HKEEM: Stovner-rapperen headliner gratiskonsert på Teknisk museum 30. juni. Foto: privat. Foto: Privat
HKEEM: Stovner-rapperen headliner gratiskonsert på Teknisk museum 30. juni. Foto: privat. Foto: PrivatBilde 1 av 1

Sett av datoen:

30. juni holder Hkeem gratiskonsert

Stovner-rapperen Hkeem inviterer til storslått gratiskonsert for ungdom på Teknisk museum 30. juni. Alt du må gjøre er å registrere deg for å sikre inngang til konserten.

Stovner-rapperen Hkeem har på kort tid blitt en av de største norske rapperne. Spesielt for barn og ungdom i Groruddalen har han betydd mye.

– Jeg ser virkelig fram til å få spille på hjemmebane for ungdommene i Oslo. Konserten er et godt initiativ for alle som elsker musikk, samtidig som de kan lære noe nytt og spennende på samme tid. Det blir garantert en fantastisk kveld på Teknisk museum, sier Hkeem.

I tillegg til konserten er også utstillingene på museet åpne. DJ og tidligere musikkteknologistudent fra NTNU, William French, vil også opptre denne kvelden og snakke om koblingen mellom matematikk og musikk.

– Vi håper denne kvelden gir mersmak. Det blir musikk, gøy og læring i trygge omgivelser på Teknisk museum. Vi er spesielt glade for å ha dyktige musikere som French og Hkeem med oss på laget til å inspisere morgendagens helter, sier Frode Meinich, direktør ved Teknisk museum.

Konsertopplevelsen er et samarbeid mellom Equinor og Teknisk museum. For mange ungdommer kan sommerferien være lang og kjedelig. Da ville de få til et arrangement som kunne gjøre starten på årets ferie ekstra hyggelig.

– Vi arrangerer denne konserten i samarbeid med Teknisk museum for å gi en opplevelse til ungdommer i Oslo. Museet har en rekke spennende aktiviteter for alle aldersgrupper gjennom hele sommeren, og vi håper denne kvelden med Hkeem vil bidra til at enda flere ungdommer tar turen for å lære og ha det gøy, sier konstituert sponsorsjef i Equinor, Liv Ims.

Gratisbilletter kan reserveres på Teknisk museums nettside. Her er det førstemann til mølla som gjelder, så det lønner seg å få tak i billetter tidlig.