandsen Viken rakk såvidt å tørke håret etter søndagens tap for KFUM før han måtte slenge seg i bilen og sette snuta mot Drammen hvor han var ønsket på U21-landslaget. Klarer han å gå i fotsporene til felles Høybråten-mann og tidligere landslagskeeper Jon ...

Dobbel Ammerud-smell i Bergen

Dobbel Ammerud-smell i Bergen

Publisert:

Ammeruds basketherrer håpet på to seire av to mulige i Bergen, men ble senket av trepoengere mot Gimle og falt i siste minutt mot Frøya.

Strålte i «slaget om dalen»

Blå dominans i Rommenhallen:

Strålte i «slaget om dalen»

Publisert:

Tidligere har derbyene mellom Sveiva og Grei vært jevne og tette oppgjør med kriging og intensitet. Søndagens oppgjør ble imidlertid enveiskjøring for gjestene, som lekte seg til storseier.

Manglet både kontroll og kvalitet mot KFUM

Tap i byderbyet for Grorud IL:

Manglet både kontroll og kvalitet mot KFUM

Publisert: - Oppdatert: 12.10.2020 kl 12:10

Det vil seg ikke helt for Grorud ILs fotballherrer om dagen, og i ettermiddag falt de borte i byderbyet mot KFUM.

Det åpnes ikke opp for flere tilskuere likevel

Viderefører koronatiltak i Oslo:

Det åpnes ikke opp for flere tilskuere likevel

Publisert: - Oppdatert: 09.10.2020 kl 14:46

Grorud IL jublet og gledet seg til å tilby publikum flere billetter da regjeringen ga Norges Fotballforbund lov til å slippe inn 600 tilskuere til kampene i Eliteserien og OBOS-ligaen fra og med mandag av. Torsdag kom imidlertid kontrabeskjeden fra byrådsleder Raymond Johansen...

Hvert tråkk telte da Furuset seniorsenter ble verdensmestre på nytt

Hvert tråkk telte da Furuset seniorsenter ble verdensmestre på nytt

Publisert:

Det spreke Furuset-folket tråkte til og vant Road Worlds for Seniors for andre år på rad. Det ble selvfølgelig feiret med høytidlig premieutdeling.

Når kommer egentlig Haugerudhallen på plass?

Stusser over budsjettforslaget til kommunen:

Når kommer egentlig Haugerudhallen på plass?

Publisert:

Haugerud IF blir ikke klok på forslaget til kommunebudsjettet, og er redd for at framdriften på nye skoler og idrettsanlegg på Haugerud blir forsinket i flere år. Det til tross av at de selv har mottatt signaler om at man ville finne løsninger som forserte framdriften.

Medaljeras for Lunden-par i NM

Medaljeras for Lunden-par i NM

Publisert:

Ekteparet Viktor og Linn Beate Sinding-Larsen forsynte seg grovt av premiene da årets barmarks-NM i hundekjøring ble unnagjort i Trondheim i helgen. Lunden-paret kom hjem med ikke mindre enn seks medaljer.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...