Wulff, Martin og Endre har fått servert de mye omtalte eplevaflene på Liastua, og er klare for å smake herligheten. Det er Líf Laga som står bak oppskriften, stekingen og serveringen - og har også utstyrt smakspanelet med eplemosten presset av epler fra nærområdet. Foto: Øystein Kielland
Wulff, Martin og Endre har fått servert de mye omtalte eplevaflene på Liastua, og er klare for å smake herligheten. Det er Líf Laga som står bak oppskriften, stekingen og serveringen - og har også utstyrt smakspanelet med eplemosten presset av epler fra nærområdet. Foto: Øystein KiellandBilde 1 av 4

For å se disse bildene må du ha et abonnement

For å se disse bildene må du ha et abonnement

For å se disse bildene må du ha et abonnement

Lokalavisens vaffelpanel er ikke i tvil:

– Eplevaflene til Líf Laga på Liastua er en knasende og unik smaksopplevelse

Kommentarer