Tannhelsesekretær fulltid på Bjerke

Fast stilling som tannhelsesekretær fulltid på Bjerke.
Desember/Januar

Arbeidsgiver: Roy Samuelsson tannlege spesialist oral protetikk Bjerke Tannmedisin AS

Vi søker noen som kan hjelpe oss med assistanse innenfor tannbehandling i en spesialist praksis på Bjerke. Behandlingen er variert og dreier seg om faste recall-pasienter samt henviste pasienter med behov for protetisk rehabilitering.

Det er ikke krav om utdanning som tannhelsesekretær, du vil få opplæring innenfor det som kreves i behandlingen. Hvis du er eldre ser vi ikke det som en ulempe, livserfaring er positivt når det gjelder å ta hand om våre pasienter.

Gode kunskaper i norsk er et krav da det blir en del data-administrative oppgaver innenfor faget i tillegg til klinisk assistanse.

Arbeidsoppgaver

Klinisk assistanse ved ulike former for tannbehandling inkl. kirurgi
Sterilarbeid
Administrative oppgaver, data, timebøker, pasientinnkalling etc

Du bør like å være i nær kontakt med pasienter samt klare å passe fastsatt arbeidstid. Det er også viktig å kunne samarbeide i team da klinikken har mange medarbeidere. Pr. nå er arbeidstiden mandag-torsdag. Vi har normalt lang sommerferie og ferie ved jul og nyttår samt påskeuken.

Lønn etter tariffavtale

Bjerke tannmedisin er en privat praksis innenfor spesialistbehandling og allmenn praksis og har også tannpleiere. Beliggenhet direkte overfor Bjerke Travbane med gode bussforbindelser. Virksomheten det gjelder er variert med spesialitet innenfor oral protetikk som innebærer større og mindre rehabilitering av div tannlidelser / tanntap samt behov for estetisk behandling.

Vi har mange faste pasienter som setter pris på personlig kontakt, og mange henviste pasienter med diverse behandlingsutfordringer som ofte er i en utsatt situasjon og som har godt av personlig støtte.

Det er en klinikk med 5 behandlingsrom og bemannet resepsjon. Mange medarbeidere og travel virksomhet med pasienter fra både Oslo med omegn samt langveisfra.

Svar på mail: rs-samue@online.no

Ledige stillinger