ANNONSE
Groruddalen

Viste muskler mot VIF

MÅLKVARTETTEN: Fire spillere skrev seg i målprotokollen i kampen mot VIF. Fra venstre ser vi Ida Kristine Rogstad, Emilie Solhaug Jensen, Rania Asrih og Marte Brenni Englund.

MÅLKVARTETTEN: Fire spillere skrev seg i målprotokollen i kampen mot VIF. Fra venstre ser vi Ida Kristine Rogstad, Emilie Solhaug Jensen, Rania Asrih og Marte Brenni Englund.

Det startet trått, men Hasle-Lørens ishockeydamer slo kraftig tilbake og kunne juble for en overlegen seier i byderbyet borte mot Vålerenga.

Publisert:

ANNONSE

– Spillerne begynner å få til det vi trener på også i kamp. Men fortsatt sliter vi litt med å klare å spille oss ut av egen sone, sier trener Frode Behn.

Det var også en av årsakene til at Vålerenga kunne ta en tidlig ledelse på en svært heldig scoring i oppgjøret i nye Jordal Amfi.

Strålende midtperiode

Men hjemmelagets ledelse varte imidlertid ikke lenger enn én periode. I andre periode skrudde nemlig Hasle-Løren opp gassen betydelig og snudde kampen med tre scoringer. Derfra og ut var det ett lag det handlet om. Heller ikke Eliteseriens beste keeper, kanadiske Taylor Cook, var i stand til å stoppe Hasle-Løren.

– Vi har ofte slitt i midtperioden, men det så vi heldigvis ikke noe til denne gangen, sier Frode Behn.

Med tre scoringer i midtperioden var kampen i realiteten avgjort, men 3-1-ledelsen ble likevel til 4-1 i løpet av den siste perioden. Ekstra skryt for seieren må gå til Hasle-Lørens andrerekke som denne gangen sto fram på en forbilledlig måte. Angrepsrekka med Ida Kristine Rogstad, Emilie Solhaug Jensen og Rania Asrih plukket sju av lagets 12 målpoeng. Rania Asrih sto alene for tre av disse.

Med i gullkampen

Med den sterke borteseieren bekreftet også Hasle-Løren sin posisjon blant de beste i landet. Seieren gjør også at drømmen om seriegull fremdeles er innenfor rekkevidde. Pr. nå ligger groruddølene på en tredjeplass i Eliteserien med 19 poeng fra de åtte første kampene. Det er kun fem poeng opp til serieleder Stavanger som har like mange kamper. Mellom dem ligger Grüner på 23 poeng, men de er allerede opp i 12 spilte kamper.

Nå gjenstår to kamper mot bunnlaget Sparta før Hasle-Løren får over en måneds spillepause.

Kampfakta:

Ishockey, Eliteserien, kvinner:

Vålerenga - Hasle-Løren 1-4 (1-0, 0-3, 0-1)

Jordal Amfi

Tilskuere: 0

Mål for Hasle-Løren:
Emilie Solhaug Jensen, Marte Brenni Englund, Rania Asrih, Ida Kristine Rogstad

Utvisninger:
3x2 min. VIF, 2x2 min. H-L

SKUDD:
24-31

ANNONSE