Tyrkisk matmesse i Pottemakerveien (6)
FOTO: Tom EvensenBilde 1 av 11
Tyrkisk matmesse i Pottemakerveien (1)
FOTO: Tom EvensenBilde 2 av 11
Tyrkisk matmesse i Pottemakerveien (2)
FOTO: Tom EvensenBilde 3 av 11
Tyrkisk matmesse i Pottemakerveien (3)
FOTO: Tom EvensenBilde 4 av 11
Tyrkisk matmesse i Pottemakerveien (4)
FOTO: Tom EvensenBilde 5 av 11
Tyrkisk matmesse i Pottemakerveien (5)
FOTO: Tom EvensenBilde 6 av 11
Festivalgeneral Abdullah Tanatar.
Festivalgeneral Abdullah Tanatar. FOTO: Tom EvensenBilde 7 av 11
Jarles kontakt.
FOTO: Tom EvensenBilde 8 av 11
Tyrkisk matmesse i Pottemakerveien (9)
FOTO: Tom EvensenBilde 9 av 11
Nysjerrigheten og matgleden blant de fremmøtte var stor.
Nysjerrigheten og matgleden blant de fremmøtte var stor. FOTO: Tom EvensenBilde 10 av 11
Hovedansvarlig Selim Unsal.
Hovedansvarlig Selim Unsal. FOTO: Tom EvensenBilde 11 av 11

Tyrkisk matmesse trakk folk fra alle byens kanter

Denne helgen ble Pottemakerveien på Rødtvet fylt med dufter av grillmat, søtsaker og tyrkisk te da den årlige matmessen ble arrangert.

Torsdag til søndag sist uke var det duket for tyrkisk matmesse på Rødtvet, og mange tok turen for å oppleve matkulturen fra Tyrkia på nært hold. Langs bodene ble det servert alt fra adana kebab og sis-kebab til baklava og fylt flatbrød. Med levende griller og tradisjonelle smaker i sentrum, ble det en helg preget av fellesskap og matglede.

Festivalgeneral Abdullah Tanatar. FOTO: Tom Evensen

Arrangementet fant sted i Pottemakerveien 4, og som tidligere år var det gratis inngang. Både små og store kunne rusle mellom bodene, smake på ulike retter og nyte det sosiale møtestedet som messa har utviklet seg til å bli.

Nysjerrigheten og matgleden blant de fremmøtte var stor. FOTO: Tom Evensen

Med stor innsats fra frivillige og en lokal forening ble messa nok en gang en suksess – og en tydelig påminnelse om hvordan mat kan samle folk på tvers av kulturer. Nå venter neste arrangement til høsten.

Foto: Tom Evensen.

Kommentarer