Foto:
Foto:Bilde 1 av 1

Ny leder i Groruddalen Senterparti

Groruddalen Senterparti har avholdt årsmøte, og Kirsti Pernille Gabrielsen (34, Ammerud) ble valgt til leder av lokallaget.

Det siste året har vært en travel og spennende tid for laget. Helt siden Senterpartiet ble representert i bystyret med Bjørg Sandkjær i 2019, har også Groruddalen Sp opplevd at både medlemstall, engasjement og aktivitet har økt, skriver Groruddalen Senterparti i en pressemelding.

I oktober 2020 kom det en ekstra vitamininnsprøyting da Jan Bøhler meldte overgang til Senterpartiet og lokallaget dermed fikk «sin egen» stortingsrepresentant. Det var dermed en inspirert og motivert forsamling som møttes (digitalt) for å oppsummere året.

Etter det formelle årsmøtet var Maren Rismyhr, leder av Aker Sykehus Venner (ASV), invitert til å fortelle om både historikken og framtida for sykehussaken – en sak som har vekt sterkt engasjement i mange år. ASV og Groruddalen Sp er helt på linje i kampen for Aker sykehus som lokalsykehus for alle dalens fire bydeler.

I tillegg til Kirsti Pernille Gabrielsen består styret i Groruddalen Sp nå av nestleder Aksel Torsnes Mehlum (45, Romsås), studieleder Inger Bigum (75, Vestli), styremedlem Vebjørn Varlid (30, Haugen), styremedlem Tor-Erik Røberg-Larsen (70, Romsås) og varamedlem Karen Følgesvold (26, Ellingsrud).