VELKOMMEN TIL FOTBALLFEST: Stovner Tamil Sports Club inviterer i år igjen til storslått fotballfest på Rommensletta.
VELKOMMEN TIL FOTBALLFEST: Stovner Tamil Sports Club inviterer i år igjen til storslått fotballfest på Rommensletta.Bilde 1 av 1

Stovner Tamil Sports Club inviterer til superhelger

Denne helgen går Stovner Cup av stabelen, før det neste helg er duket for friidrettsdag. Stovner Tamil Sports Club lover supre sportsdager i det som er klubbens 30. år som klubb.

Først ut av begivenhetene er Stovner Cup, den årlige turneringen som går over to dager. Her blir det flere dager med spennende kamper for både barn og voksne. På lørdag blir det åpne gruppekamper for å finne ut hvem som ender opp med å ta den store seieren.

Stovner Cup er et høydepunkt for en store tamilske befolkningen i Groruddalen, og ofte blir det storfest når feiringen går av stabelen. Her samles hele miljøet seg for å spille fotball, enten man tar det bare som moro eller har seriøse ambisjoner om å nå til topps, spise deilig tamilsk mat eller bare vil være med på festen.

Når det i år er 30-årsjubileum, er det ventet at den årlige festen vil nå sitt foreløpige høydepunkt. På Rommensletta blir det fullt kjør både lørdag og søndag, og det er bare å glede seg til å følge med på alt som skjer. Ikke bare kommer folk fra Groruddalen til Stovner, men også folk fra andre kommuner og til og med andre land. Det er dermed duket for en ordentlig tamilsk folkefest i solskinnet denne helgen! Dette er et høydepunkt det er verdt å få med seg.

Om du vil ha enda mer å glede deg til, så inviterer Stovner Tamil Sports Club til friidrettsdag på Stovnerbanen helgen etter, lørdag 1. juni. Dersom ballidrett ikke er der du briljerer, kan du da imponere med lengdehopp eller på løpebanen.